در ابتدای خرداد ماه، برنده مسابقات جدید Junior UK Chocolate Masters رونمایی شد. کوئنتین بچارد از شانگری لا شارد این عنوان را به دست آورد.
چهار نامزد همگی بین ۱۷ تا ۲۳ سال سن داشتند و دیدن چنین سرآشپزهای جوانی که چنین استعدادی را از خود نشان می دهند بسیار عالی است.
این مسابقه که در آکادمی شکلات کاکائو بری در بنبری برگزار شد، شامل ساخت یک نمایش شکلاتی با ارتفاع حداقل ۵۰ سانتی متر، و همچنین ۳۰ پرالین قالبی و چهار دسر آبکاری شده بود. همه اقلام باید از طبیعت الهام گرفته می شدند. بچارد علاوه بر دریافت عنوان ارزنده، برنده یک دوره رایگان به انتخاب خود در مرکز آکادمی انگلستان به همراه مجموعه ای از ابزارهای کاردستی شکلاتی شد.
مقام دوم این مسابقات به سباستین ویلیامز از هتل ME رسید. ریس هانت از BE Chocolate، جک لوئیس، شکلاتساز و دومینیک هاچینگز از پارک کوورث به مقام دوم رسیدند.
World Chocolate Masters خود یک مسابقه بین المللی است که به هنر شکلات اختصاص دارد. اولین بار در سال ۲۰۰۵ پس از ادغام Le Grand Prix International de la Chocolaterie که توسط کاکائو بری سازماندهی شده بود و جایزه بین المللی شکلات بلژیک که توسط Callebaut برگزار شد، برگزار شد. استاندارد به دست آمده توسط این شکلات ها کاملا نفس گیر است. خلقت در عکس توسط آلیستر بیرت، برنده کنونی جایزه استاد شکلات در بریتانیا و ایرلند است.
فینال World Chocolate Masters از ۲۸ تا ۳۰ اکتبر در Salon du Chocolat پاریس برگزار می شود. مطمئناً تماشای آن است!
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۲۸ ۰۲:۰۷:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #آثار #هنری #واقعی