به تازگی شماره بهمن ماه تولید قنادی را برای چاپ فرستادیم. با ProSweets کمتر از دو هفته دیگر، البته، پیش نمایشی از نمایشگاه وجود دارد که در آن جزئیات مجموعه ای از غرفه داران کلیدی را خواهید یافت. ما همچنین یک نمای کلی از آنچه در ISM اتفاق می افتد ارائه می دهیم.
اگر در نمایشگاه هستید، تیم CP را در سالن ۱۰.۱ در Stand H078 خواهید دید، پس لطفاً به یاد داشته باشید که به آنجا سر بزنید. ما دوست داریم نظرات شما را در مورد مجله و سیستم عامل های دیجیتال متنوع ما بشنویم.
با این حال، به موضوع برگردیم، که طبق معمول شامل مجموعهای از مقالات در مورد موضوعاتی است که برای کسانی که در سراسر این بخش کار میکنند مورد علاقه است.
در به روز رسانی اخبار ما بدانید که چگونه بازارهای شیرینی در اردن و لبنان به دلیل درگیری های سوریه متزلزل شده است. فیل براون با تمرکز بر تجهیزات، علم پشت غربالگری آلاینده ها را با استفاده از آشکارسازهای فلزی بررسی می کند، در حالی که Torsten Giese کنترل کیفیت را در توزین و بازرسی در نظر می گیرد.
هنگامی که بری گراهام به این موضوع می پردازد که چگونه اتوماسیون رباتیک می تواند نتیجه را افزایش دهد، افزایش بهره وری نیز موضوع مورد بحث است.
همچنین در شماره، گراهام گادفری، مشاور و عضو هیئت مدیره CP، خواص منحصر به فرد کاکائو و نقش آن را به عنوان یک ماده تشکیل دهنده شکلات توصیف می کند. و در نهایت، در مصاحبه ما درباره ورونیک کورولا و نقش او به عنوان مدیر بازاریابی Crown Aerosols & Specialty Packaging Europe اطلاعات بیشتری کسب کنید.
بنابراین، با توجه به انتشار شماره فوریه در مطبوعات، زمان آن رسیده است که توجه خود را به ماه مارس معطوف کنیم. موضوعات برجسته شامل هوادهی، مواد تشکیل دهنده آدامس، مواد بسته بندی و فاج، تافی و کارامل خواهد بود. اگر می خواهید در محتوای سرمقاله شرکت کنید، لطفاً مستقیماً با من تماس بگیرید – (ایمیل محافظت شده)
مشتاقانه منتظر شنیدن شما هستم…
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۱۷ ۱۵:۰۱:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #شما #را #در #ProSweets #می #بینیم