چه آنها را تارت دوست داشته باشید یا شیرین، ترد یا نرم، سیب یکی از اصلی ترین آنها است. بسته به تنوع، سیب را می‌توان در کیک‌ها پخت، در سالاد ریخت و مانند میان وعده از آن لذت برد. اما قبل از اینکه میوه را پوست بگیرید و برش دهید، به دلیل وجود آلاینده های احتمالی، مهم است که ابتدا آن را بشویید. راهنمای ما نحوه شستن سیب ها را به روش صحیح، به علاوه نحوه کاهش باقی مانده موم و آفت کش روی سطح توضیح می دهد. بعلاوه، دریابید که آیا هنوز هم نیاز به شستن سیب دارید، حتی اگر قصد پوست کندن آنها را دارید.

چرا باید سیب ها را بشویید

اگرچه لذت بردن از یک سیب مستقیماً از ظرف میوه بدون پوست کندن یا بریدن آسان است، بهتر است ابتدا آن را بشویید. انجام این کار به تمیز کردن پوست کمک می کند، زیرا می تواند باقی مانده های آفت کش ها و باکتری های بیماری زا را در خود جای دهد.

شانون استوور، MS، RD، مدرس ایمنی مواد غذایی در دانشگاه ایالتی میشیگان می‌گوید: از این گذشته، سیب‌ها هنگام رشد در باغ اغلب در معرض آفت‌کش‌ها و حیوانات قرار می‌گیرند. همچنین ممکن است در هنگام برداشت، حمل و نقل و ذخیره سازی توسط دست های کثیف دست به کار شوند. ناگفته نماند، هم کارمندان و هم مشتریان می توانند به راحتی سیب ها را در فروشگاه مواد غذایی لمس کنند و به طور بالقوه میوه ها را در معرض میکروب های بیشتری قرار دهند.

آیا هنوز هم باید سیب ها را قبل از پوست کندن بشویید؟

حتی اگر قصد پوست کندن سیب را دارید، طبق سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) توصیه می شود آن را بشویید. دلیل؟ استوور توضیح می دهد که اگر باکتری های مضر روی پوست سیب وجود داشته باشد، یک پوست کن یا چاقو می تواند باکتری ها را به گوشت منتقل کند.

نحوه شستن سیب

کیری پالما، مربی سرآشپز هنرهای شیرینی پزی و شیرینی پزی در موسسه آموزش آشپزی، می گوید: قبل از شستن سیب ها، چند ثانیه وقت بگذارید تا آنها را به صورت بصری بررسی کنید. این به شما فرصتی می دهد تا هرگونه کثیفی و زباله قابل مشاهده را از بین ببرید. از آنجا، یکی از روش های زیر را برای شستن میوه بسیار محبوب استفاده کنید.

نحوه شستن یک یا دو سیب

اگر نیاز به شستن یک یا دو سیب دارید، ساده ترین راه زیر آب جاری است:

  1. سیب را به مدت ۱۰ تا ۲۰ ثانیه زیر آب جاری خنک نگه دارید.
  2. پوست را با انگشتان خود مالش دهید.
  3. سیب را با یک پارچه تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید تا رطوبت اضافی از بین برود.

نحوه شستشوی بیشتر سیب

هنگام شستن چندین سیب، فرآیند اساساً مانند یک سیب است، اما پیشنهاد می کنیم از یک آبکش تمیز استفاده کنید. بهترین نسخه نسخه با پایه یا پا است. این میوه را از سینک دور نگه می دارد، که می تواند باکتری ها را دوباره وارد کند. این مراحل را دنبال کنید:

barol16 / گتی ایماژ


نحوه شستن سیب با جوش شیرین

  1. سیب ها را در یک آبکش بریزید.
  2. آبکش را زیر آب جاری خنک نگه دارید و هر سیب را حداقل ۱۰ تا ۲۰ ثانیه در معرض قرار دهید.
  3. پوست هر سیب را با انگشتان خود بمالید.
  4. سیب ها را با یک پارچه تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید.

ما به طور کلی سیب ها را با آب می شوییم، اما شواهدی وجود دارد که نشان می دهد خیساندن سیب در محلول جوش شیرین می تواند به حذف باقی مانده آفت کش ها در سطح کمک کند. در واقع، در مطالعه ای در مجله شیمی کشاورزی و مواد غذاییمحققان دریافتند که این روش موثرتر از استفاده از آب لوله کشی به تنهایی است – اگرچه از باقی مانده آفت کش هایی که وارد پوست متخلخل سیب شده اند خلاص نمی شود.

برای کاهش آفت‌کش‌ها بر روی سطح سیب، دانشکده بهداشت عمومی هاروارد TH Chan این مراحل را توصیه می‌کند:

  1. در یک کاسه بزرگ، ۲ فنجان آب تمیز و ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین را با هم ترکیب کنید.
  2. سیب ها را اضافه کنید و ۱۰ تا ۲۰ ثانیه خیس کنید.
  3. سیب ها را با یک پارچه تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید.

چه زمانی باید سیب ها را بشویید؟

برای اطمینان از تازه ماندن سیب هایتان تا زمانی که ممکن است، از شستن آن ها قبل از نگهداری خودداری کنید. صبر کنید تا آنها را درست قبل از خوردن یا استفاده بشویید. استوور می‌گوید: «اگر سیب‌ها را قبل از ذخیره‌سازی بشویید، ممکن است رشد باکتری‌ها را افزایش دهید، (که می‌تواند فساد را تسریع کند».

پالما توضیح می دهد که سیب و همچنین سایر محصولات دارای منافذ میکروسکوپی به نام عدس هستند. او می گوید: عدس اجازه می دهد تا اکسیژن وارد میوه شود، در حالی که به طور همزمان دی اکسید کربن و آب آزاد می شود. اگر سیب ها خیلی زود شسته شوند (و به درستی خشک نشوند)، آب می تواند وارد عدس شود و باعث رشد کپک ها و باکتری ها شود. بنابراین، انتظار برای شستن سیب ها به افزایش ماندگاری آنها کمک می کند.

نکاتی برای موثرتر کردن شستن سیب

قبل از دست زدن به سیب دست های خود را بشویید: پالما می‌گوید قبل از شستن سیب‌ها، دست‌های خود را بشویید تا باکتری‌هایی که ممکن است به میوه‌تان منتقل شوند، از بین بروند. حتی اگر دست های شما تمیز به نظر می رسند، باز هم می توانند آلوده به باکتری های مضر باشند. FDA شستن دست ها را به مدت ۲۰ ثانیه با آب گرم و صابون توصیه می کند.

از یک برس تولید استفاده کنید: میوه های سفت مانند سیب را می توان با برس محصول سایید. پالما می‌گوید: این کار تمیز کردن کامل‌تری را فراهم می‌کند، زیرا برس می‌تواند به حذف آلودگی و باکتری‌ها در گوشه‌ها و برآمدگی‌های میوه کمک کند. پالما توضیح می‌دهد: «علاوه بر این، سیب‌ها ممکن است در لایه‌ای از موم پوشانده شوند که طراوت و ماندگاری میوه را حفظ می‌کند، (بنابراین) یک برس می‌تواند به حذف آن کمک کند.

در اینجا نحوه تمیز کردن سیب با استفاده از برس محصول آورده شده است:

  1. برس و سیب را مرطوب کنید.
  2. از برس استفاده کنید تا به آرامی پوست سیب را بشویید و به نواحی با کثیفی قابل مشاهده توجه کنید.
  3. سیب را زیر آب خنک قرار دهید تا هر گونه زباله اضافی، کثیفی یا موم خارج شده توسط برس پاک شود.

توجه داشته باشید که باید از برس محصول استفاده شود با پالما می گوید، آب جاری خنک، نه به عنوان جایگزین. همچنین مهم است که مرتباً برس را با آب گرم و صابون بشویید تا از تجمع باکتری جلوگیری کنید.

از تولید مواد شوینده و صابون خودداری کنید: به گفته FDA، از شستشوی محصولات تجاری صرف نظر کنید، زیرا ایمنی و اثربخشی این محصولات آزمایش نشده است. به همین ترتیب، از استفاده از صابون و مواد شوینده خانگی خودداری کنید، زیرا آنها برای تمیز کردن میوه ها و سبزیجات نیستند. از آنجایی که محصول متخلخل است، می تواند مواد شیمیایی موجود در صابون و مواد شوینده را جذب کند و به طور بالقوه باعث بیماری شود.

استفاده از تجهیزات تمیز: استوور می گوید: هنگام تهیه یک سیب شسته شده، همیشه از یک پوست کن تمیز، چاقو، تخته برش و هسته سیب استفاده کنید. این از ورود مجدد آلاینده ها و باکتری ها جلوگیری می کند. علاوه بر این، از تخته برشی که برای محصولات تازه در نظر گرفته شده است استفاده کنید. از بریدن تخته هایی که برای گوشت خام استفاده شده است خودداری کنید، زیرا ممکن است میکروب های مضر را به سیب منتقل کنند.

از حوله های تمیز استفاده کنید: به طور مشابه، سیب های شسته شده را فقط باید با پارچه های تمیز یا دستمال کاغذی خشک کنید. هرگز از حوله‌های آشپزخانه که برای خشک کردن دست‌ها، ظروف یا میز استفاده شده‌اند استفاده نکنید، زیرا این امر می‌تواند ایمنی مواد غذایی را به خطر بیندازد.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۸-۲۹ ۲۳:۰۹:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #نحوه #شستن #سیب #به #روش #صحیح

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *