مرغ سوخاری یک خوراکی غیرقابل مقاومت است که وقتی تازه پخته شده باشد بهترین لذت را می برید. اما اگر زیاد درآمد داشته باشید چه؟ گرم کردن مجدد باقیمانده غذای سرخ شده می تواند چالش برانگیز باشد – بیشتر جذابیت غذای سرخ شده در بافت ترد و ترد پوشش نهفته است که با گرم کردن مجدد از بین می رود. هنگامی که مرغ سرخ شده را دوباره گرم می کنید، مهم است که مراقب باشید. بهترین روش برای گرم کردن مجدد مرغ سرخ شده و دو مورد دیگر که دوست داریم را بیابید و یاد بگیرید که چگونه مرغ را به طور کامل گرم کرده و در عین حال بافت بهینه آن را نیز حفظ کنید.


ملودی بیل، سرآشپز و رئیس توسعه آشپزی آمازون Fresh




چرا گرم کردن مجدد مرغ سرخ شده مشکل است؟

گرم کردن مجدد مرغ سرخ شده ممکن است دشوار باشد زیرا باید تعادل را حفظ کنید و گوشت را مرطوب و خوش طعم نگه دارید و لایه بیرونی ترد را ترد نگه دارید. ملودی بیل، رئیس توسعه آشپزی آمازون Fresh می گوید: «این دو عنصر همان چیزی است که گرم کردن مجدد مرغ سرخ شده را دشوار می کند – محصول ضخیم و مرطوب که توسط یک محصول خشک نازک پوشانده شده است. چند ساعت پس از پختن، روکش به ناچار مقداری از رطوبت مرغ را به خود می گیرد که می تواند باعث خیس شدن و چرب شدن آن شود.


اگرچه گرم کردن مجدد آن به کمال سابقش می تواند دشوار باشد، اما Beal اطمینان می دهد که می توان آن را انجام داد. اگرچه شما هرگز دقیقاً همان تجربه روز قبل را نخواهید داشت، او می‌گوید: «راه‌هایی وجود دارد که می‌توانید از مرغ سرخ‌شده خود در یک نشست دوم لذت ببرید.»



آیا گرم کردن مجدد مرغ سرخ شده بی خطر است؟

بیل می گوید: بله، گرم کردن مجدد مرغ سرخ شده بی خطر است، اما باید بار اول به درستی پخته و خنک شده باشد. مرغ باید همیشه قبل از خوردن یا گرم کردن مجدد در دمای داخلی حداقل ۱۶۵ درجه فارنهایت پخته شود. اگر قصد دارید باقیمانده مرغ سرخ شده را نگهداری کنید، قبل از بسته بندی در ظرف و انتقال آن به یخچال، حتما بگذارید تا دمای آن پایین بیاید.



نحوه گرم کردن مجدد مرغ سرخ شده در فر

گرم کردن مجدد مرغ سرخ شده در فر بهترین گزینه برای حفظ رطوبت گوشت و پوشش بیرونی ترد است. Beal توصیه می‌کند از یک قفسه مخصوص فر روی یک ورقه پخت لبه دار استفاده کنید. قفسه فر اجازه می دهد تا هوا از همه طرف به گردش درآید و اطمینان حاصل شود که ته مرغ به اندازه قسمت بالایی ترد می شود.


  1. فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
  2. قفسه فر را در داخل ورقه پخت لبه دار قرار دهید. تکه های مرغ سرخ شده را به صورت تک لایه روی توری قرار دهید.
  3. اجازه دهید مرغ به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بماند تا به دمای اتاق برسد.
  4. مرغ را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که داخل و خارج کاملاً پخته شود بدون اینکه زیاد قهوه ای شود، در فر قرار دهید تا دوباره گرم شود.





نحوه گرم کردن مجدد مرغ سرخ شده روی اجاق گاز

Beal می‌گوید: این روش سریع‌ترین روش است، بنابراین برای جلوگیری از پختن و خشک شدن بیش از حد مرغ باید مراقب باشید.


  1. مرغ را از یخچال خارج کنید و روی توری آشپزخانه بگذارید به دمای محیط برسد.
  2. روغن سرخ شده را به یک قابلمه سنگین یا فر هلندی اضافه کنید. آن را تا حدود ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید – یا تا زمانی که شاهد درخشان شدن روغن با حباب های کوچکی باشید که به سطح می آیند.
  3. مرغ را به آرامی به روغن اضافه کنید – تابه را بیش از حد شلوغ نکنید – و بگذارید ۳ تا ۵ دقیقه بپزد تا ترد و گرم شود.



چگونه مرغ سرخ شده را در سرخ کن هوا گرم کنیم

سرخ کن های هوا مانند یک فر کانوکشن عمل می کنند، بنابراین گرم کردن مجدد مرغ در سرخ کن هوا بسیار شبیه به گرم کردن دوباره آن در فر است. از آنجایی که سرخ‌کن‌های هوا کوچک‌تر هستند، بیل توصیه می‌کند مراقب باشید که بیش از حد شلوغ نشود: «شما می‌خواهید هوا در گردش باشد و آن روکش را تا حد ممکن ترد کند».


  1. مرغ را به صورت تک لایه روی قفسه در سرخ کن هوا قرار دهید. قبل از گرم کردن مجدد، اجازه دهید روی میز به دمای اتاق برسد.
  2. سرخ کن را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید و مرغ را به مدت ۵ تا ۸ دقیقه دوباره گرم کنید. Beal می گوید از آنجایی که سرخ کن های هوا به سرعت هوا را از طریق یک سیستم فن به گردش در می آورند، می توانید زمان و دما را کاهش دهید.
  3. مرغ را وقتی کاملا ترد شد بدون اینکه زیاد قهوه ای شود از سرخ کن خارج کنید.



توصیه نمی شود: روش مایکروویو

اگرچه می توانید با خیال راحت و سریع مرغ سرخ شده خود را در مایکروویو گرم کنید، اما ما آن را توصیه نمی کنیم. بیل می گوید: «مایکروویو با گرم کردن رطوبت موجود در غذا کار می کند. بنابراین وقتی مرغ سرخ شده را دوباره در مایکروویو گرم می‌کنید، آب مرغ را خشک می‌کنید و همزمان پوشش آن را سفت می‌کنید. این بدان معناست که مایکروویو دقیقاً برعکس نتایجی را که ما امیدواریم ارائه می دهد.



نگهداری مرغ سرخ شده برای گرم کردن مجدد

در صورت امکان، می توانید از قبل برای گرم کردن مرغ سرخ شده برنامه ریزی کنید. بیل توصیه می‌کند قطعات کوچک‌تر را از هم جدا کنید – مانند بال‌ها، بال‌ها و چوب‌های طبل – و انتخاب کنید که آن‌ها را برای باقی مانده‌ها ذخیره کنید زیرا سریع‌تر و یکنواخت‌تر گرم می‌شوند.


وقتی قطعات به دمای اتاق رسیدند – که به گفته بیل باید حدود یک ساعت طول بکشد – آنها را بپیچید تا هوای خنک یخچال شما مرغ را خشک نکند و در عین حال تمام سعی خود را بکنید تا آنها را روی هم قرار ندهید. او پیشنهاد می کند چند قطعه را روی لبه یک نوار بلند فویل قرار دهید، مراقب باشید که روی هم قرار نگیرید. سپس، قبل از قرار دادن چند تکه دیگر روی فویل همپوشانی، لبه فویل را روی آن قطعات بپیچید. او می‌گوید این تکنیک مانند چرخاندن یک حوله ساحلی است. به رول کردن ادامه دهید، هر بار چند قطعه را وارد کنید تا هر لایه با فویل محافظت شود و له نشود.



۳ نکته برای گرم کردن مجدد مرغ سرخ شده

  • از آنجایی که گرم کردن مجدد مرغ می‌تواند باعث خشک شدن آن شود، بیل پیشنهاد می‌کند قبل از پختن اولیه، گوشت را در آب نمک دوغ قرار دهید – این می‌تواند به آن کمک کند تا مقداری از رطوبت خود را حفظ کند.
  • همیشه اجازه دهید مرغ قبل از گرم کردن دوباره به دمای اتاق برسد، که باعث می شود داخل آن کاملا بپزد بدون اینکه اجازه دهید پوسته بیرونی خیلی تیره شود.
  • از شلوغی بیش از حد ظرف آشپزی خود اجتناب کنید، چه از ماهیتابه، تابه یا سرخ کن با هوا استفاده کنید. این مهم است تا هوای داغ (یا روغن) بتواند به طور موثر در گردش باشد و از همه طرف ترد شود.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۴-۱۵ ۲۲:۲۰:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #مرغ #سرخ #شده #را #دوباره #گرم #کنیم #تا #ترد #خوشمزه #شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *