ما به تازگی شماره اسفند ماه تولید قنادی را برای چاپ فرستادیم. در آن، مروری بر آنچه در نمایشگاه بین‌المللی بسته‌بندی Interpack اتفاق می‌افتد، و همچنین آخرین روند در فرآوری و بسته‌بندی شیرینی‌جات را خواهید دید.

تیم تولید قنادی از ۵ تا ۸ اردیبهشت در نمایشگاه حضور خواهند داشت، بنابراین اگر مایلید جلسه ای را در غرفه خود ترتیب دهید، لطفا با ما تماس بگیرید.

و با خروج دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده از شراکت ترانس پاسیفیک (TPP)، ما تأثیر آن را بر صنعت شیرینی و شیرینی جهان ارزیابی می کنیم.

ما همچنین بررسی هایی در مورد ProSweets و ISM داریم. علیرغم اینکه ProSweets در همان سال با Interpack برگزار شد، غرفه داران عموماً از نمایشگاه تجاری خوشحال بودند. ماشین‌های پوشش، چاپگرهای سه بعدی آدامس، لعاب‌های طعم‌دار طبیعی و بسته‌بندی‌های نازک در ProSweets به نمایش گذاشته شد، در حالی که در ISM، محصولات کلیدی شامل آب نبات شکلاتی بود که فقط در دمای بالای ۹۰ درجه سانتی‌گراد ذوب می‌شود و نعناع‌های بدون قند که آسیب‌های ناشی از پوسیدگی دندان را ترمیم می‌کنند.

امروز بعد از ظهر، برای پنجمین دوره نمایشگاه، انجمن و کنفرانس Chocoa به آمستردام می روم. انجمن شکلات سازان بر روی ماشین آلات شکلات سازی، تدارکات و همچنین تامین مالی کسب و کار تمرکز خواهد کرد. در همین حال، این کنفرانس روندها و تحولات جدید را برای تضمین یک زنجیره تامین پایدار کاکائو بررسی خواهد کرد.

برای به‌روزرسانی‌های زنده از رویداد، @laserstudio_ir را دنبال کنید.



برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۲-۲۱ ۱۹:۲۳:۰۵
عناوین بصورت هشتگ: #آماده #شدن #برای #Interpack

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *