به طور گسترده ای شناخته شده است که مصرف کنندگان به طور فزاینده ای نسبت به سلامتی آگاه می شوند و این موضوع در انواع شکلات هایی که خریداری می کنند برجسته می شود. درخواست برای شکلات با کالری کمتر یا مواد سالم تر در حال افزایش است. بنابراین، خبر خوبی است که تحقیقات اخیر نشان داده است که بادام ۲۰ درصد کمتر از آنچه قبلا تصور می شد کالری دارد.
من مطمئن هستم که بسیاری از تولیدکنندگان با معرفی محصولات جدید سالم تر حاوی ترکیبات بادام، از این تحقیقات سود خواهند برد. با این حال، برای تولیدکنندگانی که از قبل بادام در محصولات خود دارند، آیا این به معنای تغییر پرهزینه در اطلاعات کالری روی برچسب محصول است؟ البته در زمان مناسب، برچسبگذاری باید تغییر کند تا مصرفکنندگان گمراه نشوند، اما احتمالاً زمان زیادی طول میکشد تا این تغییرات اعمال شوند.
به نظر میرسد در آینده شاهد برچسبهایی باشیم که بر این واقعیت تأکید میکنند که یک محصول حاوی بادام و همچنین تمام ریزمغذیهای مرتبط است.
برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۴-۰۹-۰۴ ۱۳:۳۷:۰۷
عناوین بصورت هشتگ: #آجیل #سالم #تر #برای #شکلات