منظره ای ساحلی با شن های خوراکی، صدف ها و ستاره های دریایی و جنگلی با درختان کیک و زمین، خزه بیسکویت و حشرات شکلاتی. این صحنه جادویی بود که وقتی در مراسم رونمایی از کتاب شیرینی پزی جدید جولیت سیر شرکت کردم، به من خوش آمد گفت.

پس از نمونه‌برداری از برخی از خوراکی‌های پیشنهادی – یک پوسته خوراکی، مقداری خزه و یک کیک همبرگر خیره‌کننده که با بیسکویت سیب‌زمینی سرو می‌شود – از من دعوت شد که دستم را در بستنی و تزئین کیک‌های فنجانی خودم امتحان کنم. بعداً ژولیت تکه‌ای از کیک را از یک تنه درخت یخی بزرگ حک کرد، در حالی که من در این فکر بودم که چه کسی وسوسه می‌شود یکی از شاخه‌های مارسیپان را بخورد.

جولیت با انبوهی از تجربه در صنعت کیک سازی، بنیانگذار بوتیک نانوایی Fancy Nancy مستقر در اسکس در بریتانیا است و با برندهای جهانی همکاری کرده و کیک های جشن نوآورانه زیادی برای افراد مشهور و خانواده سلطنتی ایجاد کرده است. کیک‌های او همچنین در فروشگاه‌های لندن، Harvey Nichols و Fortnum & Mason موجود است.

کتاب ژولیت شامل چند طرح الهام‌بخش در کنار ترکیب‌های طعم‌دهنده است. که به عنوان «مجموعه ای از خلاقیت های شیرین برای هر مناسبتی که با راهنمایی ملایم، گام های ساده و اشتیاق فراوان ثابت می کند، حتی چشمگیرترین دسته از خوراکی ها نیز کار خیلی بزرگی ندارند»، پروژه های زیادی برای نانوایان مشتاق وجود دارد که بتوانند آن ها را به دست آورند. دندان به. ۲۰ دستور غذای اصلی این کتاب شامل کیک گلدان و گل، بهترین نیش های کوچک پدر و آدم برفی مینی کریسمس است، و دستورالعمل های گام به گام، که شامل عکس نیز می شود، پیروی از آنها را آسان می کند.

با توجه به اینکه روند پخت و پز خانگی همچنان قوی است، این کتاب هم برای حرفه ای ها و هم برای آماتورهای ما لذت بخش است.



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۴-۰۴ ۱۱:۰۰:۰۶
عناوین بصورت هشتگ: #جشن #برای #حواس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *