اگر شما هم مثل من عاشق شکلات هستید، وقتی بیشتر از هر چیز دیگری هوس یک شکلات دارید، احساس رضایت عمیق در خوردن یک تخته شکلات را خواهید فهمید. اما عوارض جانبی، یکی سطح بالای چربی آن – معمولاً ۴۰ تا ۶۰ درصد – می‌تواند برخی افراد را ناامید کند.

با این حال، محققان دانشگاه تمپل در ایالات متحده راهی برای استفاده از یک میدان الکتریکی برای کاهش چربی در شکلات مایع در طول فرآیند تولید یافته اند.

اگرچه شکلات سازان و دانشمندان دهه هاست که به دنبال راهی برای کاهش چربی بوده اند، اما موفقیت چندانی حاصل نشده است.

نویسنده اصلی این مطالعه، Rongjia Tao، استاد فیزیک در دانشگاه تمپل، معتقد است که مشکل را می توان در شکلات در حالت مایع آن ردیابی کرد، شکلی که تمام تولید در آن انجام می شود.

هنگامی که چربی از شکلات مایع جدا می شود، ویسکوزیته یا قوام آن تغییر می کند و شکلات هنگام عبور از آن، خط لوله را مسدود می کند. تائو و تیمش دریافتند که با اعمال میدان الکتریکی می توانند ویسکوزیته را به اندازه کافی کاهش دهند تا چربی کاهش یابد و همچنین چگالی ذرات را افزایش دهند تا جریان مناسب شکلات در فرآیند تولید حفظ شود.

آنها می گویند که کلید اعمال میدان الکتریکی در همان جهتی بود که جریان شکلات دارد. به طور سنتی، الکترورئولوژی (ER) – تمرین استفاده از میدان های الکتریکی روی مایعات – عمود بر جهت جریان مایع کار می کند.

ER با تغییر تراز ذرات در یک مایع با استفاده از میدان های الکتریکی کار می کند. در این مطالعه، ER ذرات جامد کاکائو را به زنجیره‌های کوتاهی تبدیل کرد که به تیم اجازه داد ویسکوزیته را کاهش دهد و چربی را کاهش دهد، اما جریان را حفظ کند.

دانشمندان با استفاده از دستگاه خود برای آزمایش این نظریه، توانستند چربی چند برند مختلف شکلات را تا ۲۰ درصد کاهش دهند. و تائو ادعا می کند که شکلات کم چرب خوشمزه است و حتی طعم کاکائویی قوی تری دارد.

بنابراین شکلات کم چرب می تواند زودتر از آنچه فکر می کنیم در معرض دید قرار گیرد.

مثل همیشه، اگر چیزی وجود دارد که مایلید در مجله یا وب سایت ارائه دهیم، لطفاً با ما تماس بگیرید (ایمیل محافظت شده).

به گفتگو در توییتر بپیوندید @laserstudio_ir یا ما را در فیس بوک برای آخرین به روز رسانی های اخبار لایک کنید.





برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۲۰ ۱۵:۳۰:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #شکلات #کم #چرب #در #چشم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *