رنگارنگ، مغذی و خوشمزه – اینها تنها چند راه برای توصیف آووکادو هستند. محبوبیت آنها همچنان در حال افزایش است، اما همه نمی دانند که آووکادو چقدر می تواند همه کاره باشد. گواکاموله و نان تست آووکادو بسیار محبوب هستند، اما در مورد این میوه نیمه گرمسیری فقط نوک کوه یخ هستند. در آووکادو گیر نکنید، این ایده های دیگر را برای لذت بردن از آووکادو امتحان کنید. می توانید آن را له کنید، تاس کنید، برش دهید، مخلوط کنید یا نصف کنید – و این تازه شروع است. راه های بسیار خوشمزه ای برای لذت بردن از این ماده خاص وجود دارد.

نحوه انتخاب آووکادوی رسیده

برای لذت بردن واقعی از هر یک از دستور العمل هایی که در زیر به اشتراک می گذاریم، به یک آووکادوی رسیده نیاز دارید، کمتر از رسیده و طعم و بافتی که آووکادو را بسیار خوشمزه می کند را فریب می دهید. در اینجا چیزی است که باید به دنبال آن باشید:

  • رنگ سبز تیره ثابت: با رسیدن آووکادو، پوست از رنگ سبز کاملاً روشن به رنگی بسیار تیره تر تبدیل می شود. هنگامی که پوست آووکادو به مرحله سبز تیره رسید، رسیده و آماده مصرف است.
  • پوست ناهموار: آووکادوهای نارس پوست صاف تری نسبت به انواع رسیده دارند. هنگامی که به دنبال میوه رسیده هستید، مطمئن شوید که پوست کمی بافت دارد.
  • مقداری دارد: آووکادو را (خیلی!) آرام فشار دهید. نباید به سختی یک سنگ احساس شود – باید کمی نرم باشد اما هنوز مقداری استحکام داشته باشد.

آووکادو به رسیدن از درخت انگور ادامه می دهد، بنابراین می توانید آووکادوی خود را با در نظر گرفتن زمانی که قصد استفاده از آن را دارید انتخاب کنید. اگر از چند روز قبل خرید می‌کنید، آووکادوهای کم‌رس (در لمس با پوست سبز روشن‌تر) را انتخاب کنید.

۲۴ روش برای خوردن آووکادو

چه آنها را له کنید، تکه تکه کنید، مخلوط کنید یا نصف کنید، هیچ کمبودی در راه های خوشمزه برای افزودن آووکادو به وعده های غذایی خود وجود ندارد.

له شده

مارتا استوارت


له شده شاید بهترین راه شناخته شده برای خوردن آووکادو باشد، چه آن را در بالای نان تست برای یک صبحانه سریع له کنید یا له شده و با مواد دیگری مانند پیاز، گوجه فرنگی، آب لیموترش و گشنیز برای تهیه گواکامول مخلوط کنید. یک پوره آووکادو ساده برای این دو کاربرد عالی است اما برای موارد دیگر نیز عالی است. تنها چیزی که نیاز دارید یک کاسه، یک چنگال و یک آووکادوی رسیده است تا برای همبرگرها، ساندویچ ها، تاکوها و موارد دیگر، اسپری مناسب ایجاد کنید.

پوره خود را سفارشی کنید: مقداری آب لیمو یا سرکه اضافه کنید تا آووکادو قهوه ای نشود، سپس هر چاشنی و ادویه دیگری که دوست دارید اضافه کنید – فلفل کاین، ترکیبی از زیره آسیاب شده و گشنیز، یا پاشیدن چاشنی نان شیرینی همه گزینه های عالی هستند، بسته به اینکه در مورد آنچه که از اسپرد استفاده خواهید کرد.

راه های خوردن آووکادو پوره شده

  • اگر نان تست آووکادو همچنان نام شما را صدا می کند، سعی کنید با این نسخه الهام گرفته از سالاد تخم مرغ، همه چیز را تغییر دهید. آووکادو را با تخم مرغ های آب پز له کنید تا نان تست پر از پروتئین درست شود.
  • آووکادوی له شده را به صورت یک لایه در ساندویچ خود بریزید – خیلی بهتر از مایونز است.
  • له شده آووکادو یک همراه عالی برای انواع غذاهای مکزیکی است. یک عروسک به تاکو اضافه کنید یا آن را در کنار کوسادیلا یا بشقاب های داغ فاهیتا سرو کنید.

خرد شده

مارتا استوارت


آووکادوهای خرد شده یا خرد شده برای تزئین بشقاب های غذا برای رنگ و طعم ایده آل هستند.

روش های خوردن آووکادو خرد شده

  • آن را روی تاکوها قرار دهید – تکه های خرد شده بافت عالی می دهند.
  • آن را در کنار تخم مرغ های همزده سرو کنید.
  • از آن برای تزئین فلفل یا کاسه سوپ استفاده کنید.
  • آن را با محصولات تابستانی فصلی مانند ذرت شیرین و گوجه فرنگی همراه کنید تا یک غذای جانبی تازه و خنک درست کنید.
  • تقریباً به هر سالادی اضافه کنید و یک تضاد غنی و خامه ای به سبزی های ترد اضافه کنید.
  • آووکادو وقتی با پیاز ترشی سریع مخلوط می شود، طعمی شبیه به گواکامولی به خود می گیرد. این طعم را می توان روی مرغ کبابی تند با قاشق میل کرد.
  • از آنجایی که آووکادو طعم کره ای و ملایمی دارد، تقریباً با هر ماده دیگری که آن را با آن جفت می کنید به خوبی کار می کند – به خصوص میوه هایی مانند انبه. این دو میوه را با هم ترکیب کنید تا یک سالسا تابستانی درست کنید. آن را با چیپس تورتیلا برای غوطه ور کردن سرو کنید، یا با قاشق روی تاکو یا فیله ماهی بریزید.

برش خورده

رومولو یانس

وقتی می‌خواهید آووکادوی شما بیانیه‌ای داشته باشد، نصف‌ها را برش بزنید. هنگامی که آووکادو بدون هسته و پوست کنده شد، می توانید به انتخاب فروشنده، آن را به صورت طولی یا متقاطع برش دهید.

راه های خوردن آووکادو ورقه شده

  • از برش ها برای تزیین غذاهای تخم مرغی مانند huevos rancheros، chilaquiles و shakshuka استفاده کنید.
  • آنها همچنین می توانند در سالاد نقش اصلی را داشته باشند. ما دوست داریم آنها را با موادی شبیه به شکل مانند مرکبات ترکیب کنیم – نه تنها زیبا به نظر می رسد، بلکه چرب بودن آووکادو با درخشندگی و اسیدیته مرکبات بسیار خوب است.
  • برش های آووکادو را با مواد دیگری که دارای نت اسیدی هستند، مانند گوجه فرنگی رسیده تابستانی، جفت کنید. می‌توانید با برش دادن گوجه‌فرنگی‌ها به شکل لقمه‌ای همه چیز را به همان شکل نگه دارید یا با برش دادن گوجه‌ها به صورت گرد، با شکل‌ها بازی کنید.
  • حتی اگر به‌دنبال نشان دادن مهارت‌های چاقویی خود نیستید، آووکادوی برش‌شده همچنان برای خوردن لذت‌بخش است. چند برش را در تاکو، یک املت روزانه یا سوشی رول های بسته بندی شده سبزیجات قرار دهید.

مخلوط شده

جاناتان گرگسون

آووکادو ترکیبی شاید یکی از همه کاره ترین راه ها برای لذت بردن از این میوه باشد – هم در کاربردهای شیرین و هم خوش طعم.

راه های خوردن آووکادو ترکیبی

  • آووکادو را برای داشتن بافتی لذیذ در اسموتی اضافه کنید.
  • از آن به عنوان یک ماده شگفت انگیز و خوشمزه در کلوچه های شکلاتی مناسب نانوایی استفاده کنید.
  • بگذارید پایه ای برای یک بستنی گیاهی الهی باشد.
  • آووکادوی رسیده را با یک گازپاچوی خنک و با طراوت مخلوط کنید، با خیارهای آبرسان و طعم های تند فراوان (یعنی هالاپینو، پیازچه و گشنیز).
  • شما همچنین می توانید آنها را با زرده تخم مرغ و سس مایونز مخلوط کنید تا رنگ جدیدی روی تخم مرغ های شیطانی ایجاد کنید.
  • سس های سالاد، دیپ ها و سس های خامه ای هر کدام از بافت نرم و لذیذ آووکادو بهره می برند.
  • آووکادو را با یک سس الهه سبز برای یک سالاد ناهار دلچسب مخلوط کنید یا به عنوان غذا در کنار کراکر و خامه سرو کنید، همچنین، آن را روی سوپ و فلفل چیلی میل کنید.
  • آن را به جای تاهین در حمص استفاده کنید.

نصف شده

اگر آماده هستید که آووکادو را به تنهایی یک وعده غذایی کامل درست کنید، نیم‌ها را بدون برش، مکعب، له کردن یا مخلوط کردن سرو کنید.

راه های خوردن آووکادو نصف شده

  • مستقیم بخور تمام چیزی که یک آووکادوی رسیده و خوب نیاز دارد، آب لیمو یا لیموترش، مقداری روغن زیتون بکر، و چند تکه نمک دریایی و فلفل سیاه است. می توانید آن را مستقیماً از پوست بیرونی بیرون بیاورید – نیازی به لایه برداری نیست.
  • از آن به عنوان پایه سالاد استفاده کنید. به جای اینکه آووکادو را در سالاد خود بگنجانید، میزها را برگردانید و از آووکادوی نصف شده به عنوان ظرفی برای نگهداری سالاد استفاده کنید. شما واقعاً می‌توانید قایق‌های آووکادو را با هر سالادی که دوست دارید پر کنید، اما ما سالادهای ضخیم‌تری را ترجیح می‌دهیم که روی سبزیجات خرد شده سنگین هستند (و کمتر روی کاهو). این دستور غذا را با فلفل دلمه ای شیرین، گوجه گیلاسی و پیازچه امتحان کنید.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۸-۱۹ ۰۱:۱۵:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #چگونه #آووکادو #بخوریم #فقط #برای #نان #تست #نیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *