سال ۲۰۱۶ چه سالی بود. بریتانیا تصمیم به خروج از اتحادیه اروپا گرفت، دونالد ترامپ به عنوان رئیس جمهور ایالات متحده انتخاب شد و شکلات تختههای توبلرون کوچک شد.
این و بسیاری از رویدادهای دیگر در سال ۲۰۱۶ باعث شد تا صنعت صحبت کند، اما تأثیر واقعی ممکن است تا امسال احساس نشود – زمانی که بریتانیا ماده ۵۰ را آغاز کرد و مراسم تحلیف ترامپ انجام شد. در مورد اندازه شکلات تختهای، فقط زمان نشان میدهد که آیا برندهای بیشتری در کوچکتر کردن قالبهای خود برای جبران هزینههای فزاینده از این الگو پیروی خواهند کرد.
بنابراین دقیقاً چه چیزی برای سال ۲۰۱۷ در نظر گرفته شده است؟ آیا رشد و گسترش مثبت را پیشبینی میکنید یا برای کاهش هزینهها کاهش میدهید؟ از طریق ایمیل از برنامه های خود به ما اطلاع دهید (ایمیل محافظت شده) یا به ما در توییتر @laserstudio_ir یا LinkedIn پیام دهید. پاسخ های شما می تواند بخشی از یک مقاله ویژه در مورد چالش ها و فرصت های شیرینی پزی ها در سال ۲۰۱۷ باشد.
در اواخر این ماه، شماره فوریه خود را برای مطبوعات ارسال خواهیم کرد. در آن، خوانندگان می توانند مشتاقانه منتظر نگاهی به روند توزین و بازرسی برای بازار شیرینی، مصاحبه اختصاصی با Stute Foods، و همچنین نمایش پیش نمایش هایی برای نمایشگاه های تجاری ProSweets و ISM باشند. در حالی که برای ارسال چیزی برای شماره فوریه خیلی دیر شده است، ما بسیاری از ویژگی های دیگر را داریم که می توانید در سال ۲۰۱۷ به آنها کمک کنید. برای مشاهده لیست ویژگی های آینده تولید شیرینی اینجا را کلیک کنید.
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۰۴ ۱۵:۵۴:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #برای #سال #چه #چیزی #در #انتظار #شماست