دسته‌های سبز روشن از مارچوبه‌ها که روی غرفه‌های بازار کشاورزان پوشیده شده‌اند، نشانه‌ای مطمئن از ظهور بهار و هوای گرم‌تر در راه است. و چه این سبزی دوست داشتنی بهاری را صرفاً سرخ شده، در یک سالاد کلم ترد خانگی سرو کنید، یا در یک کیچ پنیری برای برانچ قرار دهید، مهم است که بدانید چگونه مارچوبه را به روش صحیح برش دهید.


ما توضیح خواهیم داد که چگونه انتهای سخت و چوبی را از بین ببرید (و چگونه بدانید چقدر باید کوتاه کنید)، و شما را در تمام روش‌های برش، تاس، و تراشیدن نیزه‌های مارچوبه راهنمایی می‌کنیم تا در تمام فصل‌های مورد علاقه‌تان استفاده کنید. دستور پخت. در حالی که مارچوبه در اوج خود است، چاقوی خود را بردارید و آماده شوید تا از نعمت بهار نهایت استفاده را ببرید.





ابزارهایی که برای بریدن مارچوبه نیاز دارید

برای شروع، فقط به چند ابزار اولیه آشپزخانه نیاز دارید:


  • تخته برش: با محکم کردن تخته برش خود شروع کنید تا هنگام بریدن و بریدن مارچوبه، سر نخورد و سر نخورد. یک پد ضد لغزش یا چند دستمال کاغذی مرطوب را زیر تخته برش قرار دهید تا محکم بماند.
  • چاقوی سرآشپز: چاقوی سرآشپز دستی شما از پیرایش و برش مراقبت می کند.
  • پوست کن سبزیجات (اختیاری): برای کوتاه کردن ساقه های ضخیم می توانید از پوست کن سبزیجات استفاده کنید. این به حداقل رساندن ضایعات کمک می کند و بیشترین سود را برای پول خود خواهید داشت.
  • دستان شما: دو دست خود شما همیشه بهترین ابزار در آشپزخانه آشپز هستند. هنگام برخورد با مارچوبه، می توانید از دستان خود برای جدا کردن انتهای ساقه های مارچوبه استفاده کنید.



پیرایش مارچوبه

قبل از بریدن مارچوبه، باید ساقه‌های آن را کوتاه کنید. هر ساقه مارچوبه دارای یک نقطه شکست است – نقطه ای در انتهای ضخیم تر ساقه که در آن یک اینچ یا بیشتر از انتهای سخت و فیبری به طور طبیعی از بقیه قسمت های شیرین و لطیف جدا می شود. هر ساقه در یک دسته تمایل به یک نقطه شکست مشابه دارد.


با انتخاب یک تکه مارچوبه از دسته شروع کنید: آن را در هر انتها نگه دارید و به خوبی به آن ضربه بزنید. هنگامی که ایده ای در مورد اینکه کجا باید کوتاه کنید، ساقه های باقیمانده مارچوبه را ردیف کنید (حتی می توانید آنها را در نوار لاستیکی خود نگه دارید) و از چاقوی سرآشپز خود برای جدا کردن انتهای فیبری از بقیه دسته استفاده کنید.


اگر بسیاری از ساقه‌های مارچوبه شما سفت و ضخیم‌تر هستند، ممکن است متوجه شوید که وقتی انتهای مارچوبه را جدا می‌کنید، تقریباً نیمی از مارچوبه را پشت سر می‌گذارید. در این صورت می‌توانید از پوست‌کن سبزیجات برای اصلاح انتهای آن استفاده کنید. چند لایه از پوست را از قسمت پایینی مارچوبه جدا کنید و به مرکز آن خواهید رسید که به طور طبیعی تمایل به لطافت بیشتری دارد.



۴ راه برای بریدن مارچوبه

  1. قطعات به اندازه لقمه: ممکن است یک دستور العمل از شما بخواهد که مارچوبه را به قطعاتی به اندازه لقمه برش دهید (گاهی اوقات با تعصب). چند ساقه مارچوبه را روی تخته برش خود بچینید و آنها را به قطعات یکدست برش دهید. معمولاً در دستور العمل قطعاتی به طول ۱ تا ۳ اینچ نیاز است. از آنها به عنوان یک غذای جانبی سریع استفاده کنید یا تکه ها را تفت دهید و آنها را در یک سوپ غنی و خامه ای مخلوط کنید.
  2. برشهای نازک: اگرچه این یک کاربرد کمتر رایج است، اما برش دادن مارچوبه روی یک سوگیری بسیار نازک یک راه خوشمزه برای لذت بردن از سبزیجات خام است. همان روشی را که مارچوبه را به قطعات اندازه لقمه می برید دنبال کنید، اما خیلی نازکتر برش دهید: جایی بین ۱/۸ تا ۱/۴ اینچ را هدف بگیرید. آن را با گردو و پنیر مغزدار در یک سالاد فصل همراه کنید.
  3. خرد شده: در اینجا نیازی به برش مورب نیست. چاقوی خود را عمود بر انتهای بریده شده ساقه های مارچوبه نگه دارید و به صورت گردهایی به اندازه تصویر بند انگشتی برش دهید. کمی آب نمک کمی به آنها بریزید و از آنها در هر جایی که از نخود فرنگی تازه یا یخ زده استفاده می کنید، مانند برنج سرخ شده یا ریزوتو استفاده کنید.
  4. تراشیده شده: برای تراشیدن مارچوبه، می توانید ساقه را در دست غیر غالب خود بگیرید یا آن را روی تخته برش قرار دهید. یک پوست کن سبزیجات را در دست غالب خود بگیرید، تیغه پوست کن را در طول هر ساقه به سمت پایین بکشید و آن را به صورت نوارهای نازکی جدا کنید. ما دوست داریم اینها را هم خام یا کمی بلانچ شده بخوریم. آن‌ها را روی پیتزا و نان‌های مسطح بریزید، یا آن‌ها را با سبزیجات خام دیگر در یک سالاد روشن و بهاری ترکیب کنید.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۳۰ ۰۰:۱۱:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #مارچوبه #را #با #روش #مختلف #برش #دهیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *