همانطور که در این هفته گزارش دادیم، آکادمی شکلات بریتانیا به تازگی اولین بخش از برندگان خود را برای جوایز سالانه خود تأیید کرده است، و تعداد قابل توجهی از شرکت کنندگان را جذب کرده است.
تولید شیرینیپزی در مراحل آخر داوری بود، اما در مراحل اولیه، که محصولات پر شده را پوشش میداد، همه چیز از ورودیهای مبتنی بر آجیل گرفته تا مجموعهای از اجزای عجیب و غریب دیگر مشاهده شد.
این رویداد واقعاً در مورد جشن تنوع شیرینیهای صنعتگر جهانی است، با شرکتکنندگانی که از سراسر اروپا گرفته تا آسیا و ایالات متحده میآیند.
این شامل چندین کسب و کار مستقر در بریتانیا از جمله Paul A Young، Hotel Chocolat و Highland Chocolatier، در میان ۴۶ کشور شرکت کننده، افتخارات دریافت شده بود.
برای جلسه داوری خود در ماه گذشته، تعدادی شیر و شکلات تلخ را با سرعت در نظر گرفتیم و در اصل، کیفیت شرکت کنندگان به ویژه قابل توجه بود.
یکی از قابل توجه ترین نکات، تعداد شرکت کنندگانی بود که تمام تلاش خود را کرده بودند تا گونه های کمیاب یا غیرمعمول کاکائو را برای ارائه شکلات خود تهیه کنند.
در حالی که از یک طرف، چنین اقداماتی در تلاش برای توسعه شیرینیپزی که واقعاً متمایز است باید تبریک گفت، البته به این معنی است که چنین محصولاتی با توجه به تعریف خود بسیار محدود خواهند بود.
شاید این اثر مورد نظر باشد، اما من نمی توانم فکر نکنم واقعا شرم آور است که مصرف کنندگان نتوانند بسیاری از این محصولات را به دست بگیرند، زیرا مقصد بسیاری از آنها برای فروشگاه های بوتیک یا تعداد محدودی متخصص خواهد بود. خروجی ها
با این حال، با فروش رو به رشد در بخش شکلات ممتاز، ممکن است فقط به این معنی باشد که برخی از محصولات کمیابتر تولید گستردهتری دارند که ممکن است مخاطبان بیشتری را جذب کند.
در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق رسانه های اجتماعی @laserstudio_ir
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۹-۰۴ ۱۷:۰۴:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #جشن #گرفتن #بهترین #شکلات #ها #از #سراسر #جهان