دیروز، خوشحالم که با بنیانگذاران تولیدکننده شیرینیسازیهای صنعتی Champion & Reeves که محصولی را که دیگر تولید نمیشود دوباره خلق کردهاند، ملاقات کردم.
شرکت Shropshire مستقر در بریتانیا محصولات Calard & Bowser nougat را بازگردانده و دستور غذا را اصلاح کرده است تا محصولات فاقد گلوتن، ژلاتین، روغن نخل، طعم دهنده های مصنوعی و مواد نگهدارنده باشند.
Champion & Reeves ادعا می کند که تنها شرکت شیرینی پزی در جهان است که هم بادام بلانچ شده و هم پسته بو داده را به نوقای خود اضافه می کند و سه برابر بیشتر از رقبای خود عسل ممتاز دارد. این شرکت همچنین بر این باور است که تنها تولیدکننده تجاری کرههای سنتی در بریتانیا است که از کره واقعی بر خلاف طعمدهنده کره استفاده میکند.
اخیراً از کارخانه خود در شروزبری به کارخانه جدیدی در همان منطقه نقل مکان کرده است و امیدوار است در هفته های آینده محصولات جدیدی را با استفاده از ماشین آلات جدید عرضه کند. Champion & Reeves به خود می بالد که در بریتانیا ساخته شده است و هر محصول دارای آرم Made in Britain است.
در یکی از شماره های آینده ما منتظر بررسی کامل بازدید از کارخانه باشید. برای ماه سپتامبر، ما ویژگیهایی در مورد تجهیزات فناوری نانوایی، عوامل ژلسازی و چاپ و برندسازی، و همچنین تمرکز محصول بر روی محصولات صنعتگر و پیشنمایش نمایش برای PPMA 2017 داریم.
در آخر، ما فقط میخواهیم به مشتریان خود یادآوری کنیم که مشکل نمایه تأمینکننده ما به سرعت در حال حل شدن است، بنابراین اگر میخواهید شامل آن شوید، لطفاً به Frankie Savage ایمیل بزنید. آخرین مهلت ارسال آثار هنری و سرمقاله ۲۹ آگوست است.
تا دفعه بعد.
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۳-۰۶ ۱۴:۵۳:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #احساس #نوستالژیک