اگر شما یک آنگلوفیل هستید، شاید از خود پرسیده اید که کرم لخته شده دقیقاً چیست، چه در حین لذت بردن از سرویس چای خامه ای سنتی بریتانیا در زندگی واقعی – یا به طور نایب، در حین تماشای افراطی درام های بریتانیایی (نشان) داونتون ابی). در سراسر حوض، کرم لخته شده بخش مهمی از چای خامه ای است، یک مراسم چای دوست داشتنی که اسکون ها و مرباهای گرم را به نمایش می گذارد. در ایالت، این داستان دیگری است: کرم لخته شده در اینجا به حق خود نرسیده است – اما شاید زمان آن رسیده که مرزها را کنار بگذارید. ما با یک مزرعه لبنیات در بریتانیا و متخصصان آشپزی که در زمان چای خوری خوب بودند ارتباط برقرار کردیم و متوجه شدیم که این ماده مجلل دارای پاهایی است. پیش از این، یاد بگیرید که چگونه از این ماده خوشمزه استفاده کنید – فراتر از یک مشکل.

  • استیو دیویس، حساب ملی و مدیر بازاریابی، مزرعه Langage، دوون، انگلستان
  • آلبین جوزف، سرآشپز اجرایی قنادی، شلبورن، دوبلین، ایرلند
  • ژان کلود پلیون، مدیر آشپزی پارک حیات واشنگتن دی سی

کرم لخته شده چیست؟

بسته به شهرستانی که در آن ساخته می شود، به عنوان خامه، خامه جوشانده یا کرم دوونشایر یا کرم کورنیش نیز شناخته می شود، این تاپینگ لبنی یک تخصص بریتانیایی است. ژان کلود پلیون، مدیر آشپزی پارک حیات واشنگتن دی سی توضیح می دهد: «این یک شیر پرچرب گاو غنی و خامه ای است که به مدت ۱۲ ساعت در دمای ۸۲ درجه سانتیگراد (۱۸۰ درجه فارنهایت) حرارت داده شده و سپس سرد می شود. در طی این فرآیند، کرم به سمت بالا بالا می رود و توده های ضخیم (لخته) تشکیل می دهد.

طعم و رنگ: دیویس می گوید: «عواملی مانند نژاد گاو و مرتع آن ها به طور قابل توجهی بر طعم و رنگ کرم لخته شده تأثیر می گذارد. او اضافه می کند که مزرعه لانگیج از شیر و خامه گله گاوهای جرسی و گرنزی استفاده می کند. این نژادها در مراتع سرسبز دوون چرا می کنند، بهترین مراقبت را دریافت می کنند و شیر خامه ای و خوش طعم جزیره کانال تولید می کنند. (یادداشت جغرافیایی: دوون در سرزمین اصلی انگلستان است؛ جزایر کانال در جنوب کانال مانش قرار دارند.) “گاوهای جزیره کانال به دلیل محتوای بالای چربی خود مشهور هستند که به شیر بافتی لذیذ و رنگ طلایی غنی می بخشد و به لوکس بودن شیر کمک می کند. دیویس می گوید: احساس کرم را دارید.

تغذیه: در حالی که فرسوده است، سرشار از مواد مغذی است. استیو می گوید: “کرم لخته شده با ۵۵ درصد چربی کره، کالری کمتری نسبت به کره دارد و سرشار از ویتامین های A، B12 و D، به علاوه کلسیم، منیزیم، پروتئین، روی و فسفر است. البته ناگفته نماند که گیاهخواری است.” دیویس، حساب ملی و مدیر بازاریابی در مزرعه Langage، یک مزرعه لبنی خانوادگی در دوون، انگلستان، که کرم لخته شده و سایر محصولات شیر ​​با کیفیت بالا تولید می کند.

نحوه خوردن کرم لخته شده

نوشیدن چای و نیش زدن اسکون در طول زمان چای تنها راه برای افراط در کرم لخته شده نیست. می‌توانید دسته‌ای از منگنه‌های انگلیسی بیسکویت‌مانند را بپزید و آن‌ها را با خامه لخته‌شده سرو کنید – یا خارج از جعبه فکر کنید. دیویس می‌گوید: چه بخواهید یک دسر را تقویت کنید یا به دنبال افزودن غنای غذاهای خوش طعم باشید، خامه لخته شده می‌تواند سلاح مخفی الهام‌گرفته از آشپز خانه باشد. Plihon همچنین تطبیق پذیری آن را تحسین می کند و خاطرنشان می کند که به راحتی می تواند در دستور العمل ها جایگزین کرم فریشه شود. در اینجا چند ایده برای شروع شما وجود دارد:

طرف شیرین

خوراکی های لبنیدیویس می گوید: کرم لخته شده را می توان برای غنی سازی کاستارد یا بستنی استفاده کرد.

جاوا شکستن: او پیشنهاد می‌کند آن را در قهوه هم بزنید تا بافت خامه‌ای و منحط پیدا کند.

کیکاو می افزاید: قوام غلیظ و ابریشمی آن، آن را برای دسرهایی ایده آل می کند که نیاز به لمس لوکس دارند. به عنوان مثال، می توانید خامه لخته شده را در خمیر کیک بریزید.

میوه: انواع توت ها را با یک قاشق خامه لخته شده بپزید.

سمت مرزه

VeselovaElena / گتی ایماژ

مرغ کره: سعی کنید آن را به سس این کلاسیک هندی با نام مستعار مرغ ماشینی اضافه کنید.

سیب زمینی: کرم لخته شده به پوره سیب زمینی بافت مخملی غنی می دهد، اما به همین جا بسنده نکنید: دیویس می گوید: «می توانید از آن برای رویه سیب زمینی پخته استفاده کنید تا یک لایه خامه ای اضافی داشته باشید.

پاستا: کرم لخته شده به سس های ماکارونی خامه ای ظاهری صاف می بخشد.

تخم مرغ: عروسک تخم مرغ های همزده را به یک رویداد خاص تبدیل می کند.

سوپ ها: دیویس همچنین پیشنهاد می کند آن را در سوپ بچرخانید. آن را روی سوپ کلم بروکلی خامه ای و اسفناج خود بریزید.

گمرک چای خامه ای

جنوب غربی انگلستان – به ویژه دوون و کورنوال – خانه کرم لخته شده است. برخی از داستان‌های مبدأ به راهبان در ابی تاویستوک در دوون اشاره می‌کنند که در قرن یازدهم اولین کسانی بودند که چای خامه‌ای، از جمله کرم لخته شده، سرو می‌کردند، در حالی که برخی دیگر از کورنوال به عنوان مبتکر یاد می‌کنند. هر شهرستان به خاطر کرم لخته شده متمایز خود شناخته شده است.

کرم کورنیشPlihon، با اشاره به نام حفاظت شده مبدا، که یک علامت کیفیت به محصولات غذایی بریتانیا ساخته شده در یک منطقه جغرافیایی خاص است، می گوید: “کرم لخته شده کورنیش در کورنوال با استفاده از شیر کورنیش تولید می شود، و همچنین به عنوان (PDO) برچسب گذاری شده است.

کرم دوونشایر: کرم لخته شده دوونشایر با روش های سنتی در دوون درست می شود. آلبین جوزف، سرآشپز اجرایی در شلبورن، در دوبلین، می‌گوید: کرم لخته‌شده دوونشایر معمولاً طعمی غنی‌تر، کره‌ای‌تر و بافت غلیظ‌تر و مجلل‌تری دارد، به همین دلیل است که انتخاب ارجح در The Shelbourne است. ملک قدیمی که برای نسل‌ها چای عصرانه سرو می‌شود.

هر منطقه همچنین راه خاصی برای لذت بردن از این تاپینگ قدیمی دارد. جوزف می‌گوید: «در کورنوال، سنت این است که ابتدا مربا را پخش می‌کنند، سپس روی آن را با یک بسته کرم لخته شده روی آن می‌ریزند. او اضافه می کند که دوون این کار را متفاوت انجام می دهد. در دوون، ترتیب برعکس است: ابتدا خامه لخته شده، بسیار شبیه کره، با قاشق مربا روی آن پخش می شود.

چای بعد از ظهر

شش مکعب / گتی ایماژ

تشریفات تجزیه چای می تواند برای آمریکایی ها دشوار باشد. چای خامه ای بیشتر یک میان وعده شیرین است. چای بالا، یک وعده غذایی دلچسب است – اما گاهی اوقات اجزای چای خامه ای بخشی از یک سرویس چای بعد از ظهر را تشکیل می دهند:

  • جوزف می‌گوید: «در شلبورن، ما یک سرویس چای به سبک بریتانیایی ارائه می‌دهیم که شامل یک استند با چهار نوع شیرینی، ساندویچ، و دسر، همراه با اسکون‌های ساده و میوه‌ای گرم است که با خامه لخته شده و مربا سرو می‌شود.
  • در Park Hyatt، که طیف گسترده‌ای از چای را ارائه می‌کند، چای بعد از ظهر یک غذای آخر هفته است و طعم مربا و مربای خانگی در فصل تغییر می‌کند. Plihon می‌گوید: “با اسکون‌ها، ما کشک خانگی (فصلی نیز) سرو می‌کنیم. هنگام سرو کرم لخته‌شده، آن را در خانه از شیر محلی درست می‌کنیم.

کرم لخته شده را از کجا بخریم

می توانید کرم لخته شده را در فروشگاه های مواد غذایی مانند Whole Foods، فروشگاه های مواد غذایی متخصص در محصولات بریتانیایی و منابع آنلاین پیدا کنید. معمولاً در شیشه فروخته می شود و حدود چهار روز پس از باز شدن ماندگاری دارد.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۱-۰۷ ۱۶:۲۰:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #طرفداران #آشپزی #چگونه #خامه #لخته #شده #بخوریم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *