بین بافت ترد و طعم لذیذ، آجیل چیزهای زیادی برای ارائه دارد. آنها همچنین مملو از پروتئین و چربی های سالم هستند که آنها را به یک مکمل مغذی برای آشپزخانه شما تبدیل می کند. با این حال، سردرگمی زیادی در مورد نگهداری آجیل وجود دارد، و ممکن است تعجب کنید که آیا آجیل ها منقضی می شوند یا خراب می شوند. این کمکی نمی کند که گونه های مختلف بسته به محل نگهداری، عمر مفید متفاوتی داشته باشند. ما با سرآشپزها صحبت کردیم تا در مورد انقضا و ذخیره آجیل، بعلاوه نحوه تشخیص تازه بودن آجیل‌ها را بررسی کنیم.

آیا آجیل منقضی می شود؟

تازگی آجیل به چربی های غیر اشباع آنها برمی گردد. اینها چربی های “خوب” هستند که آجیل را برای شما بسیار سالم می کنند. آن زیاتا، سرآشپز مؤسسه آموزش آشپزی در شهر نیویورک می گوید: چربی های غیراشباع به گرما، نور و اکسیژن بسیار حساس هستند. اگر چربی ها در معرض این عناصر قرار گیرند، تحت یک فرآیند شیمیایی به نام اکسیداسیون قرار می گیرند. زیاتا اشاره می کند که اساساً چربی ها به اسیدهای چرب کوچکتر و ناپایدار تجزیه می شوند و به اسیدهای چرب کوچکتر و ناپایدار تجزیه می شوند. در نتیجه، آجیل ها فاسد می شوند یا فاسد می شوند – اما لزوما تاریخ مصرف آنها تمام نمی شود.

به طور معمول، بسته بندی آجیل تاریخ “بهترین تا” را ذکر می کند، که نشان می دهد چه زمانی آجیل بهترین کیفیت را خواهد داشت. فراتر از آن تاریخ، احتمال خراب شدن آنها بیشتر است. و در حالی که خوردن آجیل فاسد شما را بیمار نمی کند، بافت و طعم آن نامطلوب خواهد بود، بنابراین ارزش یادگیری نحوه نگهداری صحیح آجیل را دارد.

علائم آجیل فاسد

زیاتا توضیح می‌دهد که اگر آجیل‌ها به‌درستی نگهداری شده باشند، اما به دلیل سن گندیده شده باشند، کمی بوی ترش می‌دهند. بو حتی ممکن است شبیه به رنگ باشد. آجیل ترش نیز بافت نرمی خواهد داشت و اگر تصادفاً یکی از آن را بخورید طعمی تلخ و ترش خواهد داشت.

زیاتا می‌گوید: اگر آجیل‌ها به‌درستی نگهداری نشده باشند و خراب شوند، احتمالاً کپک و رطوبت قابل مشاهده خواهند داشت. آنها علاوه بر بوی بد، بافت نرم و لطیفی نیز خواهند داشت.

بهترین راه برای نگهداری آجیل

زیاتا می‌گوید: «اگر قصد دارید (از) آجیل‌ها در چند هفته آینده استفاده کنید، می‌توانید آن‌ها را در بسته‌ای که وارد کرده‌اند یا در یک ظرف شیشه‌ای در انبار نگهداری کنید. زیاتا خاطرنشان می کند در غیر این صورت، برای نگهداری طولانی مدت، آجیل را در قسمت خنک و تاریک انبار یا در یخچال نگهداری کنید و از ظروف دربسته و غیر شفاف برای محافظت از آنها در برابر نور و اکسیژن استفاده کنید. ناتان لیون، سرآشپز، نویسنده کتاب آشپزی و میزبان این کتاب توضیح می‌دهد: «نگه‌داری (آجیل‌ها) در دمای پایین‌تر، عمر مفید آن‌ها را طولانی‌تر می‌کند، زیرا فرآیند اکسیداسیون روغن‌ها را کند می‌کند. لیون در آشپزخانه در Discovery Health.

برای نگهداری آجیل در فریزر، آنها را در یک ظرف شیشه ای دربسته قرار دهید. مطمئن شوید که ظرف را تا حد امکان بسته بندی کنید تا فضای خالی را محدود کنید. از طرف دیگر، می توانید آجیل ها را در یک کیسه پلاستیکی قابل آب بندی مجدد در فریزر قرار دهید.

مدت زمان ماندگاری آجیل های مختلف

در اینجا تخمین‌های کلی از مدت زمان ماندگاری هر نوع آجیل در هر Ziata و Lyon آمده است:

بادام

  • انباری: ۱ سال
  • یخچال: ۲ سال یا بیشتر
  • فریزر: ۲ سال یا بیشتر

اسپند

  • انباری: ۴ ماه
  • یخچال: ۶ ماه
  • فریزر: ۲ سال

گردو

  • انباری: ۳ ماه
  • یخچال: ۱ سال
  • فریزر: ۲ سال

بادام زمینی

  • انباری: ۳ تا ۶ ماه
  • یخچال: ۶ ماه تا ۱ سال
  • فریزر: ۱ تا ۲ سال

فندق

  • انباری: ۳ تا ۶ ماه
  • یخچال: ۱ سال
  • فریزر: ۲ سال

بادام هندی

  • انباری: ۳ تا ۶ ماه
  • یخچال: ۱ سال
  • فریزر: ۲ سال

پسته

  • انباری: ۶ ماه
  • یخچال: ۱ سال
  • فریزر: ۲ سال (در پوسته)، ۱ سال (پوسته)

ماکادمیا

  • انباری: ۶ ماه
  • یخچال: ۱ سال
  • فریزر: ۲ سال



برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۸-۱۸ ۰۹:۰۶:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #آیا #آجیل #منقضی #می #شود #در #اینجا #نحوه #تشخیص #اینکه #آیا #مال #شما #هنوز #خوب #است #آمده #است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *