اینجا در بریتانیا، بسیاری از ما دوست داریم بیسکویت هایمان را در یک فنجان چای بچکانیم. ظاهراً غوطه ور شدن با حل کردن شکر موجود در آنها و همچنین نرم شدن بافت، طعم بیشتری را آزاد می کند. برخی از آنها کمتر از دیگران آنقدر خیس می شوند که شکسته می شوند و می افتند!
و معلوم می شود که ما تنها کسانی نیستیم که از این سنت پیروی می کنیم. بر اساس ویکی پدیا، غوطه ور شدن یک روش محبوب برای لذت بردن از بیسکویت در بسیاری از کشورها است. یک شکل محبوب غوطه ور شدن در استرالیا “تیم تام اسلم” است که به “مکیدن چای” نیز معروف است. اگر تعجب می کنید، بیان می کند که «فیزیک غوطه ور شدن توسط تخلخل بیسکویت و کشش سطحی نوشیدنی هدایت می شود. یک بیسکویت متخلخل است و هنگامی که غوطه ور می شود، عمل مویرگی مایع را به داخل فواصل بین خرده ها می کشد. پس حالا می دانید…
یکی از محبوبترین بیسکویتها برای غوطهور شدن در چای در بریتانیا، شکلات هضم کننده مک ویتی است، در حالی که در ایالات متحده، Oreo در شیر غوطهور میشود و در آفریقای جنوبی و هند، سوخار غذای محبوبی برای غوطهور شدن در چای و قهوه است. در هلند، استروپوافلها را معمولاً در نوشیدنیهای داغ غوطهور میکنند، اغلب پس از قرار دادن چند دقیقه روی نوشیدنی داغ تا کارامل داخل آن ذوب شود.
این هفته خواندم که باید کیت کت های خود را نیز غوطه ور کنیم، و باید اعتراف کنم که این ایده را کاملاً دوست دارم، اما مانند بسیاری از انواع بیسکویت، ظاهراً زمان درستی برای غوطه ور کردن آنها وجود دارد – در این مورد تا هشت ثانیه طراحی کلاه سبز راهنمایی برای مدت زمان غوطه ور شدن مجموعه ای از بیسکویت ها برای دستیابی به “کمال”، “خیس شدید” یا “احتمالاً فلاپاژ” ایجاد کرده است.
سوال این است که شما چگونه غذای خود را می خورید؟
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۱۷ ۱۵:۲۹:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #بیسکویت #خیس