تولیدکننده شکلات خام، Adam’s Fresh Chocolate، برنده سال ۲۰۱۶ The Seed Fund شد و قرار است از ۱۰۰۰۰۰ پوند راهنمایی، برندینگ و حمایت تجاری بهره مند شود تا شکلات را به مخاطبان بیشتری برساند.
تصور میشود که شکلات تازه آدام تنها شکلاتسازی است که از یک شیرینکننده طبیعی پیشگامانه از پرو به نام yacón استفاده میکند. شکلات همچنین فاقد قندهای تصفیه شده، لبنیات، گلوتن و سویا است.
در مراسم اهدای جوایز ماه گذشته در لندن، The Seed Fund، یک صندوق بشردوستانه که توسط مشاور برندینگ و بازاریابی تاسیس شده است، مدیر عامل The Collaborators، Guild of Fine Food، John Farrand، همچنین از همکاری جدید بین Great Taste و The Seed Fund برای سال ۲۰۱۷ خبر داد. ، با گسترش آکادمی در سراسر کشور برای اولین بار.
Great Taste با The Seed Fund همکاری کرده است تا به تولیدکنندگان صنعتگر برنده جوایز خود فرصتی دهد تا برای آکادمی بذر درخواست دهند و از تابستان یادگیری، مشاوره و شبکه سازی با کارشناسان مجرب آکادمی بهره مند شوند.
جین لیلی، مالک The Collaborators و بنیانگذار The Seed Fund، توضیح میدهد: «امسال با یک ترکیب فوقالعاده قوی از فینالیستهای آکادمی دانهها، ما را برای انتخاب شکست خورد، اما شکلات تازه آدام واقعاً تخیل داوران ما را به خود جلب کرد. داستان برند و شکلات با کیفیت استثنایی آن، که به طور منحصر به فردی با سایر شکلات های موجود در بازار متفاوت است.
مارک کلایدون، یکی از مالکان Adam’s Fresh Chocolate، می افزاید: «رژیم غذایی افراد را می توان با خوردن غذاهای خام غنی از مواد معدنی مانند شکلات خام به میزان زیادی بهبود بخشید. ما می خواهیم به مردم کمک کنیم تا زندگی سالم تری داشته باشند، و داشتن این حمایت برای کمک به انتشار پیام ما فوق العاده هیجان انگیز است.”
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۲۱ ۱۹:۳۷:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #آینده #ای #برای #شکلات #خام