۱۰ مه ۲۰۱۱ – جشنواره غذای واقعی این ماه بیش از ۴۰۰ تولیدکننده غذا و نوشیدنی را با دقت انتخاب کرده بود. برخلاف سایر رویدادها، جشنواره بر روی کوچکترین تولیدکنندگان با تاکید بر کالاهای ارگانیک، تولید محلی و پایدار تمرکز دارد.

بیشتر و بیشتر مردم واقعاً شروع به توجه به این هستند که شکلات‌هایشان از کجا می‌آید و متوجه می‌شوند که چرا انتخاب‌های غذایی آنها نه فقط برای سلامتی، بلکه برای جامعه و محیط طبیعی ما اهمیت دارد. این باور توسط تعدادی از شرکت‌های شکلات‌سازی که در نمایشگاه شرکت کردند، برجسته شد، از جمله Auberge du Chocolat که طیف جدید خود را از میله‌های تک منشا و Original Beans به نمایش می‌گذاشت، که شامل یک شماره ردیابی منحصربه‌فرد با هر تخته شکلاتی است که می‌سازند. مشتریان می‌توانند این شماره را در وب‌سایت شرکت تایپ کنند و علاوه بر این که می‌توانند در مورد تلاش‌های حفاظت از لوبیا اصل در این جنگل بارانی یا منشأ مطالعه کنند، از کجا تولید شده است.

تمام شکلات های نمایش داده شده طعم فوق العاده ای داشتند. جای تعجب نیست که بسیاری از شرکت ها در سال جاری جوایزی را از آکادمی شکلات دریافت کرده بودند. Auberge du Chocolat برنده چهار جایزه از جمله یک جایزه نقره برای گاناش کرن بری و ودکا و یک جایزه برنز برای گاناش کاراملی آجیلی شور شد. شکلات خوب ایتالیایی Baruzzo برنده جایزه نقره ای برای شکلات کوینچ ۷۰ درصدی خود شد. Jaz & Jul’s برای شکلات داغ با طعم کارامل و لیمو برنده جایزه طلا شد. شکلات های ارگانیک نیکو بی برای Honey Nougat برنده جایزه برنز شد و در نهایت اوریجینال بنز برای بسته بندی برنده جایزه طلا شد.

همچنین ویلی هارکورت-کوز در این نمایشگاه حضور داشت، که اوایل ماه با او ملاقات کرده بودم، زمانی که او کارخانه خود را از دوون به لندن برای آن روز نقل مکان کرد. هارکورت کوز در سال ۲۰۰۸ ستاره یک مستند کانال ۴ “Willie’s Wonky Chocolate Factory” بود که در سال ۲۰۰۹ با سری دوم دنبال شد. “انقلاب شکلاتی ویلی: بالا بردن سطح” هارکورت کوز به نمایندگی از شرکتش ال تسورو در جشنواره حضور داشت. او بیش از یک دهه است که در Hacienda El Tesoro، مزرعه او در ارتفاعات کوه‌های ونزوئلا، کاکائو کشاورزی می‌کند. میله های کاکائو او از دانه های انتخاب شده از بهترین مناطق کاکائو در سراسر جهان تهیه می شود. میله ها همگی منشاء لوبیا با کیفیت استثنایی هستند و هر میله نشان دهنده طعم طبیعی منطقه است. در این نمایشگاه، هارکورت کوز برخی از جدیدترین موارد اضافه شده به مجموعه دلپذیر خود را به نمایش گذاشت.

این تنها شرکت های شکلات سازی نبودند که نمایشگاه داشتند، بلکه شرکت های شیرینی پزی دیگر مانند Loopy Lisa’s Fudge نیز در این نمایشگاه حضور داشتند. میله فرنی Stoats; کیک کوچک و کارخانه دندان شیرین.

مطالب مرتبط



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۳۱ ۱۲:۰۲:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #جشنواره #غذای #واقعی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *