اگر عاشق میوه هستید، باید اصول خاصی از جمله نحوه صحیح شستن انگور را بدانید. ممکن است اساسی به نظر برسد، اما زمانی که روال را انجام دهید، دسته های شما احتمالاً برای مدت طولانی تری سفت و شیرین خواهند ماند و با یک کاسه ماش قهوه ای (وحشت وحشتناک) تمام نمی شوید. ما با کارشناسان میوه تماس گرفتیم تا بهترین راه شستن انگور و محافظت از آن را در برابر فساد زودرس بیاموزیم.

  • الکس جکسون، معاون فروش و تدارکات فریدا برندد پرودیک، یک شرکت عمده فروشی محصولات مستقر در کالیفرنیا
  • النا هرناندز، مدیر بینش بازاریابی جهانی، Sun World International، یک شرکت جهانی توسعه انواع میوه

چرا Wash Production؟

مانند هر محصول دیگری (حتی آنهایی که پوست غیرخوراکی دارند)، شستن انگور قبل از خوردن یک گزینه نیست – این یک الزام است. الکس جکسون، معاون فروش و خرید محصولات برند فریدا می‌گوید: «شستن تمام میوه‌ها و سبزیجات قبل از مصرف به منظور کاهش خطر بیماری‌های ناشی از باکتری‌هایی که ممکن است در محصولاتی مانند E. coli یا سالمونلا یافت شوند، مهم است. ، یک عمده فروش مستقر در کالیفرنیا و متخصص در میوه ها و سبزیجات منحصر به فرد.

اقدامات ایمنیوی تصریح کرد: تمام محصولاتی که در فروشگاه ها خریداری می شوند یا در رستوران ها خورده می شوند دارای گواهینامه های دقیق ایمنی مواد غذایی هستند.

پروتکل خانگی: “مصرف کنندگان می توانند اطمینان کامل داشته باشند که محصولی که خریداری می کنند برای خوردن بی خطر است و باید بهترین روش را در خانه برای شستن محصولات خود قبل از خوردن ایجاد کنند، حتی اگر در حال پختن، پوست کندن یا نخوردن پوست هستید.” “جکسون می گوید.

زمان شستن انگور

اگر بار خود را به خانه بیاورید و انگور را قبل از انبار کردن در یخچال به طور کامل بشویید، در حال تسریع در مرگ آنها هستید. جکسون می‌گوید: «اگر قبل از ذخیره‌سازی بشویید، در خطر نرم شدن و خراب شدن زودتر انگور خواهید بود.

آمادگی لحظه آخری: به عبارت دیگر، چه زمانی شما می توانید انگور سفره خود را بشویید می تواند برای فاکتور تازگی بسیار مهم باشد.

در حد نیازالنا هرناندز، مدیر بینش بازاریابی جهانی، در Sun World International، می گوید: “کلید شستن انگور برای کاهش فساد زمان بندی است. همیشه منتظر بمانید تا انگور قبل از شستشو آماده سرو شود.” انگور بدون هسته با نام تجاری Autumncrisp®.

نحوه شستن انگور

هنگامی که برای افراط آماده شدید، در نظر بگیرید که چه مقدار از بسته را می خواهید سرو کنید و فقط آن خوشه های انگور سفره را بشویید. بقیه را (شسته نشده) برای یک میان وعده دیگر رزرو کنید (اطلاعات بیشتر در مورد ذخیره سازی در زیر). جکسون می‌گوید: «مانند بسیاری از محصولات، شستشوی ساده در آب سرد برای از بین بردن کثیفی و سایر مواد کافی است. در اینجا کارشناسان به شما پیشنهاد می کنند که این کار را انجام دهید:

  1. انگورها را از بسته بندی خارج کنید.
  2. انگورها را در یک صافی بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ ثانیه با آب سرد بشویید. هرناندز می گوید: “این کار را انجام می دهد.”
  3. پس از شستشو، با دستمال کاغذی یا حوله آشپزخانه خشک کنید تا آب اضافی آن گرفته شود.
  4. هرناندز می افزاید: “این که آنها را روی تاک بگذارید یا آنها را آزاد سرو کنید بستگی به ترجیح و ارائه شما دارد.”

جوش شیرین – یا نه؟

هرناندز و جکسون موافق هستند که جوش شیرین – یا هر محصول دیگری – برای انگور ضروری نیست. علاوه بر این، هرناندز اضافه می کند که غوطه ور کردن آنها در محلول جوش شیرین، محصول تمیزتر را تضمین نمی کند.

جکسون تصدیق می کند که بسیاری از مردم از محلولی که با جوش شیرین یا سرکه تهیه شده است استفاده کنند. اگر ترجیح می دهید، بهتر است جوش شیرین یا سرکه را در آب رقیق کنید و بگذارید میوه ها چند دقیقه خیس بخورند، سپس دوباره با آب سرد بشویید.

در مورد بلوم چطور؟

انگور معمولا دارای یک پوشش محافظ طبیعی به نام شکوفه است. این ماده مایل به سفید یا آبی که توسط خود گیاه تولید می شود، لایه بیرونی را می پوشاند و در انگور سیاه و قرمز بیشتر به چشم می خورد. شکوفه گاهی حتی پس از شستن به پوست انگور می‌چسبد – و کاملاً خوش طعم است. “هیچ خطری برای سلامتی وجود ندارد.”

خوشه های انگور: سرو کردن انگور به صورت خوشه یا شل به شما بستگی دارد، اما ذخیره سازی مستلزم استراتژی متفاوتی است. هرناندز می گوید: “شما باید دسته ها را برای نگهداری دست نخورده نگه دارید.” “درآوردن آنها از درخت انگور نیز می تواند باعث خراب شدن آنها سریعتر شود.”

ذخیره سازی مناسب

اگر انگور را برای یک روز دیگر کنار می گذارید و می خواهید از یک تجربه غذایی مطلوب اطمینان حاصل کنید، نگهداری صحیح ضروری است. جکسون می‌گوید: «آنها باید بدون شسته شدن در ظرفی با تهویه مناسب مانند کیسه‌های پلاستیکی سوراخ‌دار، یا کاسه‌ای که با پارچه یا حوله کاغذی پوشانده شده باشد تا گردش هوا امکان‌پذیر باشد، نگهداری شوند. “این به جلوگیری از تجمع رطوبت کمک می کند که انگور را برای مدت طولانی تری تازه نگه می دارد.”

این میوه همچنین می تواند در بسته بندی اصلی خود باقی بماند. و هر ظرفی که باشد، انگور باید در کشوی کریسپر یخچال نگهداری شود.

ماندگاری

انگور در دسته های مختلف، اندازه ها، شکل ها و طعم های مختلف وجود دارد. برخی از آن‌ها ظریف‌تر هستند، با نمای بیرونی نازک‌تر، مانند Red Globe و Green Seedless. سایرین مانند Crimson Seedless و Niagra مقاوم هستند و پوست های ضخیم تری دارند که بهتر می توانند از پوسیدگی محافظت کنند.

عمر کوتاههرناندز می‌گوید: «همه انگورها اگر به‌درستی نگهداری نشوند، ممکن است فاسد شوند، اما برخی از انواع آن‌ها سریع‌تر از بقیه فاسد می‌شوند».

عمر طولانی ترانگورهای ترد پاییزی، دارای ضخامت بیرونی متوسط ​​هستند و از انواعی هستند که طول عمر بالایی دارند. هرناندز می‌گوید: آنها ماندگاری بسیار خوبی دارند و زمانی که در بسته‌بندی اصلی خود در کشوی یخچال نگهداری می‌شوند، می‌توانند تا دو هفته دوام بیاورند. آنها همچنین می توانند تا سه ماه در فریزر نگهداری شوند.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۲-۳۱ ۱۳:۲۵:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #کارشناسان #چگونه #انگور #را #به #روش #صحیح #بشوییم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *