افزایش تعداد محصولات مبتنی بر نارگیل ممکن است چیز جدیدی نباشد، اما شکر نارگیل قرار است به شیرین کننده طبیعی مرسوم امسال در آلمان تبدیل شود.
به گفته شرکت تحقیقاتی Mintel، با افزایش آگاهی از تأثیر منفی شکر تصفیه شده بر سلامت مصرف کنندگان، تعداد فزاینده ای به دنبال گزینه های شیرین کننده سالم تر هستند. از آنجایی که سلامتی اغلب با طبیعی بودن یکسان است، مصرف کنندگان جایگزین های طبیعی قند مانند عسل، شهد آگاو یا استویا را انتخاب می کنند.
طبیعی بودن به عنوان یکی از مهمترین معیارهای تأثیرگذار بر خرید شکر در آلمان برجسته است. نظرسنجی Mintel در سال ۲۰۱۵ نشان داد که بیش از یک سوم آلمانی ها از طبیعی بودن به عنوان یک عامل مهم هنگام خرید شکر و شیرین کننده نام می برند.
شکر نارگیل که به آن شکر نخل نارگیل نیز می گویند، یک قند تصفیه نشده طبیعی است که از شیره شکوفه های گل درخت نارگیل تهیه می شود و اغلب به عنوان مغذی تر و دارای شاخص گلیسمی پایین تر از شکر معمولی تبلیغ می شود.
اگرچه شکر نارگیل را نمی توان به عنوان یک ابر غذای مغذی معرفی کرد، مینتل می گوید که این محصول هنوز فرصتی برای ارضای علاقه مصرف کنندگان آلمانی به مواد طبیعی و فرآوری نشده دارد. علاوه بر این، شکر نارگیل اغلب به عنوان دوستدار محیط زیست نسبت به قند نیشکر معمولی به بازار عرضه می شود، بنابراین برای رده های رو به رشد مصرف کنندگان سبز جذاب است.
محبوبیت فزاینده جایگزین های شکر طبیعی همچنین به این معنی است که شکر نارگیل به طور فزاینده ای به عنوان یک عنصر در شیرینی های شکلاتی، نانوایی ها، میان وعده ها و غلات صبحانه استفاده می شود.
از آنجایی که مصرف کنندگان بیشتر و بیشتر بر تغذیه مثبت تمرکز می کنند و به غذاها و مواد تشکیل دهنده کامل و «واقعی» روی می آورند، Mintel معتقد است فرصت های قابل توجهی برای شیرین کننده های مغذی طبیعی مانند شکر نخل نارگیل وجود دارد تا با توسل به رژیم غذایی آگاهانه، سهمی از بازار را به خود اختصاص دهند. مصرف کنندگانی که به دنبال جایگزین های قند طبیعی سالم تر هستند.
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۱۷ ۱۴:۴۷:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #افزایش #قند #نارگیل