آیا می خواهید یک کیک تولد برای یک شخص خاص در زندگی خود درست کنید؟ اجازه ندهید عدم اعتماد به نفس شما در تزئین کیک مانع ایجاد یک شاهکار شود. در The Cake Decorating Company، ما می‌خواهیم همه احساس قهرمانان پخت کیک تولد داشته باشند، به همین دلیل است که ما ۵ ایده ساده کیک تولد خود را گرد هم آورده‌ایم. با پیروی آسان از دستورالعمل‌های نحوه دستیابی به هر طرح، ایده‌های ساده تزئین کیک ما به شما احساس یک حرفه‌ای تزئین کیک را می‌دهد! سخت ترین قسمت این است که انتخاب کنید کدام سبک را انتخاب کنید!

شما می توانید تمام لوازم تولد ما را از اینجا خریداری کنید.

کیک تولد مات صورتی با اسپرینکلز

ساده ترین راه برای تزیین کیک چیست؟

از آنجایی که در این راهنما به جای پختن به تزئین کیک می پردازیم، هر یک از پنج ایده ساده تزیین تولد ما بر این اساس کار می کند که کیک شما قبلاً پخته شده است، خنک شده است و کاملاً آماده برای تزئین است. برای راهنمایی بیشتر در این مورد، راهنمای تزئین کیک برای مبتدیان ما را بررسی کنید.

این پنج روش که ما برای درست کردن کیک های تولد با ظاهر حرفه ای و خیره کننده انتخاب کرده ایم، همگی در خانه بسیار آسان به دست می آیند و گزینه های مختلف زیادی را برای مناسبت های بعدی خود در اختیار شما قرار می دهند!

۱. کیک قطره ای شکلاتی

ایده های تزیین کیک تولد قطره ای شکلاتی

کیک های قطره ای به دلیل ظاهر چشمگیر و جذابیت ظاهری خود، محبوبیت واقعی خود را تجربه کرده اند. بازسازی بسیار آسان در خانه با حداقل تلاش مورد نیاز، کیک های قطره ای به شما این فرصت را می دهد که با تزئینات خود وحشی شوید! یک پایه عالی برای افزودن یک تاپر جالب، یا تزئینات بیشتر، در اینجا نحوه بازسازی یکی از خودتان است.

چیزهایی که نیاز دارید:

  • یک کیک مات شده (برای راهنمایی در این مورد، راهنمای تزئین کیک برای مبتدیان را بررسی کنید)
  • یک صفحه گردان کیک
  • قاشق یا بطری فشار دهید
  • کاردک یا چاقوی پالت
  • گاناش شکلاتی

روش:

قبل از شروع این فرآیند، باید گاناش شکلاتی خود را درست کنید. چه از ابتدا آن را درست کنید و چه از یک نسخه از پیش ساخته شده که به آسانی ذوب می شود، استفاده می کنید، قوام و دمای گاناش تعیین می کند که کیک قطره ای شکلاتی شما چقدر خوب است.

پس از درست کردن (یا ذوب شدن) اجازه دهید گاناش شما حدود ده دقیقه بماند تا غلیظ شود و سپس از آن برای ریختن شکلات خود استفاده کنید. برای تست قوام گاناش، مقداری از آن را در کنار یک کاسه با دمای اتاق بریزید تا ببینید چقدر سریع می چکد. اگر خیلی سریع است، پس مخلوط شما به چند دقیقه دیگر نیاز دارد، یا اگر خیلی کند است، ممکن است لازم باشد آن را کمی گرم کنید.

اطمینان حاصل کنید که کیک شما در دمای اتاق است و قبل از اینکه گاناش را روی آن بمالید روی صفحه گردان کیک خود قرار گرفته باشد.

اگر از بطری فشرده استفاده می کنید، آن را با گاناش پر کنید و نوک بطری را چند سانتی متر بالاتر از لبه بالای کیک قرار دهید. بطری را به آرامی فشار دهید تا گاناش اضافه شود، زمانی که قطره ای با اندازه مناسب به کیک اضافه کردید، آن را رها کنید، اما فشار کافی روی بطری بگذارید تا فاصله بین آن قطره و قطره بعدی پر شود (میز گردان را در حین حرکت روی هر کدام بچرخانید. چکه کردن).

اگر به جای بطری از قاشق استفاده می کنید، گاناش را به لبه بالایی کیک اضافه کنید، سپس آن را روی کنار فشار دهید تا چکه شود. روی یک کاسه واژگون تمرین کنید تا مشخص کنید به چه مقدار شکلات نیاز دارید.

بعد از اینکه چکه ها تمام شد، وسط کیک را با ریختن گاناش به آرامی روی آن از یک کاسه پر کنید. از یک چاقوی پالت برای پخش کردن گاناش استفاده کنید، بگذارید تا خودش را بگیرد و سپس تاپر خود را اضافه کنید! وویلا! شاهکار کیک!

۲. کیک نیمه برهنه

ایده های تزئین کیک تولد نیمه برهنه

کیک برهنه به کیکی گفته می شود که لایه های داخلی و فراستینگ آن نمایان است. طراحی ظریفی که به طور یکسان جزء اصلی مراسم عروسی و حمام نوزاد است، سادگی آن چیزی است که آن را به یک نمایشگر تبدیل می کند! دو نوع کیک برهنه وجود دارد، کیک کاملا برهنه که روکش خرده ای ندارد و کیک نیمه برهنه که دارای (تصویر) است. کیک نیمه برهنه یکی از ساده‌ترین ایده‌های کیک تولد است و وقتی روی آن گل‌های واقعی یا خوراکی قرار می‌گیرد، همه را فریب می‌دهید که فکر کنند حرفه‌ای ساخته شده است.

چیزهایی که نیاز دارید:

  • یک کیک چند لایه با فراست بین هر لایه (کره و مربا در اینجا واقعا شگفت انگیز به نظر می رسند!)
  • یک صفحه گردان کیک
  • یک بشقاب گاناش
  • فراستینگ وانیلی برای کت خرده نان
  • یک چاقوی پالت و صاف تر

روش:

کیک از قبل روی هم چیده شده را بردارید و آن را روی صفحه گردان کیک خود قرار دهید.

قبل از اینکه روی کناره های کیک کار کنید، یک لایه ریز از فراستینگ را روی کل کیک خود بمالید، از بالا شروع کنید و با چاقوی پالت خود پخش کنید.

برای اتمام، یک بشقاب گاناش را روی کیک خود قرار دهید، یک کیک صاف کنید و کناره های کیک خود را در حالی که صفحه گردان را تنظیم می کنید صاف کنید تا لایه های تمیز، مرتب و در معرض دید قرار گیرد.

اجازه دهید کیک به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال خنک شود (با این کار لایه ی خرده نان بسته می شود).

پس از انجام این کار، گل ها یا میوه ها را به بالای کیک اضافه کنید تا ظاهری جذاب و ساده و در عین حال زیبا داشته باشید!

۳. کیک HEART SPRNKLES

قلب مات سفید کیک را می پاشد

با پاشیدن رنگین کمان به یک کیک تولد ساده رنگی اضافه کنید! یکی دیگر از ایده های ساده کیک تولد ما که برای دختران نوجوان یا هرکسی که عاشق رنگ های رنگین کمانی است مناسب است.

چیزهایی که نیاز دارید:

  • یک کیک چند لایه با کت خرده ای اعمال شده است
  • فراستینگ وانیلی یا باترکریم (یا فراستینگ رنگی برای پوشش متفاوت)
  • یک صفحه گردان کیک، بشقاب گاناش و نرم کننده کیک
  • یک چاقوی پالت
  • اسپرینکل های رنگین کمانی خوراکی (یا اسپرینکل های دلخواه شما)
  • یک قالب قلبی شکل یا کاتر کوکی (به سادگی می توانید یکی را روی مقوا بکشید و شکل قلب را جدا کنید)

روش:

کیک روکش شده خود را بردارید و روی صفحه گردان خود قرار دهید.

فراستینگ یا باترکریم از قبل خریداری شده یا از قبل تهیه شده خود را به بالای کیک اضافه کنید و آن را با یک چاقوی پالت پخش کنید. هنگامی که از ظاهر آن راضی بودید، یک بشقاب گاناش را به بالای کیک اضافه کنید تا صاف شود، سپس روی کناره های کیک را روی کیک قرار دهید، صفحه گردان را بچرخانید و در حین حرکت با چاقوی پالت پخش کنید.

برای ایجاد یک روکش صاف، از نرم‌کننده کیک استفاده کنید و آن را در کناره‌های کیک خود بچرخانید، در حالی که صفحه گردان را می‌چرخانید.

پس از اتمام، بشقاب گاناش را با دقت بردارید و قالب قلب یا کاتر کوکی خود را روی کیک خود قرار دهید.

به آرامی اسپرینکل های خود را روی قالب تکان دهید، قلب را پر کنید، سپس آن ها را به سمت باترکریم فشار دهید تا مطمئن شوید که در جای خود بچسبند. وقتی از طراحی راضی بودید، الگو را بردارید.

برای قرار دادن قلب در کناره کیک، توصیه می‌کنیم مطمئن شوید که باترکریم یا فراستینگ شما به اندازه‌ای غلیظ است که بتوانید یک کاتر شیرینی شکل قلب را در کناره کیک خود فشار دهید. سپس، به جای ریختن پولک‌ها، چند عدد را در یک زمان، بخش به بخش فشار دهید تا در جای خود ثابت شوند. کیک را در یخچال قرار دهید تا باترکرم خودش را بگیرد، سپس با احتیاط کاتر شیرینی را بردارید و قلبتان در جای خود بماند.

۴. کاپ کیک های مات شده چند رنگ

کاپ کیک با رنگین کمان فراستینگ

اگر به دنبال ایده‌های ساده و فوق‌العاده موثر برای تزیین کیک هستید، کیک‌های تکشاخ مات شده وقتی در مرکز هر میز تولدی قرار می‌گیرند، یک فاکتور شگفت‌انگیز واقعی را ارائه می‌دهند. و بهترین بخش؟ درست کردنشون خیلی راحته! اگر به مهارت‌های پخت یا تزئین خود اطمینان ندارید، یک جعبه مخلوط کیک و مقداری فراستینگ از پیش ساخته شده، این کار را آسان می‌کند!

چیزهایی که نیاز دارید:

  • ۶ عدد کاپ کیک از قبل پخته شده در جعبه های کاپ کیک که گذاشته تا خنک شود.
  • فراستینگ تک شاخ یا پری دریایی (یا فراستینگ دیگری به انتخاب شما).
  • پاشیدن یا تاپر (اختیاری، اگر می‌خواهید رنگ نهایی را اضافه کنید.)

روش:

کاپ کیک های از پیش ساخته شده خود را ردیف کنید، مطمئن شوید که هم سطح هستند و هر گونه برآمدگی را با دقت با چاقو از بین ببرید.

فراستینگ (که با یک نازل ستاره داخلی ارائه می شود) را مستقیماً روی هر کاپ کیک قرار دهید تا نتایج چرخشی، چند رنگ و مجعد داشته باشید.

برای درخشش بیشتر، با چند اسپرینکل خوراکی تمام کنید!

۵. کیک بالون تاپر

کیک مات شده با رویه بادکنکی

چیزهایی که نیاز دارید:

  • کیک با روکش خرده نان.
  • فراستینگ از پیش ساخته شده در رنگ دلخواه شما.
  • یک صفحه گردان کیک و چاقوی پالت.
  • رولپلاک، گیره و ریسمان چوبی (برای خط شستشو).
  • چهار بادکنک (به طور متناوب، می توانید بادکنک ها را مستقیماً به چهار رولپلاک ببندید تا پایان متفاوتی داشته باشید).

روش:

کیک روکش شده را بردارید و روی میز گردان قرار دهید.

برای ایجاد ظاهر خشن‌تر فراستینگ (تصویر)، با استفاده از چاقوی پالت، ماست از پیش ساخته شده را روی کیک خود پخش کنید، از بالا شروع کنید و از کناره‌ها پایین بیاورید. در حین حرکت، میز گردان را بچرخانید، اما نگران این نباشید که سطح صافی داشته باشید. اگر ترجیح می‌دهید یک روکش صاف داشته باشید، از یک بشقاب گاناش و نرم‌تر کیک استفاده کنید تا فراستینگ را صاف کنید (از همان روشی که در کیک پاشیدن قلب استفاده می‌شود).

چهار بادکنک را منفجر کنید و آنها را گره بزنید. مراقب باشید که آنها را خیلی بزرگ نکنید وگرنه ممکن است در یخ بیفتند!

یک رولپلاک به هر طرف کیک اضافه کنید و سپس آنها را با یک تکه نخ به هم ببندید تا خط شستشو ایجاد شود.

با گیره های چوبی خود روی بادکنک های خود گیره دهید تا ظاهری سرگرم کننده و شگفت انگیز داشته باشید!

لوازم تزیین کیک را در The Cake Decorating Company خریداری کنید

با مجموعه لوازم تزیین کیک ما هر آنچه را که برای ایجاد تزیینات زیبای کیک تولد نیاز داشته اید بیابید. از فراستینگ افسانه‌ای گرفته تا کارهای تکمیلی خوراکی، ایجاد یک کیک عالی هرگز آسان‌تر نبوده است.



برگرفته و ترجمه از aprettycelebration.com
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۳ ۱۹:۲۴:۱۵
عناوین بصورت هشتگ: #ایده #ساده #برای #تزیین #کیک #برای #تولد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *