این بار هفته آینده برای شرکت در نمایشگاه شیرینی و اسنک NCA در مسیر شیکاگو خواهم بود. از آخرین باری که به ایالات متحده سفر کرده ام، سال ها می گذرد و این اولین سفر من به شیکاگو خواهد بود. اگر قصد دارید در نمایشگاه شرکت کنید یا شرکت کنید با ما تماس بگیرید. من مشتاقانه منتظر دیدار شما هستم.

در همین حال، مانند اینکه هر یک از ما نیاز به اثبات بیشتری در مورد فواید شکلات داریم، محققان دانشگاه آریزونا به قدرت طبیعی شکلات تلخ در افزایش توجه پی بردند.

این مطالعه که در ژورنال NeuroRegulation منتشر شده است، همچنین نشان می دهد که چگونه یک دستور العمل شکلاتی تازه ساخته شده ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند.

لری استیونز، نویسنده اصلی این مقاله، استاد علوم روان‌شناسی در NAU، می‌گوید: «شکلات در واقع یک محرک است و مغز را به روشی واقعاً خاص فعال می‌کند. این می تواند ویژگی های توجه مغز را افزایش دهد و همچنین به طور قابل توجهی بر سطح فشار خون تأثیر می گذارد.

استیونز و تیمش به ۱۲۲ شرکت‌کننده شکلات تلخ با سطوح بالای کاکائو یا دارونما دادند و نتایج الکتروانسفالوگرافی (EEG) آنها را برای اندازه‌گیری فعالیت مغز تماشا کردند. شرکت کنندگان ۱۸ تا ۲۵ ساله باید کارهای شناختی را انجام دهند تا ببینند آیا بهبودی در افرادی که شکلات تلخ می خوردند وجود دارد یا خیر.

به گفته محققان، شکلات نه تنها باعث بهبود دامنه توجه شرکت کنندگان شد، بلکه این توانایی را داشت که به مغز آنها آرامش دهد و فشار خون را کاهش دهد.

این مطالعه ممکن است توسط شرکت هرشی تامین شده باشد، اما من فکر می‌کنم هر تحقیقی که نشان می‌دهد یک اصلاح شکلات بعد از ظهر از راه‌های بیشتری برای شما مفید است، نمی‌تواند چیز بدی باشد.



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۱۴ ۱۷:۰۳:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #زندگی #شیرین #است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *