الهام بخش تعطیلات با جدیدترین سری کیک ما ادامه می یابد، ۱۲ کیک کریسمس! ما دوازده روز کیک های زیبای جشن را جشن می گیریم، که مخصوصاً برای آن ساخته شده اند الهام بخش شما به عظمت تعطیلات! از دوازده نانوای با استعداد خواسته شد تا طرحهای کیک نوآورانه و ظریف مناسب برای مهمانیهای کریسمس و عروسیهای زمستانی ایجاد کنند. و در طول مسیر، نگاهی از نزدیک به آنچه که این گروه با استعداد را الهام می بخشد، می بینیم. ۱۲ نانوا در حال پختن…. این است ۱۲ کیک کریسمس!
کیک دهم در سری ما از جکی فانتو، صاحب با سعادت شیرین در سیدنی استرالیا احتمالا جکی را از ویژگی های قبلی سایت ما به یاد دارید (مثل این باور نکردنی کیک شب پر ستاره یا این کیک غروب اقیانوس). جکی بار دیگر بازگشته است تا ما را با سبک خلاقانه و تفسیر هنری خود از یک موضوع شگفت زده کند. وقت آن است که چمدان های خود را ببندید و پاسپورت خود را پیدا کنید زیرا جکی ما را به یک سفر کریسمس افسانه ای به پایین می برد. جکی در قصیده ای نفس گیر برای وطنش، میراث غنی استرالیا را در کیک امروزی زنده می کند. این کاملاً خارق العاده است … و این است دهمین کیک کریسمس!
جکی از دنیای اطراف خود استفاده می کند تا کمی از استرالیا را به مجموعه کیک های ما بیاورد. و نتیجه چیزی کمتر از دیدنی نیست! لایههای روی لایههای نازکهای ظریف، هر کدام با بافت و طرحدار با جزئیات قابل توجه. گل قندی آنقدر بزرگ که باید آن را دید تا باورش کنی. حتی تخته کیک هم شبیه تخته کیکهایی است که قبلا دیدهام. برای برخاستن آماده شوید زیرا ما به سرزمین کیک های باشکوه می رویم!
جکی از Blissfully Sweet درباره الهام خود از این طراحی به ما می گوید:
“چه چیزی در کریسمس به من الهام می دهد؟ من عمدتاً از کشور شگفتانگیزی که در آن زندگی میکنم الهام گرفتهام، زیرا برخلاف اکثر کشورهای جهان، در استرالیا تابستانهای داغ و کریسمسهایی داریم که با خانواده و دوستان خود را خنک میکنند. بنابراین استرالیا الهام بخش من بود، سپس همه چیزهای شگفت انگیزی که آن را خلاصه می کنند به وجود آمدند – میراث بومی ما، چشم انداز ما و رنگ های شگفت انگیزی که آن را تداعی می کند و همچنین عناصر و اینکه چگونه آنها مرا به یاد مد لباس می اندازند. این اولین سوال ساده چقدر پیچیده بود! ترفند اکنون این است که چگونه می توان همه ایده ها و عناصر را در یک طرح کیک منسجم ترکیب کرد که واقعاً معنای آن را بیان می کند.
جکی از Blissfully Sweet در مورد تکنیک خود به ما می گوید:
“زمان برای طراحی ها است – من می خواستم تا آنجا که می توانم از تکنیک های مختلف استفاده کنم، زیرا این یک چالش است! برای من هیچ چالشی بزرگتر از گل قند نیست. اما هیچ تماسی برای گل های رز و گل صد تومانی زیبا وجود ندارد، من به گل ها و گل های ارگانیک و بومی نیاز داشتم که یادآور کریسمس باشند. Waratah یک گل بومی استرالیا است و همچنین نشان گل ایالت NSW (ایالت من) است. این گل از تعداد زیادی گلبرگ از نوع غنچه تشکیل شده است که به طور متراکم به شکل مخروطی بسته می شوند و سپس توسط برگ های قرمز بلند، بزرگ و صاف احاطه می شوند. من میخواستم این گل از ویژگیهای آن باشد اما در طراحی آن نیز ترکیب شود. من شمارش تعداد گلبرگ هایی که این شکوفه باشکوه برای ایجاد آن نیاز داشت را از دست دادم، اما شکوه و عظمت محصول نهایی این بود که در آن زمان کار کنید!
طبقه پایین انباشته سه گانه الهام بخش لباس من از این طرح را نشان می دهد. من می خواستم در طراحی به یک رفلکس ارگانیک برسم و وقتی لباس ملی پوش استرالیایی برای مسابقه ۲۰۱۰ را دیدم، می خواستم یک نسخه شکری از این طرح ایجاد کنم. لایه های ژولیده زیاد تعبیری از لباس بود. لایه زیرین قرمز با رویال آیسینگ بافت داده شد و سپس به رنگ قرمز درخشندگی داده شد تا ظاهری از مواد بافت داشته باشد. لایه بعدی یک روفل سیاه بود که با بسیاری از نقاط رویال آیسینگ طراحی شده بود که تصوری از مواد رنگ آمیزی بومی را ایجاد می کرد. لایه بعدی آبرنگی از رنگ های زمینی تابستان ما داشت. لایه بعدی یک طرح نقاشی بومی گلدار قهوه ای و مشکی بود که با دست رنگ آمیزی شده بود و سپس روفله بالایی یک رنگ خردلی بافت بود. تمام لایههای ژولیده به هم رسیدند تا یک دامن استرالیایی شکری برای کیک من ایجاد کنند!»
بیشتر از جکی از با سعادت شیرین:
«مسیر جنگی بزرگ من در بالای کیک و در مقابل دو طبقه خارج از مرکز قرار داشت که بالای کیک را تشکیل میدادند. یک طبقه با جزئیات فوندانت نقرهای/مسی خطدار پوشیده شده بود که از سقفهای آهنی راه راه کلبههای بوتهای قدیمی الهام گرفته شده بود (از این روش روی تخته کیک نیز استفاده میشد) و لایه بالایی دارای یک درخشش خاکی و سپس یک بومی ساده بود. نقاشی پونتلیست تنها زینت بود. من در ابتدا می خواستم کل لایه بالا را در این سبک طراحی داشته باشم، با این حال، زمانی که لایه بالایی را کنار هم قرار می دادم (قسمت پایانی)، فکر نمی کردم آنقدر “مشغول” در بالا باشد و بنابراین از pointillist خارج شدم. نقاشی را به حداقل رساند و من دوست داشتم که چگونه کیک را به خوبی تمام کرد.”
جکی از با سعادت شیرین ادامه می دهد:
کیک تمام شد و اکنون به مکان مناسبی برای گفتن داستان نیاز داشتم. عکاس شگفت انگیز من این کلبه قدیمی آهنگر را به من نشان داد و من بلافاصله عاشق مکان شدم. این پس زمینه عالی برای کیک و الهام بخش بود. و درست به کریسمس بوش استرالیایی، به نظر می رسید که روز عکاسی به طرز غیرقابل تحملی گرم بود و واقعاً مطابق با داستانی بود که می خواستم بگویم.”
یک فکر نهایی از جکی از با سعادت شیرین:
من فکر نمی کنم که نتیجه نهایی را بتوان چیزی جز استرالیا و استرالیا در کریسمس تفسیر کرد! امیدوارم از تفسیر من از کریسمس بوش استرالیا لذت برده باشید و برای همه از هر گوشه و کنار جهان کریسمس بسیار مبارک و شادی و جشن هایی را که این فصل فوق العاده به ارمغان می آورد، آرزو می کنم.”
یک تشکر بزرگ از جکی از با سعادت شیرین برای الهام بخشیدن به ما با خیره کننده اوg کیک کریسمس با الهام از استرالیا! و به One Love Photography برای تصاویر زرق و برق دار!
فروشندگان و اعتبارات
کیک: بسیار شیرین
عکاسی: یک عشق عکاسی
الهام: لباس ملی میس یونیورس استرالیا اثر ناتاشا دوایر
(برچسبها برای ترجمه) کیک روفلی استرالیایی
برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۲۱ ۱۵:۳۲:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #دهمین #کیک #کریسمس