تا آنجا که سبزیجات ریشه دار هستند، سیب زمینی شیرین یک انتخاب محبوب است و دلیل خوبی نیز دارد. غده ها دارای طعمی شیرین، خاکی و رنگی غنی هستند و به خوبی در خوراکی ها، مخلفات، و دسرها به خصوص در فصل پاییز با این حال، شما محدود به لذت بردن از آنها به عنوان سیب زمینی سرخ شده ترد و کاسرول هایی با رویه گل ختمی نیستید، زیرا سیب زمینی شیرین می تواند چیزهای بیشتری ارائه دهد. به گفته سرآشپزهای حرفه ای، برای یادگیری نحوه خوردن سیب زمینی شیرین به روش های منحصر به فرد و غیر متعارف، ادامه مطلب را بخوانید.

  • کارا دور، مالک و سرآشپز Seed to Sprout، یک کافه گیاهی در نیوجرسی
  • لوئیس جارامیلو، سرآشپز اجرایی پلانت سیتی، یک سالن غذای گیاهی و بازار در پراویدنس
  • پل دیباری، مربی سرآشپز در موسسه آموزش آشپزی در شهر نیویورک

خرید و نگهداری سیب زمینی شیرین

Cara Duerr، یکی از مالکان و سرآشپز Seed to Sprout، یک کافه گیاهی در نیوجرسی، می گوید: هنگام خرید سیب زمینی شیرین، به دنبال غده های سفت با پوست صاف باشید. او می گوید همچنین بهتر است از سیب زمینی شیرین با کبودی های عمده یا انتهای نرم خودداری کنید، زیرا این علائم نشان می دهد که سبزی تازه نیست.

به گفته کارشناسان دانشگاه نبراسکا-لینکلن، سیب زمینی شیرین را در خانه به مدت دو تا سه هفته در مکانی خشک و خنک و دور از نور خورشید نگهداری کنید. همچنین می‌توانید آن‌ها را به مدت یک هفته در دمای اتاق (مانند کانتر) نگه دارید، تا زمانی که از نور خورشید دور باشند. از نگهداری سیب زمینی شیرین در یخچال خودداری کنید، زیرا ممکن است سفت شوند و طعم خود را از دست بدهند.

آیا باید سیب زمینی شیرین را تمیز کنید؟

سیب زمینی شیرین مانند همه سبزیجات ریشه دار در زیر زمین رشد می کند. بنابراین، مهم است که آنها را به طور کامل تمیز کنید تا هرگونه کثیفی و باکتری باقیمانده از بین برود. لوئیس جارامیلو، سرآشپز اجرایی در پلنت سیتی، یک سالن غذا و بازاری گیاهی در پراویدنس، RI می گوید: «خبر خوب این است که تمیز کردن آنها آسان است. با یک حوله تمیز

خوردن پوست پوست سیب زمینی شیرین خوراکی است. در واقع، این یک منبع عالی از فیبر است، بنابراین ماندن آن یک راه آسان برای دریافت بیشتر مواد مغذی است. با این حال، اگر از بافت آن لذت نمی برید، می توانید قبل از برش و پختن، آن را با یک پوست کن سبزیجات پاک کنید.

چگونه سیب زمینی شیرین بپزیم

سیب زمینی های شیرین را می توان با استفاده از روش های مختلف پخت و پز تهیه کرد، که باعث می شود به دستور العمل های مورد علاقه شما افزوده شود. در اینجا می توانید غده ها را آماده کنید:

  • سرخ کردن: سرخ کردن سیب زمینی شیرین را کاراملی می کند و شیرینی طبیعی آنها را نشان می دهد. دوئر می گوید: به سادگی روغن را در ماهیتابه گرم کنید، سپس برش های سیب زمینی شیرین را به مدت سه تا پنج دقیقه از هر طرف بپزید.
  • پخت یا کباب کردن: همانطور که پل دیباری، مربی سرآشپز در موسسه آموزش آشپزی در شهر نیویورک توصیه می کند، برای یک غذای جانبی خوشمزه، یک سیب زمینی شیرین را به طور کامل بپزید. به سادگی آن را با چنگال سوراخ کنید، با روغن مالیده و با نمک مزه دار کنید. سیب زمینی را روی سینی ورقی که با فویل یا کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید، سپس در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ دقیقه یا تا زمانی که به راحتی با خلال دندان سوراخ شود بپزید. دیباری می گوید: «این روش داخلی کرمی و پوستی ترد را تضمین می کند. به گفته کارشناسان دانشگاه ایالتی اورگان، می توانید مکعب ها یا چوب های سیب زمینی شیرین را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه تفت دهید.
  • مایکروویو: برای جایگزینی سریعتر برای پخت، یک سیب زمینی شیرین کامل را در مایکروویو بپزید. آن را با چنگال سوراخ کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا نرم شود که حدود پنج تا هشت دقیقه طول می کشد.
  • جوشاندن: به گفته کارشناسان دانشگاه ایالتی اورگان، هنگامی که به یک قابلمه آب جوش اضافه می شود، مکعب های سیب زمینی شیرین حدود ۱۲ دقیقه طول می کشد تا بپزند.
  • بخارپز کردن: گزینه دیگر پختن سیب زمینی شیرین در یک سبد بخارپز است که روی آب جوش قرار داده شده است. سیب زمینی شیرین کامل ۴۰ تا ۵۰ دقیقه طول می کشد، در حالی که مکعب ها ۱۵ تا ۳۰ دقیقه طول می کشد.

راه های خوردن سیب زمینی شیرین

Jaramillo می گوید، بسته به نحوه تهیه آنها، سیب زمینی شیرین می تواند از ملایم و مغزی (هنگامی که آب پز یا بخارپز می شود) تا روشن و شیرین (زمانی که برشته می شود) متغیر باشد. به گفته Duerr، آنها همچنین با هر دو طعم شیرین و خوش طعم به خوبی جفت می شوند. دیباری می گوید: ادویه های گرم مانند دارچین، هل، زیره و فلفل دلمه ای به زیبایی مکمل سیب زمینی شیرین هستند.

به لطف تطبیق پذیری آنها، سیب زمینی شیرین به راحتی در انواع غذاها گنجانده می شود. اما اگر به ایده نیاز دارید، در اینجا روش‌های تایید شده توسط متخصصان برای خوردن سیب‌زمینی شیرین در خانه وجود دارد.

پخته شده در هس: صبحانه بعدی خود را با هش سیب زمینی شیرین کامل کنید. دیباری می گوید: سیب زمینی شیرین خرد شده را تفت دهید و با چغندر برشته و پیاز کاراملی مخلوط کنید. بعد، مخلوط را در ماهیتابه تفت دهید تا ترد شود، سپس با تخم مرغ سرخ شده یا آب پز سرو کنید.

به جای نان تست استفاده می شود: برای جایگزینی بدون گلوتن برای نان، از برش های نازک سیب زمینی شیرین بوداده به عنوان پایه صبحانه یا نان تست ناهار بدون گلوتن استفاده کنید. روی آن تخم مرغ آب پز و اسفناج خرد شده را روی آن قرار دهید. آووکادو و گوجه فرنگی خرد شده؛ کره آجیل و انواع توت ها؛ یا هوموس، خیار و تربچه.

مخلوط شده به هوموس: دیباری را پیشنهاد می‌کنید برای داشتن یک خوراکی منحصربه‌فرد و بدون لوبیا از هوموس، سیب‌زمینی شیرین آب پز یا بخارپز را با تاهینی، سیر برشته، روغن زیتون فوق بکر و آب لیمو پوره کنید. با پیتای کبابی، کراکر یا سبزیجات خرد شده سرو کنید.

لنارت وایبول


پخته شده در کیک: وقتی سیب‌زمینی شیرین پخته و پوره می‌شود، یک کیک غیرمنتظره (و خوشمزه) یا کیک یا کیک مافین ایجاد می‌کند، به خصوص با شکلات در مافین‌های سیب زمینی شیرین و تکه‌های شکلاتی ما خوب است. سیب زمینی شیرین به محصولات پخته شده رطوبت و رنگ می بخشد، همانطور که کیک ادویه دار سیب زمینی شیرین با مرنگ فراستینگ ما ثابت می کند.

برایان گاردنر

له شده در ظرف جانبی: جارامیلو می گوید، مکعب های سیب زمینی شیرین را بخارپز کنید، آنها را در یک کاسه له کنید، سپس با روغن زیتون مخلوط کنید و ادویه هایی مانند فلفل دلمه ای و دارچین آسیاب شده را اضافه کنید. پوره سیب زمینی شیرین به دست آمده را می توان درست مانند پوره سیب زمینی سنتی میل کرد: روی آن را با کره یا سس سرو کنید و با پروتئین دلخواه سرو کنید.

سرو روی پیتزا: با سیب زمینی شیرین ورقه ای نازک به پیتزا طعم پاییزی بدهید. دیباری می‌گوید: «برش‌ها را روی پوسته پیتزا با پانستا، ریکوتا، پنیر کاچیوکاوالو، روغن زیتون بکر و ریحان قرار دهید» سپس پخته و سرو کنید.

پائولا + موری

خرطومی و برشته شده: سیب زمینی هاسلبک که به عنوان سیب زمینی آکاردئونی نیز شناخته می شود، تا حدی برش داده شده و پخته می شود تا یک ظرف جانبی از نظر زیبایی شناسی دلپذیر ایجاد کند. دوئر می‌گوید برای درست کردن آن‌ها، «سیب‌زمینی شیرین خود را حدود سه چهارم نازک برش دهید تا دست نخورده بماند». “روغن زیتون فوق بکر، کمی نمک دریا و سبزی های خشک بپاشید. تفت دهید تا نرم و طلایی شوند، سپس با قلم مو کره گیاهی ذوب شده را برای مزیت بیشتر بمالید.”

ریخته شده در سالاد: سالاد مورد علاقه خود را با سیب زمینی شیرین مکعبی برشته تکان دهید. این ماده، رنگ و مواد مغذی به ظرف می دهد، همراه با بافت خامه ای رضایت بخشی. آن را در سالاد تاکو امتحان کنید، که حاوی سیب زمینی شیرین با پودر چیلی است.

به شکل gnocchi پخته شده استدیباری پیشنهاد می کند: به جای استفاده از سیب زمینی معمولی برای گنوکی، از سیب زمینی شیرین استفاده کنید. دیباری می گوید: سیب زمینی شیرین پخته شده را با آسیاب غذا له کنید، سپس با آرد به اندازه کافی مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید. او اضافه می کند که گنوکی سیب زمینی شیرین را با کره قهوه ای، مریم گلی، پارمیجانو رژیانو، فندق و مقداری سرکه بالزامیک کهنه شده سرو کنید.



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۱-۲۱ ۰۱:۴۴:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #سرآشپزها #روش #خوشمزه #چگونه #سیب #زمینی #شیرین #بخوریم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *