۲۷ مه ۲۰۱۱ – پس از دریافت حمایت از کشورهای عضو در کمیته مدیریت شکر اتحادیه اروپا، در ۲۶ مه، کمیسیون اروپا ۲۰۰۰۰۰ تن شکر خام یا تصفیه شده خارج از سهمیه را از هر کشور مبدأ آزاد خواهد کرد.

این تصمیم در واکنش به افزایش سریع قیمت جهانی شکر و آب و هوای بد است که باعث نگرانی تولیدکنندگان شیرینی و به طور کلی صنایع غذایی در مورد مشکلات عرضه شکر شده است. انتشار شکر بیشتر توسط اتحادیه اروپا در بازار به جلوگیری از کمبود عرضه در ماه های نزدیک کمک می کند.

تجار اتحادیه اروپا ممکن است پیشنهاداتی را برای واردات شکر با تعرفه واردات کاهش یافته ارائه دهند و اتحادیه اروپا تصمیم خواهد گرفت که کدام پیشنهادها را بپذیرد.

دومین اقدامی که در کمیته مدیریت شکر به توافق رسید، امکان واردات بیشتر با تعرفه واردات کاهش یافته از طریق سیستم مناقصه را فراهم می کند. سیستم مناقصه از ماه جولای شروع می شود.

در ماه مارس، ۵۰۰۰۰۰ تن شکر خارج از سهمیه اتحادیه اروپا و ۲۶۰۰۰ تن ایزوگلوکز خارج از سهمیه وارد بازار اتحادیه اروپا شد. علاوه بر این، در ماه آوریل، کمیسیون یک سهمیه واردات ۳۰۰۰۰۰ تنی را با حقوق ورودی صفر باز کرد.

سوال من این است که چه کسی از سهمیه شکر سود می برد؟ و چگونه EC تصمیم می گیرد که چه کسی باید از دسترسی ترجیحی بهره مند شود، نه فقط از نظر کدام کشورها بلکه همچنین کدام طرف؟

مطالب مرتبط



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۱۴ ۱۸:۱۷:۰۷
عناوین بصورت هشتگ: #چه #کسانی #از #سهمیه #بندی #شکر #سود #می #برند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *