من این نظر را در آخرین روز ISM می نویسم و کاملاً خسته شده ام. من کاملاً اندازه نمایش را دست کم گرفتم و اکنون کاملاً درک می کنم که چرا این یک رویداد ضروری برای همه کسانی است که در صنعت شیرینی سازی فعالیت می کنند.
از آشنایی با بسیاری از شما، شنیدن در مورد محصولات شما و مزه مزه آنها خوب بود! اگرچه، در نگاهی به گذشته، ای کاش به نمونهبرداری از غذاهای بسیار خوشمزه «بله» نگفته بودم، زیرا با وجود پیادهرویهای زیادی که انجام دادهام، شلوارم کاملاً سفتتر شده است!
برای کسانی از شما که فرصتی برای ملاقات نداشتم لطفاً به من ایمیل بزنید (ایمیل محافظت شده) هر گونه اطلاعاتی درباره محصولاتی که در نمایشگاه به عنوان تولید شیرینی به نمایش می گذاشتید، در شماره مارس این رویداد را بررسی می کند.
همچنین در شماره ماه مارس، کنفرانس ProSweets را که بر طعمها متمرکز بود، با کارشناسان صنعت در مورد موضوعاتی مانند رنگهای طبیعی و مقررات جدید طعمدهنده EC، خلاصه خواهم کرد.
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۸-۲۸ ۱۷:۴۷:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #غذاهای #خوشمزه #در #ISM