فلفل دلمه ای، با شکل منحصر به فرد مستطیلی، بافت ترد، و طعم شیرین و با طراوت، یک عنصر اصلی در بسیاری از دستور العمل ها است. آنها در تمام طول سال در دسترس هستند و یک ماده همه کاره و رنگارنگ در انواع دستور العمل ها هستند. اگر اغلب از آنها استفاده می کنید، باید بدانید که چگونه فلفل دلمه ای را به درستی برش دهید، از جمله جدا کردن دنده ها و دانه ها، و سپس برش دادن فلفل ها به نوارهای ژولین، حلقه ها و موارد دیگر. از راهنمای مفید ما برای یادگیری تکنیک های اولیه برای تهیه فلفل دلمه ای استفاده کنید، چه می خواهید آن را با یک گازپاچوی خنک مخلوط کنید، چه آن را به عنوان غذای خام در کنار مخلوطی از دیپ ها سرو کنید، یا آن را در چاشنی برنجی خوش طعم بپزید.
ابزارهایی که برای بریدن فلفل دلمه ای نیاز دارید
با جمع آوری ابزارهایی که برای تهیه آسان فلفل دلمه ای نیاز دارید، خود را برای موفقیت آماده کنید:
- تخته برش: محکم کردن تخته برش مهمترین قدمی است که باید بردارید. یک پد ضد لغزش یا حوله کاغذی مرطوب را زیر تخته برش قرار دهید تا از لغزش آن در اطراف میز جلوگیری شود.
- چاقوی سرآشپز: یک چاقوی تیز بزرگ سرآشپز بیشتر کار را انجام خواهد داد. این به شما کمک می کند فلفل دلمه ای را آماده کنید تا شروع به برداشتن دنده ها و دانه ها کنید. همچنین از آن برای برش دادن فلفل قبل از پختن استفاده خواهید کرد.
- قاشق یا چاقوی خرد کن کوچک: می توانید از یک چاقوی خرد کن یا قاشق کوچک برای ریش دادن دنده های داخل فلفل استفاده کنید.
میزان شیرینی فلفل دلمه ای به اندازه رنگ آنها متفاوت است (حتی برخی از آنها به طور همزمان چندین رنگ مختلف به خود می گیرند). همه فلفل دلمهها از سبز شروع میشوند و فلفلهای دلمهای سبز کمترین شیرینیترین دسته را دارند. همانطور که فلفل ها رسیده و بالغ می شوند، به سایه های خیره کننده ای از زرد، نارنجی و قرمز تبدیل می شوند و به تدریج شیرین تر می شوند.
نحوه جدا کردن دنده ها و دانه ها
قبل از اینکه بتوانید فلفل دلمه ای را برای دستور غذا برش دهید، باید دنده ها و دانه های تلخ آن را جدا کنید. سه راه ساده برای جدا کردن فلفل از دنده ها و دانه های آن وجود دارد.
- قسمت بالایی را بردارید: هنگامی که قسمت بالایی را با ساقه متصل جدا کردید، به راحتی می توانید مجموعه دانه ها را بیرون بیاورید (اگر همه آنها چسبیده به یکدیگر بیرون نیایند، به سادگی به پایین فلفل ضربه بزنید تا دانه های باقی مانده آزاد شوند). دو راه برای برداشتن قسمت بالایی فلفل وجود دارد: ۱) از چاقوی سرآشپز خود برای برش مستقیم استفاده کنید و قسمت عمده فلفل را با لبه صاف باقی بگذارید. ۲) چاقوی خود را (چاقوی صاف کننده در اینجا عالی عمل می کند) با زاویه کمی نگه دارید و تیغه را در اطراف ساقه بچرخانید. این باعث ایجاد ضایعات کمی می شود و می توانید دانه ها را به همان روش بیرون بیاورید.
- گونه ها را برش دهید: فلفل را به صورت عمودی نگه دارید، از بالا به پایین برش دهید، اطراف ساقه و هسته را برش دهید. به این فکر کنید که چگونه می توانید یک سیب را برای میان وعده آماده کنید و هسته آن را پشت سر بگذارید. در نهایت باید چهار تکه فلفل دلمه ای را تهیه کنید. اگر تکههایی از دندههای چسبیده باقی مانده است، به سادگی از سرآشپز یا چاقوی مخصوص تمیز کردن استفاده کنید تا آنها را جدا کنید.
- تقسیم به نصف: اگر فلفل شکم پر درست می کنید، این روش عالی است. فلفل را به صورت عمودی، از طریق ساقه به نصف برش دهید. از یک چاقو یا قاشق برای جدا کردن توده دانه ها از گوشت فلفل استفاده کنید.
۴ روش برای بریدن فلفل دلمه ای
بیش از یک راه برای بریدن فلفل دلمه ای وجود دارد. هنگامی که دنده ها و دانه ها را جدا کردید، از یکی از این چهار تکنیک استفاده کنید:
بریده شده
با منحنی طبیعی فلفل دلمه ای کار کنید، از چاقوی خود برای برش فلفل به صورت نواری استفاده کنید. آنها می توانند به اندازه دلخواه شما ضخیم یا نازک باشند (یا طبق دستور پخت).
نحوه استفاده از فلفل دلمه ای خلال شده: هنگام تفت دادن فلفل و پیاز برای چیزهایی مانند فریتاتا یا هنگام سیخ زدن روی گریل از آن استفاده کنید. برش های ضخیم نیز برای افزودن به تخته های پنیر و شیرینی یا برای فرو بردن در فوندوی خوش طعم عالی هستند.
جولین
برای فلفل ژولین، همان روش برش دادن را دنبال کنید، اما نوارها را نازکتر کنید.
نحوه استفاده از فلفل دلمه ای ژولین: آنها مقدار مناسبی از کرانچ را به چیزهایی مانند سالاد تازه، اسپرینگ رول و سالاد کلم اضافه می کنند.
حلقه
برای ساخت حلقه ها، تکنیک برش را دنبال کنید و قسمت بالایی را بردارید. با این کار فلفل دلمه ای شکل خوب و گردی خواهد داشت که می توانید آن را به حلقه های نازک برش دهید.
نحوه استفاده از حلقه های فلفل دلمه ای: حلقههای فلفل دلمهای به سالاد و ساندویچها اضافه میکنند. آنها همچنین برای ترشی کردن یا پخش کردن روی پیتزای دلخواه شما عالی هستند.
خرد شده یا خرد شده
با برش دادن فلفل دلمهای به تختههای قابل کنترلتر شروع کنید، سپس تختهها را به اندازهای که میخواهید برش دهید.
نحوه استفاده از فلفل دلمه ای خرد شده یا خرد شده: فلفل های خرد شده یا خرد شده به سالاد تن ماهی یا پانزانلا گرم اضافه می کند. از آنها برای حجم دادن به راتاتویی یا ایجاد یک طعم ترد برای قاشق روی گوشت و غذاهای دریایی استفاده کنید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۲۳ ۲۲:۵۸:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #یک #فلفل #دلمه #ای #را #به #روش #ساده #برش #دهیم