مشارکت کننده ما، اریکا اوبراین، برای پست بعدی در ما بازگشته است پرطرفدار سلسله. به اریکا بپیوندید تا از الهام گرفتن در Pinterest به مفهوم کیک و سپس طراحی کیک نهایی برسد.
دوران کودکی من، هم به معنای واقعی و هم مجازی، کاملاً ترد بود. در دهه ۱۹۷۰، مدتها قبل از اینکه مزرعه به سفره تبدیل شود، مادرم یک زمین خالی را در محله کوئینز، نیویورک، انتخاب کرد و یک باغ پر رونق کاشت. تعهد مادام العمر او به زندگی سالم در ناهارهای مدرسه من ظاهر شد، زمانی که او اصرار داشت جوانه گندم را روی ساندویچ های کره بادام زمینی من بپاشید. اعتراض من به تلاش او برای افزایش فیبر در رژیم غذایی ام با ادعای او مبنی بر اینکه افزودن میکروب ساندویچ را تردتر می کند مواجه شد. من اغلب تعجب می کنم که آیا او اکنون با تأسف از افزودن به گذشته نگاه می کند؟ گلوتن اضافی به رژیم غذایی من مادرم تاکید کمی بر ورزش های سازمان یافته (بیش از حد رقابتی) داشت و در عوض فعالیت های خلاقانه تری مانند هنر و موسیقی را تشویق می کرد. بنابراین، قدردانی کاملی از همه چیزهای حیله گر پیدا کردم… و نسبت به جوانه گندم بیزاری عمیق داشتم.
بسیاری از هنرها و صنایع دستی که در کودکی دوست داشتم، اکنون دوباره محبوب شدهاند و الهامبخش زیادی برای طرحهای کیک هستند. مکرامه، هنر گره زدن برای ایجاد منسوجات، در دهه ۱۹۷۰ بسیار محبوب بود و اکنون یک بار دیگر مد شده است. میخواستم کیک ماکرامهای درست کنم که هم ریشههای بوهمیایی من را در بر میگیرد، هم مدرنتر به نظر میرسد.
من در نظر گرفتم که از شکلات یا فوندانت مدلی طرح ماکرامه درست کنم و آن را مستقیماً روی کیک قرار دهم، اما میخواستم کمی بیشتر به این روش وفادار بمانم. بنابراین، من با کمک آموزشی که آنلاین پیدا کردم، یک رویه کیک ماکرامه درست کردم. بعد از پیدا کردن شاخه مناسب و کندن پوست، از ریسمان نانوایی (که به وفور دارم) استفاده کردم و آویز را با یک گره مربع و یک گره مربع معکوس درست کردم. من می خواستم ریسمان را رنگ آمیزی کنم تا کمی امروزی تر شود و در واقع از رنگ خوراکی رقیق شده با ودکا استفاده کردم. در ابتدا فکر میکردم رویه روی کیک سفید بهتر عمل میکند، اما پس از چسباندن آن به بالا با سیخ، متوجه شدم که کیک به مقداری کنتراست نیاز دارد. من تصمیم گرفتم طرح رنگ ماکرامه را روی کیک تکرار کنم و سپس با ترکیب آن با طلا، آن را حتی امروزی تر کنم.
این کیک هم اشاره ای به ریشه های هیپی من است – با تشکر مامان – و هم جشنی برای طراحی کیک مدرن.
فروشندگان و اعتبارات
کیک: طرح کیک اریکا اوبرین
پین الهام شماره ۱: لحاف کتانی سول در Anthropologie
پین الهام شماره ۲: دیوار مکرام در موجودات رایگان
(تگها برای ترجمه اریکا اوبرین
برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۴ ۲۱:۱۷:۵۵
عناوین بصورت هشتگ: #کیک #ماکرمه #دیپ #دای