پس از ورود به عنوان سردبیر Confectionery Production برای ISM و ProSweets، انتظارات من برای طیف وسیعی از نوآوری ها و خلاقیت های نمایش داده شده به طور قطعی فراتر از آن بود.

در حالی که تعدادی از تولید کنندگان تجهیزات حاضر حداقل برخی از محدوده های خود را در ماه مه گذشته در Interpack منتشر کردند، به روزرسانی ها و ماشین آلات جدید کافی وجود داشت که تخیل بازدیدکنندگان را در چند روز گذشته در کلن برانگیخت.

البته مطالب زیادی به عنوان بخشی از بررسی های اصلی نمایش ما در نسخه مارس ما وجود خواهد داشت، اما یکی از نکات برجسته شخصی من، تجربه مزه حسی Barry Callebaut بود. این شرکت امیدوار است که ابتکار بلندپروازانه‌اش تأثیر ملموسی بر نحوه نگاه مصرف‌کنندگان به محصولات شکلاتی داشته باشد.

همچنین، از صحبت با بسیاری از چهره‌های ارشد صنعت در دو رویداد از جمله Theegarten Pactec، Gerhard Schubert، Buhler، Tna، Bosch، Jelly Belly و Churchill’s، به نظر می‌رسد که چشم‌انداز سال ۲۰۱۸ هم برای بخش ماشین‌سازی و هم برای بخش محصول نهایی روشن به نظر می‌رسد. تجارت شیرینی پزی

با تمرکز برنامه‌ها بر موضوعات اصلی از جمله فرمول مجدد محصول برای پاسخگویی به تقاضای گزینه‌های شیرینی‌پزی سالم‌تر و همچنین منبع‌یابی اخلاقی، ISM و ProSweets در مورد تحولات اخبار کلیدی بسیار کوتاه بودند.

دیدن چنین طیف متنوعی از کسب‌وکارهای بین‌المللی که محصولات و خدمات خود را به نمایش می‌گذارند، که به‌عنوان شاخص قدرتمندی از اولویت‌های صنعت طی ماه‌های آینده به‌عنوان یک شاخص قدرتمند عمل می‌کند، بسیار خوشحال کننده بود.

در نهایت، در یک یادداشت شخصی، من مشتاقانه منتظر شنیدن نظرات همه شما برای نسخه های بعدی مجله هستم و امیدوارم در آینده نزدیک با تعداد بیشتری از شما ملاقات کنم. بنابراین لطفاً هر گونه محتوای اخبار فوری مرتبط و ویژگی های بالقوه را برای من در میان بگذارید، که به ما در ارائه جذاب ترین و سرگرم کننده ترین مطالب ممکن در عنوان خود کمک می کند. در اینجا امیدواریم از نمایش لذت برده باشید.

با من تماس بگیرید – (ایمیل محافظت شده)



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۴-۰۴ ۱۵:۳۹:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #از #ویرایشگر #جدید #خود #خوش #آمدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *