در طول سال ها، من چند کیک دیده ام. و درست زمانی که فکر می‌کنم همه چیز را دیده‌ام، متوجه می‌شوم که ذهن‌های خلاق همیشه در تلاش هستند تا مرزهای جدیدی را پشت سر بگذارند. به همین دلیل است که من دوست دارم شما را با ایده ها و روندهای جدید آشنا کنم. و اوه من، امروز یک روز بسیار شیک خواهد بود!! وقتی برای اولین بار کیک امروز را دیدم، به یکباره کنجکاو، گیج و متحیر شدم! آیا واقعی است؟ از چه بتن ساخته شده است؟ شیفته، باید بیشتر می فهمیدم!

مارسلا رابین، هنرمند با استعداد پشت این کیک ها، می تواند تأیید کند که آنها واقعاً واقعی و … کاملاً خوراکی هستند. مارسلا مالک، نانوا، طراح و مغز متفکر MRobin Cakes در پورتلند است. او دسر کیک ها از کیک اسفنجی ساخته می شوند که با انواع کرم ها، کاستاردها و موس ها پوشیده شده است. سپس آن را در یک لایه بیرونی نازک کیک اسفنجی که به نام ژاکوند معروف است پیچیده می شود. برخلاف کیک های سنتی، طرح از فراستینگ یا فوندانت ایجاد نمی شود، بلکه در اسفنج بیرونی پخته می شود تا ظاهری فوق العاده صاف داشته باشد. همراه با طرح های گرافیکی مارسلا، نتیجه جسورانه و جسورانه است!

مارسلا اولین بار در مدرسه شیرینی پزی با اسفنج های تزئینی آشنا شد. پس از فارغ التحصیلی، او تصمیم گرفت آزمایش ژاکوند را آغاز کند و واقعاً امکانات این رسانه را کشف کند. پس از سال‌ها ساخت و طراحی کیک، اکنون تمرکز اصلی او روی کیک‌های عروسی است.

کیک گرافیکی ام رابین |  TheCakeBlog.com

چند نظر از Marcella از کیک MRobin:

من عاشق انترمت هستم. کیفیت گرافیکی ژاکوند همراه با شکل سنتی کیک های چیده شده برای من فوق العاده است. آنها سنتی، مدرن، آندروژن هستند و هوای اجتناب ناپذیری در مورد آنها دارند که به نظر من کاملاً مرموز است. به‌عنوان یک طراح و نانوا، بازی بین تکنیک و طعم را بسیار جالب می‌دانم – پروفایل‌ها و بافت‌های طعم نامحدود هستند.»

کیک گرافیکی ام رابین |  TheCakeBlog.com

کیک گرافیکی ام رابین |  TheCakeBlog.com

با نگاهی به داخل، توت فرنگی باواروا، اسفنج وانیل، گل بادام و کنسرو توت فرنگی به صورت لایه لایه و سپس در کیک اسفنجی دانه خشخاش و بادام پیچیده شده است. به سادگی منحط به نظر می رسد! و من واقعاً عاشق خطوط زرد پررنگ و قوی در این بعدی هستم…

کیک گرافیکی ام رابین |  TheCakeBlog.com

شما کنجکاو شده اید، نه؟ من فقط به این طرح ها نگاه می کنم، کمی مسحور، و احتمالات را تصور می کنم. یک تشکر بزرگ از مارسلا رابین برای به اشتراک گذاشتن کیک های پیشرفته خود با ما! ما عاشق مفهوم و خلاقیت شما هستیم. می‌توانید کارهای بیشتری از کیک‌های خوراکی خیره‌کننده مارسلا را در وب‌سایت او MRobin Cakes ببینید.

فروشندگان و اعتبارات:

کیک: کیک MRobin

(برچسب‌ها ترجمه) کیک بتونی گرافیکی



برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۰۷ ۰۸:۰۰:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #جسور #جسورانه #جدید #کیک #های #Entrement

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *