این روز ششم از سری کیک های جدید ما است – پیش نمایش کیک عروسی ۲۰۱۵! ما دو هفته را صرف بررسی طرحهای کیک شگفتانگیز کردهایم و از خانمهایی که میدانند، روندهای کیک ۲۰۱۵ را دریافت میکنیم. از طراحان برتر کیک خواسته شد تا پیشبینی کنند که کدام روند کیک در سال ۲۰۱۵ داغ خواهد بود. بر اساس بینش آنها، این گروه با استعداد مشغول ایجاد کیکهای جدید مبتکرانه، منحصراً برای این سری کیک و مخصوصاً برای شما شد! امیدوارم به ما بپیوندید تا هر روز یک طرح جدید الهام گرفته از روند را ارائه کنیم. در هر زمانی، میتوانید با کل مجموعه کیکها در اینجا آشنا شوید.
بریم سراغ کیک شماره شش! طرح ششم ما روند عروسی را به نمایش میگذارد که در سال ۲۰۱۵ شاهد ورود آن به دنیای کیک هستیم – گلهایی با سبک ارگانیک. این چیدمان های شل و گل با شکوفه های فصلی پر شده و حس حرکت و زیبایی طبیعی را ایجاد می کند. ما ترکیب منحصر به فرد آنها را از شخصیت و بدخلقی، جذابیت و شخصیت آنها را دوست داریم. کیک امروز این ظاهر زیبا را از شکلات بازسازی می کند!
کیک ششم در سری ما از ارین گاردنر از ارین بیکس (که قبلا به عنوان شرکت پخت ارکید وحشی شناخته می شد) به ما می رسد. ارین از سال ۲۰۱۲ با خلاقیت های خیره کننده و متداول مانند کیک زیبای مشکی و کیک قلب رنگین کمانی اش که به یک کلاسیک فوری تبدیل شد، یکی از منابع اصلی ما برای الهام از طراحی بوده است. ارین از زمان پیوستن به ما به عنوان یک مشارکت کننده، بسیاری از تکنیک های هوشمندانه خود را نیز به ما آموزش داده است. ما دوست داشتیم یاد بگیریم که چگونه یک کیک حرفه ای بسازیم و با تکه های کیک اضافی چه کنیم. ارین به ما یاد داده است که چگونه روی کیک گل رز را با کرفس مهر کنیم و چگونه با استفاده از چاقو پوانستیا شکلاتی درست کنیم! او همیشه چیزهای بسیار خلاقانه ای برای ما می آورد که می توانید همه آنها را اینجا ببینید.
امروز ارین ما را با گلهای شاداب شگفتانگیز کرده است که به همان اندازه که زیبا هستند، خوشمزه هستند. این شکوفهها و توتها که از شکلات و کرههای کاکائوی رنگی ساخته شدهاند، به نظر میرسد که در دامنه تپهای محلی پیدا شدهاند و به طور انتخابی در یک دسته گل مدرن جمع شدهاند. پر از بافت و رنگهای غنی، نسخهای خوراکی از فوالهای ارگانیک است که عروسهای ۲۰۱۵ هوس میکنند.
ارین گاردنر از ارین بیکس الهام بخش طراحی خود را به اشتراک می گذارد:
زمانی که برای طراحی کیک عروسی با زوجها ملاقات میکنم، همیشه سعی میکنم تصوری از احساس کلی آن روز داشته باشم. میپرسم که آنها چه میپوشند، رنگها، بافتها، کتانیها، و از همه مهمتر (برای من) – گلها. در چند سال گذشته گل های عروسی شروع به تغییر شکل کرده اند. چیدمان های ساختاریافته و بیش از حد متقارن، راه را برای چیدمان های نامتقارن و شل که از ترکیب گل های جالب و فضای سبز فراوان تشکیل شده است، باز می کند. طراحان گل مانند Saipua و Amy Merrick در خط مقدم این روند هستند، با چیدمان ها و دسته گل ها در تمام نشریات و وبلاگ های عروس بزرگ ظاهر می شوند. ظاهری التقاطی، غیرقابل لمس، اما هنوز هم ترکیب و پالایش شده – حتی کمی سلطنتی.
این روند گلدار همچنین با روند گستردهتر زوجها همراه است که به این موضوع توجه میکنند که غذایشان از کجا میآید و کیفیت همه جزئیات. ارائه یک چالش هیجانانگیز برای دکوراتورها برای یافتن راههای جدید برای ایجاد طرحهایی که منعکسکننده زیباییشناسی تصفیهشده در حالی که از مواد کاملاً خوراکی و خوشمزه تشکیل شدهاند.»
ارین گاردنر از ارین بیکس در مورد تکنیک خود به ما می گوید:
برای طراحی خود، کیک را با گاناش به پایان رساندم و یک لایه ناهموار از ورق نقره خوراکی را برای تقلید از رنگ زنگ زده یک قوطی عتیقه اعمال کردم. چیدمان گل به طور کامل از شکلات جامد حجاری شده، شکلات سفید و کره های کاکائو رنگی ایجاد شده است. گلهای انتخاب شده منعکس کننده تصویر الهام بخش است، اما همچنین آنچه ممکن است در منطقه محلی من در ماه های تابستان در دسترس باشد. طراحی تکمیل شده تازه، مدرن و کاملاً خوراکی (و خوشمزه) است در حالی که هنوز هم ظریف و جذاب است.»
فروشندگان و اعتبارات
کیک: ارین بیکس
گل های الهام بخش: امی مریک
کیک استند: پایه های سارا
از این بیکر بیاموز: کلاس گل های شکلاتی ارین گاردنر به صورت آنلاین در کرافتسی
(برچسب ها به ترجمه) پیش نمایش کیک عروسی ۲۰۱۵
برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۸ ۱۵:۱۹:۰۴
عناوین بصورت هشتگ: #گرایش #های #کیک #عروسی #گل #های #ارگانیک