اگر هنوز خرچنگ را امتحان نکرده اید، ارزش آن را دارد که شام بعدی خود را با غذاهای دریایی در نظر بگیرید. سخت پوستان – که در فصل بین مارس و مه هستند – خوشمزه هستند، طبخ آنها آسان است و یک غذای اصلی کلاسیک جنوبی است. اما مگر اینکه در جنوب بزرگ شده باشید (یا به اندازه کافی خوش شانس باشید که از یک رستوران غذاهای دریایی خوب بازدید کنید)، خوردن صدف های کوچک می تواند ترسناک باشد. در اینجا، سرآشپزها نحوه خوردن خرچنگ را توضیح می دهند تا آخرین ذره خوشمزه را به همراه نکاتی برای رسیدگی به سخت پوستان در خانه داشته باشید.
خرچنگ چیست؟
خرچنگ که به عنوان خرچنگ یا خرچنگ نیز شناخته می شود، سخت پوستان آب شیرینی هستند که شبیه خرچنگ های کوچک می باشند. حدود ۵۰۰ گونه خرچنگ در جهان وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها در ایالات متحده و در درجه اول در ایالت های جنوب شرقی زندگی می کنند. شاندا کراس، سرآشپز مستقر در نیواورلئان، می گوید در واقع، خرچنگ نقش قابل توجهی در غذاهای جنوبی ایفا می کند، به ویژه در لوئیزیانا، جایی که جوشاندن خرچنگ بخشی سنتی از فرهنگ محلی است.
خرچنگ چه طعمی دارد؟
آلبرت اشمید، مربی سرآشپز در مدرسه هنرهای آشپزی آگوست اسکوفیر، می گوید خرچنگ طعمی شبیه به خرچنگ دارد، البته با طعم قوی تر، و اضافه می کند که اغلب به عنوان مخلوطی از خرچنگ و میگو، با نت های شیرین و شور توصیف می شود. کراس میگوید این باعث میشود که شریکی ایدهآل برای ادویهها و طعمهای مرکبات باشد. در مورد بافت؟ اشمید می گوید قوام خرچنگ بین خرچنگ و میگو است – کمی پوسته پوسته و در عین حال سفت.
نحوه خرید، نگهداری و تهیه خرچنگ
خریداری کردن
مانند بیشتر غذاهای دریایی، خرچنگ تازه همیشه بهترین است. اشمید میگوید به دنبال آنهایی باشید که پوستههای تمیز و چشمهای روشن دارند. اما اگر در جنوب زندگی نمیکنید یا فصل خارج از فصل است، خرچنگ منجمد این کار را انجام میدهد. شما معمولاً می توانید آنها را به صورت کامل یا گوشت دم کرده منجمد پیدا کنید، که اگر در پختن خرچنگ تازه کار هستید، دومی ایده آل است. کراس می گوید که گوشت دم بسیار متنوع است و به راحتی در موادی مانند سس ماکارونی جمع می شود.
ذخیره سازی
قبل از نگهداری خرچنگ زنده، مطمئن شوید که زنده هستند. اشمید می گوید: هر خرچنگ مرده باید دور ریخته شود. از آنجا، یک کولر را با دستمال کاغذی بپوشانید، یک لایه بسته یخ یا کیسه های یخ اضافه کنید، سپس حوله های کاغذی بیشتری اضافه کنید. خرچنگ ها را در خنک کننده قرار دهید، گاهی اوقات آنها را با آب اسپری کنید. مطمئن شوید که درب آن را کمی باز بگذارید تا خرچنگ بتواند نفس بکشد. می توانید این کار را با باز کردن درب آن با چیزی انجام دهید. اشمید میگوید: شما باید ظرف ۳۶ ساعت آینده از آنها استفاده کنید، اما ترجیحاً زودتر.
اگر از خرچنگ منجمد استفاده میکنید، آنها را در فریزر نگهداری کنید و همان دستورالعملها را برای نگهداری عمومی غذاهای دریایی دنبال کنید. هنگامی که در فریزر تنظیم شده با دمای ۰ درجه فارنهایت نگهداری می شود، خرچنگ منجمد برای مدت نامعلومی دوام می آورد، اگرچه همانطور که توسط USDA اشاره شده است، بهتر است طی ۳ تا ۱۲ ماه خورده شود.
آماده سازی
اشمید می گوید همیشه خرچنگ تازه را قبل از پختن با آب تمیز بشویید و مطمئن شوید که هر گونه کثیفی و ماسه را پاک کنید. برای خرچنگ منجمد، یک شب در یخچال ذوب شده و ظرف ۲۴ ساعت استفاده کنید. پس از یخ زدایی کامل، خرچنگ آماده استفاده است.
نحوه خوردن خرچنگ
اشمید می گوید از آنجایی که خرچنگ شکل و طعمی مشابه میگو دارد، می توان از آن مانند میگو در غذاها استفاده کرد. همچنین می توان آن را جوشانده و بدون پوسته خورد که یک روش محبوب در جنوب است.
همه قسمت های خرچنگ به جز پوسته آن خوراکی است. برای خوردن صحیح خرچنگ مراحل زیر را دنبال کنید:
- از یک دست برای گرفتن سر و با دست دیگر برای گرفتن دم استفاده کنید، سپس خرچنگ را بچرخانید. اشمید می گوید، همانطور که می پیچید، دم از سر جدا می شود.
- سر حاوی “کره خرچنگ” خوشمزه یا یک مایع زرد غلیظ است که می توانید آن را بمکید. کراس می گوید: اینجا جایی است که تمام ادویه ها در طول فرآیند جوشیدن جمع می شوند. سر را دور بریزید.
- اشمید می گوید از انگشتان شست خود برای جدا کردن پوسته استفاده کنید. بعد از اینکه گوشت دنبه در معرض دید قرار گرفت، آن را از پوسته بیرون بیاورید و لذت ببرید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۲۵ ۱۷:۱۹:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #نحوه #خوردن #خرچنگ