پس از چند ماه پرمشغله سفر برای نمایشگاههای بینالمللی مختلف، کنفرانسها و بازدید از کارخانهها، من را به فکر رویدادهای آتی، از جمله ProSweets Cologne و ISM انداخت.
Confectionery Production سال آینده دوباره در ProSweets در سالن ۱۰.۱ غرفه B021 به نمایش گذاشته خواهد شد. ما موفقیت بزرگی در نمایشگاه سال گذشته داشتیم و امیدواریم در سال ۲۰۱۸ نمایش بهتری داشته باشیم. هر دو شماره دسامبر ۲۰۱۷/ژانویه ۲۰۱۸ و فوریه ۲۰۱۸ برای دریافت در دسترس خواهند بود.
یکی از تمرکزهای کلیدی در ProSweets Cologne در سال آینده، مواد تشکیل دهنده شیرینی ها و تنقلات است، که کاهش قند و فرمول مجدد را از طریق راه حل های هوشمند برجسته می کند. با تقاضا برای مواد مصنوعی کمتر، قند و چربی کمتر افزایش مییابد و طعم و رنگ طبیعیتر شیرینیها و تنقلات محبوبیت بیشتری پیدا میکند.
تولید کنندگان مواد تشکیل دهنده از این صنعت با کربوهیدرات های عملکردی حمایت می کنند که در نظر گرفته شده است تا جایگزین شکر گرانول سنتی بدون کاهش کیفیت شود. هنگامی که این محلول ها با فیبرهای گیاهی ترکیب شوند، می توانند کالری را کاهش دهند و در عین حال احساس، کرم و بافت دهان را بهبود بخشند.
ProSweets Cologne بار دیگر به موازات ISM اجرا می شود که روندهای کلیدی و پیشرفت های فعلی در شیرینی ها و تنقلات را با ارائه در مرحله تخصصی و از طریق محصولات جدید در نمایشگاه محصولات جدید برجسته می کند. آیا در ProSweets یا ISM خواهید بود؟ اگر می خواهید برای یک جلسه برنامه ریزی کنید، لطفا تماس بگیرید (ایمیل محافظت شده).
به امسال بازگشت و کمتر از دو هفته دیگر تا Food Ingredients Europe باقی مانده است. امسال، این نمایشگاه قرار است بر روند رو به رشد برچسب تمیز تمرکز کند. برای مشاهده جزئیات بیشتر در مورد کنفرانس هایی که در آنجا برگزار می شود و طیف وسیعی از غرفه داران در آنجا، اینجا را کلیک کنید. قنادی تولیدی با انتشارات خواهر خود در سالن ۸، غرفه S024 به نمایش گذاشته خواهد شد، بنابراین اگر می خواهید در یک جلسه برنامه ریزی کنید، لطفاً تماس بگیرید.
تا دفعه بعد.
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۳۱ ۱۵:۵۲:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #تاریخ #های #روزانه