در این دوره از سیلیکون این و آن پلاستیک، قاشق های چوبی ممکن است قدیمی به نظر برسند، اما این ابزارهای اساسی در آشپزخانه آزمایشی ما ضروری هستند و هنوز هم توسط سرآشپزها و آشپزهای خانه مورد احترام هستند. در اینجا، به دلیل محبوبیت قاشق های چوبی می پردازیم و با یک میکروبیولوژیست در مورد نگرانی های مربوط به ایمنی استفاده از ظروف چوبی برای پخت و پز صحبت می کنیم. (اسپویلر: استفاده از آنها بسیار ایمن است! فقط باید اخطارها را بدانید.)

بن چپمن، دکتراپروفسور و محقق ایمنی مواد غذایی در ایالت کارولینای شمالی

چرا از قاشق های چوبی استفاده کنیم؟

مزایای استفاده از قاشق های چوبی چیست؟ براندون مور، یکی از بنیانگذاران Lancaster Cast Iron، یک شرکت آمریکایی ظروف آشپزی مستقر در لنکستر، پنسیلوانیا، می گوید: “آنها در دست راحت هستند، استفاده بصری است، و یک مجموعه یکنواخت را می سازند.” و مور می دانست: او ظروف چوبی شرکتش را طراحی و به بازار عرضه می کند. او می افزاید: آنها همچنین بادوام هستند، اما ظروف آشپزی را خراش نمی دهند. و آنها سازگار با محیط زیست هستند، به ویژه اگر توسط شرکتی مانند Moore’s تولید شوند، که “در تلاش برای حفظ زنجیره تامین (آنها) و مشارکت تا حد امکان محلی است.”

مریل فاینشتاین، توسعه‌دهنده دستور غذا و بنیانگذار Pasta Social Club، هنگام تهیه ریزوتو به قاشق‌های چوبی‌اش دست می‌گیرد. “چوب برای استفاده و نگه‌داشتن عالی است. بهتر به دست شما می‌آمیزد و راحت‌تر می‌شود.

آیا قاشق های چوبی ایمن هستند؟

دکتر بن چپمن، پروفسور و محقق ایمنی مواد غذایی در ایالت کارولینای شمالی، که اغلب از ظروف آشپزخانه چوبی در آشپزخانه خود استفاده می کند، می گوید: پاسخ کوتاه بله است. او می‌گوید: «از نظر میکروبی، اگر به خطر نگاه کنیم، هیچ نمونه‌ای از ظروف چوبی یا تخته برش که منجر به بیماری‌های ناشی از غذا شود، نداریم. در مقایسه با پلاستیک، فلز یا سیلیکون، هیچ ماده ای وجود ندارد که “ایمن تر از بقیه باشد؛ همه آنها با معاوضه هایی همراه هستند.”

متخلخل و ضد میکروبی

چیزی که بسیاری تصور می کنند اشکال ظروف چوبی است – کیفیت متخلخل آنها – در واقع می تواند در مورد ایمنی مواد غذایی به نفع آنها باشد. به گفته دکتر چپمن، عمل مویرگی در چوب انجام می شود، به این معنی که آب و یا باکتری در خارج از سطح چوب اساساً در چوب پخش می شود و باکتری های سطح را “خفه می کند” و محیط مناسبی برای رشد آنها فراهم نمی کند. . علاوه بر این، چوب دارای خواص ضد میکروبی است زیرا در طول تکامل، گیاهان مجبور به ایجاد مکانیسم های دفاعی طبیعی برای دور نگه داشتن باکتری ها و انگل ها شده اند. این ویژگی ها صرف نظر از اینکه چوب به چه حالت فیزیکی تبدیل شده است (چه قاشق باشد یا یک تخته برش) صادق است.

کارهایی که نباید با قاشق های چوبی انجام داد

دکتر چپمن می گوید نگرانی اصلی ایمنی مواد غذایی در مورد ظروف چوبی، خشک نکردن مناسب آنهاست. پس از شستن ظروف، آنها باید در فضایی با جریان هوای زیاد کاملاً خشک شوند. این باید حداقل ۲۴ ساعت طول بکشد (بر اساس دما و رطوبت متفاوت است). اگر ظرفی کاملاً خشک نشده باشد، فرصت «خفه کردن باکتری‌ها» و اجازه دادن به خواص ضدمیکروبی آن را نداشته است تا جادوی خود را اعمال کند. دکتر چپمن پیشنهاد می‌کند از یک قفسه خشک کن برای وسایلی مانند تخته‌ها (مطمئن شوید که آنها روی هم قرار نگیرند) و برای مواردی مانند قاشق‌هایی که ممکن است به صورت عمودی در جا ظروف قرار بگیرند، مطمئن شوید که قسمت قاشق رو به بالا باشد (قسمت دسته). رو به پایین)، جریان هوا را به حداکثر می‌رساند و به نیروی جاذبه اجازه می‌دهد تا هنگام خشک شدن دسته، رطوبت را به سمت پایین بکشد.

بیرون با قدیمی

چه زمانی باید ظروف چوبی را تعویض کنیم؟ دکتر چپمن می‌گوید: «همه چیز به این بستگی دارد که مطمئن شوید به طور فعال به تجهیزات خود نگاه می‌کنید و به همان شکلی است که انتظار دارید.» او توصیه می کند که اگر متوجه شدید قاشق شما شروع به شکافتن کرده یا در خشک شدن مشکل دارد، یا تخته شما دارای شیارهایی است که قبلا وجود نداشت، وقت آن است که به فکر تعویض آن باشید.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۲-۱۳ ۱۶:۴۷:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #آیا #پختن #با #قاشق #های #چوبی #بی #خطر #است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *