برای نسخه این ماه، ممکن است چیزی کمی متفاوت در مورد نسخه های چاپی مجله ما – که در بسته بندی نشاسته سیب زمینی سازگار با محیط زیست جدید ارائه می شود، متوجه شوید.
ما سعی می کنیم با دور شدن از گزینه های پلاستیکی سنتی، کار خود را انجام دهیم تا در عملیات خود تا حدی که می توانیم کربن خنثی باشیم.
روکش های مجله جدید هم زیست تخریب پذیر و هم قابل کمپوست هستند و از پلیمرهای زیستی ساخته شده از نشاسته از محصولات سیب زمینی و ضایعات صنایع غذایی تولید می شوند. آنها را می توان در سطل های کمپوست خانگی یا زباله های مواد غذایی دور ریخت.
این رویکردی است که چندین روزنامه ملی بریتانیا با کسب و کار خود در پیش گرفته اند، و این چیزی است که ما به طور خاص مشتاق تعامل با آن بوده ایم.
در سطح شخصی، با مشاهده کسبوکارهایی مانند شرکت مواد تشکیل دهنده Palsgaard که در فعالیتهای جهانی خود به بیطرفی کربن دست مییابند (مجله این ماه را ببینید)، این دلگرمکننده است که چنین کسبوکارهای بزرگ در بخش ما واقعاً استانداردهایی را برای آنچه میتوان به دست آورد را تعیین کرد. سازگار با محیط زیست
در واقع، ارائه مواد برای استفاده در بخش ما موضوعی است که ما به طور مداوم از آن بازدید کرده ایم. ذکر این نکته به ویژه دلگرم کننده است که تعدادی از کسب و کارهای کلیدی که ما روی آنها تمرکز کرده ایم، به طور فزاینده ای به این فکر می کنند که چگونه می توانند اخلاقی ترین و سازگارترین سیستم های بسته بندی و تجهیزات تولید ممکن را تولید کنند.
اگر مایل به دریافت مجله هستید، می توانید از اینجا مشترک شوید.
-در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق رسانه های اجتماعی @laserstudio_ir
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۲۷ ۲۳:۴۴:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #هر #کوچکی #برای #محیط #زیست #مهم #است