اگر در خواربارفروشی محلی خود به آناناس چشم دوخته اید و تمام امکانات خوشمزه این میوه استوایی را تصور می کنید، از پینا کولادا گرفته تا کیک وارونه آناناس، شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که چگونه تشخیص دهید که آناناس رسیده و آماده خوردن است. . ممکن است غیر منطقی به نظر برسد – مطمئناً عواملی مانند نرمی و عطر مانند سایر میوه‌های استوایی مانند انبه و پاپایا نقش دارند؟ خوب، نه دقیقا. به گفته کارشناسان، در اینجا چیزی است که باید در مورد سنجش میزان رسیده بودن آناناس بدانید تا بتوانید از تمام شکوه آبدار آن لذت ببرید.


  • ملیسا جونز، مدیر ارشد دسته، بازار نامناسب، یک خواربارفروش آنلاین.
  • کریستوفر گونزالس، معاون فروش، WP Produce، تولید کننده، بسته بندی و ارسال کننده میوه ها و ریشه های استوایی با نام تجاری Desbry در میامی.




۴ نشانه که آناناس شما رسیده است

شکل بیضی یا استوانه‌ای، آناناس دارای گوشتی مایل به زرد شیرین، هسته فیبری سخت، تاج برگ سبز و پوسته خارجی سیخ‌دار به نام پوست است. ملیسا جونز، مدیر ارشد گروه در Misfits Market، می‌گوید که نمای بیرونی سخت آناناس چیزی است که تشخیص رسیدن و آماده خوردن آناناس را دشوار می‌کند، مخصوصاً برای چشم و بینی که آموزش ندیده است.


خوشبختانه، چند نشانه وجود دارد که باید قبل از بریدن آناناس به دنبال آنها باشید:


  • رنگ: هر چه نمای بیرونی آناناس زردتر باشد، میوه آن رسیده تر خواهد بود. کریستوفر گونزالس، معاون فروش WP Produce Desbry، تولید کننده، بسته بندی و ارسال کننده میوه های استوایی متعلق به خانواده می گوید: «آناناس ها با رسیدن از خاکستری سبز به زرد تغییر می کنند.
  • بافتگونزالس می‌گوید: پوسته سفت هنگام فشرده شدن، بافت نرمی ایجاد می‌کند. برگها نیز باید به راحتی از طوقه جدا شوند.
  • وزن: میوه در دست سنگین باشد.
  • بوجونز می گوید: ته آن باید بوی شیرین شربتی داشته باشد.


با این حال، برخی از آناناس ها می توانند پرت باشند. رسیده اما در کنار آن نشانه های آشکار. “من همچنین تعدادی آناناس داشتم که ظاهرشان کمی بدتر بود، اما زمانی که پوست کنده شده و هسته گرفته شده باشد، کاملاً خوشمزه بود!” جونز می گوید.



چرا باید زمانی که آناناس رسیده است بخریم؟

هنگامی که یک آناناس را به خانه می آورید، انتظار تغییرات شگرف را نداشته باشید – این یکی از معدود میوه هایی است که پس از چیدن نمی رسند. جونز می گوید: برخلاف انبه، موز یا کیوی، آناناس ها پس از برداشت شیرین تر نمی شوند.


اگرچه آنها نمی رسند، اما می توانند پس از چند روز نشستن در دمای اتاق نرم تر شوند و بافت خامه ای بیشتری داشته باشند. او می افزاید که شبیه هندوانه، انار یا حتی انگور است.



نحوه نگهداری آناناس های رسیده

پیشخوان آشپزخانه بهترین مکان برای نگهداری یک آناناس کامل است. گونزالس می‌گوید: بعد از اینکه پوست کنده و بریده شد، می‌توانید آن را تا یک هفته در یک ظرف دربسته در یخچال قرار دهید، اما بهتر است ظرف سه تا چهار روز آن را بخورید.



بهترین راه برای لذت بردن از آناناس

برخی آن را سرد دوست دارند. دیگران، مانند جونز، طعم آناناس تازه را در دمای اتاق قوی تر می دانند. اما چرا در آنجا توقف کنید؟ او می گوید: “آناناس های تازه مخلوط شده به این آب شیرین، پیچیده و کف آلود تبدیل می شوند. در ماکت یا کوکتل بسیار خوب است.”


گونزالس نوشیدنی‌های خود را با ودکای خانگی دم کرده آناناس می‌نوشد و آناناس را به‌عنوان طعم‌دهنده‌ای برای تقریباً هر چیزی در منو می‌داند. او خاطرنشان می کند که روند آشپزی، آناناس را نیز در کانون توجه قرار داده است. او می‌گوید: «آناناس یک نوع محبوب برای سالسا، پای و سالاد است.





برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۲۸ ۲۰:۲۰:۱۸
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #تشخیص #دهیم #که #آناناس #رسیده #آماده #خوردن #است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *