مگر اینکه با خوردن بامیه بزرگ شوید، استفاده از این سبزی می تواند ترسناک باشد. همه اینها به لطف موسیلاژ آن است، یک ماده لزج که می تواند برای برخی مضر باشد. با این حال، زمانی که بامیه به درستی پخته شود، می تواند بافتی ترد و دلپذیر ایجاد کند یا تا زمانی که نرم و ذوب شود، پخته شود. حتی از موسیلاژ نیز می توان به خوبی استفاده کرد، تا زمانی که رویکرد درستی داشته باشید. در اینجا، با توجه به حرفه ای های آشپزی، نحوه خوردن بامیه و کاهش لجن آن را بیاموزید.

بامیه چیست؟

بامیه غلاف میوه جوان است Abelmoschus esculentus، گیاهی که بخشی از خانواده هیبیسکوس است. بومی آفریقا است، اگرچه در مناطق گرمسیری در سراسر جهان، از جمله جنوب ایالات متحده رشد می کند. از نام های دیگر بامیه می توان به انگشت خانم و بهندی اشاره کرد.

خرید: اگرچه غلاف بامیه از نظر گیاه شناسی میوه محسوب می شود، اما به طور سنتی به عنوان سبزیجات سرو می شود. بنابراین، می توانید آنها را در میان سبزیجات دیگر در بخش تولید پیدا کنید. هنگام خرید بامیه، به دنبال غلاف های سبز روشن و بدون لک و تغییر رنگ باشید. همانطور که توسط کارشناسان دانشگاه تگزاس A&M پیشنهاد شده است، غلاف هایی را انتخاب کنید که کوچک هستند، تا ۴ اینچ طول دارند. غلاف های بزرگ بامیه معمولاً برای خوردن سفت و ناخوشایند هستند.

طعم و بافت

می توانید بامیه را به صورت خام یا پخته مصرف کنید. در اینجا چگونگی تفاوت طعم و بافت بین آماده سازی ها آمده است:

  • خام: بامیه خام طعمی معتدل و علفی شبیه بادمجان دارد. کوی رایس، سرآشپز، موسس Cooking With Que و صاحب The Kitchen by Cooking With Que، رستورانی مستقر در دیترویت که کلاس های آشپزی و نمایش های آشپزی را ارائه می دهد، می گوید: با فضای داخلی کمی لغزنده نیز ترد است.
  • پخته شده: طعم علف بامیه با گرم شدن عمیق تر می شود. روش های پخت سریع مقداری از ترد بودن خود را حفظ می کند، در حالی که پخت آهسته آن را نرم تر می کند. فرآیند پخت نیز باعث می شود که بامیه موسیلاژ خود را آزاد کند.
مارتینا شسنا

چگونه بامیه را برش دهیم

قبل از خوردن بامیه آن را زیر آب سرد بشویید. رایس می‌گوید: حتماً آن را با یک حوله تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید تا رطوبت اضافی از بین برود که می‌تواند باعث افزایش لغزش شود.

در مرحله بعد، همانطور که سلین بیچمن، سرآشپز و مدیر تغذیه در موسسه آموزش آشپزی توضیح داده است، مراحل زیر را برای بریدن بامیه دنبال کنید:

  1. ساقه‌ها را که غیرقابل خوردن هستند و برای خوردن خیلی سفت هستند، جدا کنید.
  2. برای برش بامیه ها به صورت گرد، هر غلاف را به صورت سکه هایی به ضخامت نیم اینچ برش دهید.
  3. برای برش بامیه ها، هر غلاف را از طول برش دهید.

توجه داشته باشید که هر چه بامیه بیشتر بریده شود موسیلاژ آن بیشتر آزاد می شود. رایس می‌گوید به این دلیل است که برش دادن بامیه به قطعات کوچک سطح بیشتری را در معرض دید قرار می‌دهد. اگر می خواهید موسیلاژ آن کم شود، بامیه ها را به قطعات بزرگتر برش دهید.

چگونه از بامیه لزج خودداری کنیم: آن را با استفاده از روشی با حرارت بالا مانند کباب کردن، کباب کردن یا سرخ کردنی بپزید. رایس می‌گوید حرارت زیاد رطوبت را تبخیر کرده و لزج‌تر می‌کند.

