۲۱ ژوئیه ۲۰۱۰ – من به تایید نظر آریل لو در یکی از روزنامه های آخر هفته در مورد سوپر فودها سر تکان دادم. “آکای آی پد از انواع توت ها است. شما در واقع به آن نیاز ندارید، اما اگر آن را ندارید، احساس می کنید که از دست داده اید. ممکن است در سوپرمارکت محلی موجود نباشد، اما بهتر است باور کنید که ارزش یافتن آن را دارد.”
شیرینی های کاربردی، هر چقدر هم که درباره محصولات بنویسم و از مزه کردن آنها در نمایشگاه ها لذت ببرم، برای من در همین دسته قرار می گیرد. من در واقع نیازی به مزایای سلامتی شیرینیهایم ندارم. من با خوشحالی شیرینی های غیر کاربردی می خورم، در مورد آنها می نویسم، در سایت بازدید می کنم تا نحوه تولید آنها را ببینم و با افرادی که آنها را درست می کنند صحبت خواهم کرد. همه اینها صرفاً به این دلیل است که من از آنها در نوع خود لذت می برم، مانند بسیاری از افراد دیگر.
من هنوز نمی توانم از اخبار مربوط به محصول خودداری کنم. محصولات غنی شده با فیبر از ADM و کشمش ماست پروبیوتیک از Ganeden Biotech در نمایشگاه این هفته انستیتوی فناوری مواد غذایی در شیکاگو به نمایش گذاشته شد، در حالی که Oxford Nutrascience و Ocean Nutrition Canada جویدن های امگا ۳ تولید کرده است، Maramor شکلات تیره و شیری خود را با پروبیوتیک ها عرضه کرده است. برواکسید شکلات تیره آکای خود را با زغال اخته. اما من نیازی به دریافت آنتی اکسیدان هایم از شکلات یا پروبیوتیک ها از کشمش ماست ندارم و احساس خنده داری دارم که اکثر مصرف کنندگان هم این کار را نمی کنند.
با احترام،
کاترین کولر
ویرایشگر
تولید شیرینی
(ایمیل محافظت شده)
مطالب مرتبط
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۲۴ ۱۵:۴۵:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #آی #پد #قنادی