بحث در مورد قند موجود در غذا در سراسر جهان ادامه دارد – به ویژه در اروپا هشدارهای واضحی از سوی دولت به مصرف کنندگان برای کاهش مصرف روزانه به دلیل ارتباط بین مصرف شکر و چاقی و دیابت وجود دارد. بنابراین، شیرینکنندههای طبیعی و سالمتر به یک راهحل محبوب برای مصرفکنندگان محصولات پختهشده تبدیل میشوند که میخواهند مصرف قند خود را کنترل کنند و استفاده از شیرینکنندههای مصنوعی را محدود کنند. در شماره ماه مه مجله CP، دیزی فیلیپسون نقش کاهش قند و جایگزین های قند طبیعی مشتق شده را در نظر می گیرد.
کیت گراهام همچنین در مورد لذت سالمتر، به محبوبیت روزافزون شیرینیهایی که «برای شما بهتر است» نگاه میکند و در مورد مسائل مربوط به فرمولاسیون و فرآوری شیرینیهایی که «کمتر ناسالم» نسبت به محصول استاندارد یا «عملکرد» هستند بحث میکند. ، که شامل داروها یا مکمل های غذایی است که امکان ارائه یک ادعای سلامتی مثبت را فراهم می کند.
تامین کنندگان مواد تشکیل دهنده نانوایی، مانند آرد، بکینگ پودر و شکر، به طور فزاینده ای امکانات بسته بندی خود را خودکار می کنند زیرا در تلاش برای ارتقای مزیت رقابتی خود هستند. پل ویلکینسون به تولیدکنندگان عمده توصیه می کند که بهترین راه برای معرفی یک سیستم جدید کیسه بندی را داشته باشند.
همچنین در شماره، ما پیش نمایش Sweet & Snacks Expo را مشاهده می کنیم. بیش از ۹۰ کشور در رویداد امسال که توسط انجمن ملی شیرینی پزی حمایت می شود و از ۱۹ تا ۲۱ ماه مه در مکان مک کورمیک شیکاگو برگزار می شود، حضور خواهند داشت. ما مشتاقانه منتظر دیدار شما در آنجا هستیم.
با بررسی Emporious: The Sweet Shop of the Future، رویدادی که توسط Paul A Young و دکتر Morgaine Gaye ایجاد شده است، که در یک آخر هفته در ماه مارس به عنوان بخشی از FutureFest Nesta در Vinopolis لندن برگزار شد، آینده شیرینیپزی را در نظر میگیریم.
لو آن ویلیامز با نگاهی به گزینه های سالم تر، محرک های کلیدی در بازار جهانی میان وعده ها و بار غلات را بررسی می کند. و در نهایت، Gao Fu Mao گزارش می دهد که چگونه زنجیره قهوه و دونات مستقر در ایالات متحده Dunkin’ Donuts قصد دارد در چین گسترش یابد.
اگر قبلاً مشترک نشده اید، اکنون زمان آن است…
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۲۴ ۱۴:۴۱:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #شیرین #نگه #داشتن #مصرف #کنندگان