در چند سال گذشته برنامه‌های شرکتی تحت سلطه ابتکاراتی با هدف پرداختن به مسائل عمده در زنجیره تامین کاکائو بوده است.

همانطور که تولید شیرینی از کنفرانس جهانی کاکائو در بهار امسال، و اخیراً در کنفرانس سالانه آکادمی شکلات بریتانیا گزارش داده است، تهدیدهای بسیار واقعی و قابل توجهی در برابر این بخش وجود دارد.

همانطور که بسیاری از ناظران خاطرنشان کردند، با توجه به اینکه کشاورزان در بازارهای کلیدی غنا و ساحل عاج در بسیاری از موارد، طبق گزارشات زیر دستمزد کمتر از ۲ دلار در روز از تعریف سازمان ملل برای فقر پرداخت می‌شوند، این وضعیت پایدار نیست.

قنادی های مبتنی بر شکلات به کاکائو نیاز دارند، اما بدون افزایش سطح حمایت از آفریقا به ویژه، آینده این صنعت نامشخص باقی می ماند.

بنابراین، این خبر بسیار خوشایند بود که در اوایل این ماه کشف کردیم که ساحل عاج سطح تعیین شده حقوق کشاورزان را از ۷۵۰ فرانک (۱.۳۴ دلار) به ازای هر کیلوگرم افزایش می دهد، از پایین ترین سطح قبلی خود که ۷۰۰ بود. این افزایش چشمگیر نیست و همچنان ادامه دارد. تا حدودی کمتر از نرخ های بیش از ۱۰۰۰ فرانک پرداخت شده قبل از افت شدید قیمت ها در دو سال پیش.

با این حال، این یک شروع است و ممکن است کاتالیزوری برای تغییرات گسترده‌تر باشد، اگرچه نگرانی‌ها در غنا (که نرخ پرداخت کمی بالاتری برای کاکائو دارد) وجود دارد، اما طبق گزارش‌ها قرار نیست پرداخت‌های کشاورزان را در سال جاری افزایش دهد.

طبق گزارش آژانس بلومبرگ، رئیس تنظیم کننده کاکائو Le Conseil du Café-Cacao، در حالی که اخبار در ساحل عاج یک گام مثبت به جلو است، بخش کاکائو “هنوز در بحران است.”

خوشبختانه، شرکت‌های بزرگ شیرینی‌پزی از جمله Mondelez International، Barry Callebaut، Mars و Nestle، همگی تلاش‌های پایداری خود را برای کمک مستقیم به کشاورزان تشدید کرده‌اند، اما پرداختن به دهه‌ها کمبود سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های جامعه و تکنیک‌های کشاورزی یک چشم‌انداز بلندمدت است که به بودجه قابل توجهی نیاز دارد. در سطح ملی و بین المللی.

همانطور که نسخه نوامبر ما با Barry Callebaut گزارش می دهد، این شرکت پیشنهاد داده است تا گونه های قوی تری از محصولات کاکائو را معرفی کند، اما کشور این برنامه کشاورزی بالقوه حیاتی را در میان نگرانی های ادعایی درباره تولید بیش از حد به حالت تعلیق درآورده است.

در نتیجه، بسیاری از کشاورزان با مزارع سالخورده کاکائو باقی می مانند که در معرض خطر بیشتری از ویروس هایی هستند که می تواند به شدت به عملکرد محصول آسیب برساند.

موضوع مهم دیگری که هنوز به طور کامل به آن پرداخته نشده است، مدیریت زمین است – با توجه به اینکه زمین در ساحل عاج ثبت نشده یا تحت مالکیت مدیریت شده نیست، این امر منجر به مشکلات قابل توجهی در مورد جنگل زدایی شده است، که دولت های ساحل عاج و غنا اذعان کرده اند که نمی توانند. در مقیاس فعلی خود ادامه دهد.

اگرچه چالش‌ها زیاد و دشوار هستند، اما دیدن این که شرکت‌های شیرینی‌پزی فعالانه با دولت برای ایجاد تغییرات ملموس کار می‌کنند، دلگرم‌کننده است – اما همه از وظیفه عظیمی که هنوز در پیش رو دارند آگاه هستند.

با آدرس (ایمیل محافظت شده) یا از طریق رسانه اجتماعی @laserstudio_ir در تماس باشید



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۱۳ ۰۹:۵۵:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #افزایش #پرداخت #به #کشاورزان #کاکائو #در #ساحل #عاج #به #صنعت #امیدوار #است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *