غذاهای کمی وجود دارد که رضایت بخش تر از یک نوار بیکن کاملا پخته شده باشد، چه با پنکیک برای صبحانه، چه در BLT در ناهار یا در یک پاستا شام سرو شود. تنها شکار؟ پختن بیکن آنقدرها هم که به نظر می رسد ساده نیست، همانطور که با نوارهای سوخته (یا صمغی) که بسیاری از ما در گذشته خورده ایم ثابت شده است. خوشبختانه، شما به راحتی می توانید از رایج ترین اشتباهات پخت بیکن اجتناب کنید و بیکن بهتری را در خانه – صبح، ظهر یا شب – درست کنید.
کان پولوس
شروع با یک تابه داغ
بسیاری از دستور العمل ها با گرم کردن یک تابه شروع می شوند، اما روش پخت بیکن متفاوت است. به گفته آلبرت نگوین، سرآشپز و مربی هنرهای آشپزی در موسسه آموزش آشپزی، توصیه می شود با یک تابه سرد شروع کنید، که به بیکن زمان می دهد تا رندر (رها) شود. او خاطرنشان می کند که این راه را برای بافت یکنواخت تر و ترد هموار می کند. نگوین میگوید علاوه بر این، زمانی که تابه سرد است، هر قسمتی از بیکن که تابه را لمس میکند، همان مقدار گرما را دریافت میکند که به پخت یکنواخت کمک میکند.
اجازه ندهید بیکن در دمای اتاق استراحت کند
نگوین میگوید پختن بیکن مستقیماً از یخچال وسوسهکننده است، مخصوصاً زمانی که عجله دارید، اما ممکن است بخواهید ابتدا اجازه دهید در دمای اتاق بماند. به این ترتیب، بیکن قبل از لمس تابه دمای شروع گرم تری خواهد داشت و اجازه می دهد گوشت و چربی یکنواخت تر بپزند.
پخت و پز در حرارت بالا
بسیاری از آشپزهای خانگی فکر می کنند پختن بیکن در حرارت بالا بیکن را تردتر می کند، اما داغ تر بهتر نیست. نگوین میگوید: «پختن بیکن در دمای خیلی بالا، بیکن شما را بسیار سریعتر میکند». “بیکن (همچنین) به طرز چشمگیری جمع می شود، که به طور کلی منجر به پخت ناهموار می شود.” اشلی لونزدیل، سرآشپز می گوید: علاوه بر این، زمانی که دمای پخت خیلی گرم است، «گوشت بیکن به راحتی می سوزد و چربی می سوزد، (که) عناصری هستند که نمی خواهید زیرا باعث ایجاد طعم در بیکن شما می شود. قصابی.
شلوغ کردن تابه
بسته بندی بیکن به اندازه ای که می توانید در تابه قرار دهید ممکن است یک برد به نظر برسد زیرا بیکن بیشتری پخته اید، اما این یک اشتباه رایج در پخت بیکن است. لونزدیل می گوید: «بیکن برای پختن و ترد شدن نیاز به فضایی دارد. شلوغ کردن یک ماهیتابه با تکههای بیکن میتواند باعث شود که به جای ترد شدن، بخارپز شوند و در نتیجه پختن یکنواختی ایجاد شود.» اگر نیاز به تهیه مقدار زیادی بیکن روی اجاق دارید، Lonsdale توصیه می کند آن را به صورت دسته ای بپزید تا برش های یکنواخت و ترد پخته شوند.
استفاده از تابه نازک
اگر می خواهید بیکن کامل بپزید، از تابه نازک استفاده نکنید. لونزدیل می گوید: یک ماهیتابه نازک راه را برای گرم شدن ناهموار هموار می کند و باعث می شود “بخش هایی از بیکن سریعتر از بقیه بپزد که می تواند باعث سوختگی یا نپخته شدن لکه ها شود.” نگوین این را تکرار میکند و به اشتراک میگذارد که یک ماهیتابه ضخیمتر و ته سنگینتر (مثل یک ماهیتابه چدنی) اجازه میدهد تا دمای تدریجیتر و بیکن پختهشده یکنواختی داشته باشد. لونزدیل میگوید: «چربی تهیهشده (همچنین) چاشنی نچسب ضروری برای پخت و پز با چدن را تقویت میکند.
اگر تابه ته سنگینی در دست ندارید، لونزدیل پیشنهاد میکند که بیکن را به آرامی بپزید، برشها را برگردانید و تابه را بچرخانید تا از پخت یکنواخت اطمینان حاصل کنید.
عدم استفاده از فر
چه در حال غذا دادن به جمعیت باشید و چه در حال آماده سازی غذا، استفاده نکردن از فر برای پختن بیکن یک اشتباه بزرگ است. این روش – که مورد علاقه مارتا است – برای پخت و پز بدون پاشیدگی کلیدی است. در مقایسه با پخت و پز روی اجاق گاز، فر بیکن را از همه طرف در معرض حرارت قرار می دهد و از پخت یکنواخت تری اطمینان حاصل می کند. برای استفاده از این تکنیک مراحل زیر را دنبال کنید:
- فر خود را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
- یک ورقه فر لبه دار را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- برش های بیکن را به ورقه اضافه کنید.
- در فر قرار دهید. (لانزدیل می گوید: لازم نیست منتظر بمانید تا فر از قبل گرم شود، زیرا افزودن بیکن به فر سرد به چربی زمان بیشتری می دهد تا به درجه حرارت برسد – درست مانند استفاده از تابه سرد).
- حدود ۱۵ تا ۱۸ دقیقه تا زمانی که به حالت دلخواه شما برسد بپزید و ورقه ها را مرتب بچرخانید.
برگرفته و ترجمه از marthastewart
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۱۵ ۲۰:۴۶:۲۶
عناوین بصورت هشتگ: #اشتباه #آشپزی #بیکن #که #به #گفته #کارشناسان #باید #از #آن #اجتناب #کنید