۷ آوریل ۲۰۱۱ – اداره غذا و دارو اخیراً رأی داده است که غذاهای حاوی رنگ های مصنوعی نیازی به داشتن برچسب هشدار ندارند.

این رای به دنبال این بود که مرکز علوم در منافع عمومی خواستار ممنوعیت رنگ‌های خوراکی مصنوعی آبی، سبز، نارنجی، قرمز و زرد شد، زیرا معتقدند این رنگ‌ها ممکن است بر کودکان مبتلا به اختلال نقص توجه و بیش‌فعالی (ADHD) تأثیر منفی بگذارد. .

در حال حاضر، تولیدکنندگان باید رنگ‌های خوراکی را روی برچسب مواد تشکیل دهند، اما مجبور نیستند هشدارهایی را اعلام کنند.

بسیاری از شرکت‌های شیرینی‌سازی به دلیل تقاضای مصرف‌کننده استفاده از رنگ‌های مصنوعی را متوقف کرده‌اند، با این حال چالش‌هایی در رابطه با فرمول‌بندی مجدد به رنگ‌های طبیعی وجود دارد. رنگ های طبیعی پایداری کمتری دارند و بیشتر تحت تاثیر pH، نور، اکسیژن و گرما قرار می گیرند.

من فکر می‌کنم مهم است که توجه داشته باشیم که رنگ‌های مصنوعی تنها بر درصد کمی از جمعیت کودکان تأثیر می‌گذارند، فقط آنهایی که ADHD دارند. بنابراین، تا زمانی که مطالعات بیشتری انجام نشود که ثابت کند این رنگ‌ها می‌توانند بر همه کودکان تأثیر بگذارند، نباید ممنوعیتی اعمال شود. اجبار تولیدکنندگان به چاپ برچسب های هشدار دهنده بر روی مواد غذایی حاوی رنگ های مصنوعی، فقط مصرف کنندگان را گمراه می کند.

شما چی فکر میکنید؟

مطالب مرتبط



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۱-۱۱ ۱۴:۵۹:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #آیا #باید #رنگهای #مصنوعی #را #ممنوع #کنیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *