مشارکت کننده ما، اریکا اوبراین، برای پست بعدی در ما بازگشته است پرطرفدار سلسله. به اریکا بپیوندید تا از الهام گرفتن در Pinterest به مفهوم کیک و سپس طراحی کیک نهایی برسد. امروز همه چیز در مورد سیلوئت ها است، به ویژه یک شبح پر زرق و برق گوزن!

کیک سیلوئت گوزن براق |  ترجمه گرایش به طرح کیک |  توسط اریکا اوبرین برای TheCakeBlog.com

من همیشه کمی ناسازگار بوده ام. سال اول کالج من در طبقه خوابگاهم به عنوان “بی نظیرترین” انتخاب شدم و با افتخار از آن استفاده کردم (اگرچه در گذشته به احتمال زیاد بیشتر یک توهین بود تا یک تعریف). وقتی صحبت از کیک به میان می آید، من به سمت طرح های غیر متعارف و تفسیرهای آزاد و نه واقعی از تم ها گرایش پیدا می کنم. برای این کیک، من می خواستم طراحی به طور مبهم یادآور زمستان و کریسمس باشد، اما بدون تردید زمستان و کریسمس، اگر منطقی باشد.

کیک سیلوئت گوزن براق |  ترجمه گرایش به طرح کیک |  توسط اریکا اوبرین برای TheCakeBlog.com

وقتی این پرینت کریسمس گل گوزن را از شرکت طراحی جونز دیدم، همان‌طور که فقط یک هنرمند کیک می‌تواند عاشق آن شدم: عمیقاً و کاملاً با اشتیاق سوزان برای تبدیل آن به کیک. من عاشق تضاد قرمزهای صورتی در برابر سبزهای آبی و زرد و سادگی برش در پس زمینه سفید هستم. این دقیقاً نوعی تفسیر مجدد از یک مفهوم کلاسیک است که الهام بخش من است.

کیک سیلوئت گوزن براق |  ترجمه گرایش به طرح کیک |  توسط اریکا اوبرین برای TheCakeBlog.com

برای ایجاد طرح، قالبی به شکل آهو چاپ کردیم و سپس با دست از خمیر آدامس با چاقوی جراحی برش زدیم. ما آن را به ردیف ۹ اینچی گرد (دوم از پایین) چسباندیم و یک دور دوم (موقت) ۹ اینچی را مستقیماً در بالا قرار دادیم تا در حین خشک شدن شاخ ها از آنها پشتیبانی کند. ما می خواستیم به گوزن کمی بافت و جذابیت بصری بدهیم و در عین حال حس زمستانی را نیز به گوزن اضافه کنیم، اما نمی خواستیم زرق و برق مات و سنگینی داشته باشیم. گلیتر خوراکی ویلتونir?t=thcabl0e 20&l=as2&o=1&a=B0000VMA4S شفاف است، اما جرقه ها نسبتا بزرگ هستند. برای مبارزه با این، برق ها را با دست به قطعات کوچکتر خرد کردیم. سپس روی تصویر گوزن را با ژل لوله کشی کردیمir?t=thcabl0e 20&l=as2&o=1&a=B0000CFMU3 و زرق و برق را اعمال کرد.

کیک سیلوئت گوزن براق |  ترجمه گرایش به طرح کیک |  توسط اریکا اوبرین برای TheCakeBlog.com

گلها را از فوندانت درست کردیمir?t=thcabl0e 20&l=as2&o=1&a=B0017JVH5A (ما معمولاً از خمیر آدامس برای گل کاری استفاده می کنیم، اما از آنجایی که این گل ها خیلی کوچک بودند و نیاز به سیم کشی نداشتند، فوندانت کافی بود) و اجازه داد خشک شوند. از آنجایی که شبح گوزن از قبل خشک شده بود، چسبیدن گل ها به سختی انجام می شد، بنابراین یک نوار کوچک فوندانت را در جایی که قرار بود گل ها استفاده شود، زدیم و آن را با چسب خوراکی برس زدیم.ir?t=thcabl0e 20&l=as2&o=1&a=B006NV880O، و به آرامی گلها را فشار داد.

کیک سیلوئت گوزن براق |  ترجمه گرایش به طرح کیک |  توسط اریکا اوبرین برای TheCakeBlog.com

کیک سیلوئت گوزن براق |  ترجمه گرایش به طرح کیک |  توسط اریکا اوبرین برای TheCakeBlog.com

من در ابتدا یک کیک سه طبقه را تصور کردم که شبیه کیک یک طبقه با تمام تمرکز روی لایه مرکزی است، اما اندازه آن – ۷ اینچ در ۹ اینچ در ۱۱ اینچ – در نهایت به نظر می رسد که یک طبقه بالا را از دست داده است. . افزودن یک لایه ۵ اینچی در بالا، ظاهر را تکمیل کرد اما به هیچ وجه از طراحی کم نکرد.

کیک سیلوئت گوزن براق |  ترجمه گرایش به طرح کیک |  توسط اریکا اوبرین برای TheCakeBlog.com



الهام بخش تعطیلات، دستور العمل ها و آموزش های بیشتری را در ما بیابید گالری کریسمس!

دستور العمل های کیک کریسمس و دسرهای تعطیلات در TheCakeBlog.com

(تگ‌ها برای ترجمه



برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۳۰ ۲۳:۳۴:۰۳
عناوین بصورت هشتگ: #کیک #پر #زرق #برق #گوزن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *