این هفته شاهد برگزاری جوایز آکادمی شکلات ۲۰۱۹ در کلاریج در لندن بودیم، جایی که تعداد زیادی از استعدادهای شیرینی پزی مشتاقانه در انتظار نتایج ماه ها داوری پر زحمت بودند.
Confectionery Production بار دیگر از شرکت در این فرآیند بسیار خرسند بود، با جلسات “چشیدن کور” که طیف کاملی از شرکت کنندگان را ارائه می کرد – از کسانی که طعم های بسیار پیچیده را امتحان کردند تا برخی منابع کمیاب کاکائو از سراسر جهان که از نظر کیفیت غیرقابل شک شگفتی های واقعی را ارائه کردند.
با صحبت با تعدادی دیگر از داوران، افکار من تأیید شد که قضاوت گروهی نهایی یک کار چالش برانگیز بود، با تعدادی از شرکت کنندگان قوی که امسال از رکورد بیش از ۴۰ کشور جهان آمده اند.
در این شب ده ها جوایز اهدا شد، از جمله برنده جایزه ارزشمند “لوبیا طلایی”، که برای اولین بار توسط یک نوار شیر تیره از Castronovo شکلات مستقر در ایالات متحده، با ۶۳ درصد سیرا ناوادا آن، داوران قابل توجهی را به خود اختصاص داد. در سراسر هیئت مدیره همچنین دیدن علاقه فراوان به جوایز «ستاره در حال ظهور» که طیفی از برندگان شایسته را نیز به همراه داشت، خوشحال کننده بود.
همانطور که آکادمی اشاره کرد، یکی از اهداف اصلی آن نه تنها تجلیل از کار صنعتگران نوظهور و تثبیت شده است، بلکه همچنین آموزش هایی را به عموم مردم در مورد طیف وسیعی از گزینه های شکلات موجود در آنجا ارائه می دهد. در حالی که شرم آور است که بسیاری از این میله های بزرگ به دلیل ماهیت فعالیت های پشت سر آنها (اغلب شرکت های کوچک خانوادگی هستند) به بازار انبوه راه پیدا نکنند، حداقل نشان می دهد که دنیای شکلات سازی ها یک محصول فوقالعاده جذاب است، با داستانهای جذاب فراوانی که در پس تحویل این محصولات وجود دارد که با عشق توسط سازندگان آنها ساخته شدهاند.
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۲۸ ۱۹:۲۹:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #استعدادهای #جهانی #شیرینی #پزی #در #آکادمی #جوایز #شکلات #تجلیل #شد