یوکی سوگیورا

۸ راه برای خوردن بامیه

در اینجا نحوه خوردن بامیه در دستور العمل های مختلف، از مخلفات گرفته تا پیش غذا آورده شده است:

  1. آن را به گامبو اضافه کنید: بامیه یک ماده اصلی در گامبو است، یک خورش مقوی که در غذاهای کریول و کاجون یافت می شود. می توان آن را با پریوتئین های مختلف از جمله غذاهای دریایی و مرغ تهیه کرد یا می تواند گیاهی باشد. رایس می‌گوید وقتی بامیه در گامبو استفاده می‌شود، موسیلاژ خود را آزاد می‌کند که به طور طبیعی خورش را غلیظ می‌کند. بیچمن می‌گوید، همچنین طعم گیاهی و سبزی به ظرف می‌دهد.
  2. استفاده در گوجه فرنگی خورشتی: با افزودن بامیه ورقه شده به گوجه فرنگی های خورش شده طعم بیشتری بدهید. اسیدیته گوجه فرنگی همچنین به کاهش لزج لزج بامیه کمک می کند.
  3. یک غذای جانبی سریع بپزید: یکی از سریع‌ترین و آسان‌ترین راه‌ها برای خوردن بامیه، تفت دادن آن است. به سادگی بامیه های ورقه شده را به یک تابه بسیار داغ با کمی روغن اضافه کنید. Beitchman خاطرنشان می کند که از شلوغی بیش از حد تابه خودداری کنید، زیرا می خواهید هر قطعه یک لمس از حرارت بالا داشته باشد. بامیه دو تا سه دقیقه دیگر آماده می شود.
  4. ترشی سریع درست کنید: نیزه‌های بامیه تازه را به آب نمک سرکه، سیر، شوید و ادویه‌ها اضافه کنید، سپس آن را به مدت حداقل چهار ساعت در یخچال نگهداری کنید تا بامیه سریع‌تر درست شود. رایس می‌گوید: «ترشی بامیه به آن یک لقمه‌ی تند و بافتی ترد می‌دهد، (که) برای افزودن به تخته‌های غذاخوری یا ساندویچ عالی است. سرکه همچنین به شکستن موسیلاژ کمک می کند و لزج شدن غلاف ها را کاهش می دهد.
  5. آن را کباب کنید: رایس پیشنهاد می‌کند: «بامیه‌های کامل یا نصف‌شده را روی سیخ‌ها بمالید، روغن زیتون بپاشید و روی حرارت زیاد کباب کنید تا ذغالی و نرم شوند». روش کباب کردن باعث کاهش لزج و افزایش طعم دودی بامیه می شود.
  6. سرخ کنید: برای یک میان وعده یا مخلفات خوشمزه، سرخ کردنی بامیه درست کنید. رایس می‌گوید: بامیه‌های خرد شده را با آرد ذرت، تخم‌مرغ و ادویه‌ها مخلوط کنید تا سرخ‌کرده‌های کوچکی تشکیل شود، سپس آن‌ها را سرخ کنید تا قهوه‌ای طلایی شوند. سرخ کردنی های ترد را با آیولی سیر یا پنیر دلمه سرو کنید.
  7. به سالاد اضافه کنید: رایس خاطرنشان می‌کند: «بامیه خام را می‌توان در سالاد میل کرد، جایی که بافت ترد آن بدون لاغری می‌درخشد». برش بزنید و آن را با گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده، ذرت، پیاز قرمز و وینگرت لیمویی بریزید تا یک غذای با طراوت داشته باشید.
  8. آن را با ادویه سیاه کنید: Beitchman توصیه می کند که بامیه را به صورت نیزه برش دهید، سپس دو طرف برش را به مخلوط ادویه سیاه کننده مورد علاقه خود فشار دهید. در مرحله بعد، بامیه ها را در ماهیتابه یا سینی چدنی داغ بپزید و مطمئن شوید که طرف های برش خورده را روی تابه نگه دارید. یک تا دو دقیقه بپزید تا ادویه ها ذغال شوند، سپس برگردانید و ۳۰ ثانیه دیگر بپزید. بیچمن پیشنهاد می‌کند: «بامیه سیاه‌شده را به‌عنوان غذای جانبی یا فینگر فود با خامه ترش میل کنید».



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۱۰-۱۸ ۲۳:۰۰:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #به #گفته #سرآشپزها #روش #خوشمزه #چگونه #بامیه #بخوریم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *