۲۹ ژوئن ۲۰۱۲ – در کنفرانس اخیر Chocovision اشاره شد که بسیاری از کشاورزان جوان بالقوه کاکائو در حال دور شدن از صنعت برای بهبود درآمد خود هستند. بدیهی است که این یک مشکل بزرگ برای صنعت است، مشکلی که بری کالباوت به حل آن کمک می کند. این شرکت در حال ایجاد یک مرکز عالی کاکائو در ساحل عاج است.

Barry Callebaut رویکردهای مختلفی را برای کشت کاکائو با سایر محصولات آزمایش خواهد کرد. این شرکت بر اساس تجربه قبلی خود در کشت مخلوط گیاهان سازگار برای بهبود بهره وری و تنوع زیستی است.

برخی از محصولاتی که در کنار درختان کاکائو کاشته می شوند عبارتند از: چنار، نارگیل، انبه، آناناس، لوبیا و ذرت و همچنین لاستیک و غیره. درختان سایه بان نیز کاشته می شود.

علاوه بر مزایای زیست‌محیطی، کاشت سایر محصولات غذایی و درختان همراه با کاکائو نیز مستقیماً برای کشاورزان و خانواده‌های آنها از طریق ایجاد تنوع در رژیم غذایی خانواده و همچنین ایجاد منابع درآمد اضافی برای تکمیل درآمد حاصل از کاکائو سودمند است.

امیدواریم سایر شرکت‌هایی که در کنفرانس شرکت کردند، از الگوی خوب Barry Callebaut پیروی کنند و به جای صحبت در مورد مسائلی که بر صنعت تأثیر می‌گذارند، در واقع برخی از برنامه‌ها را عملی کنند.



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۸-۲۸ ۱۷:۱۹:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #آنچه #را #که #موعظه #می #کنید #تمرین #کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *