لاله های شکلاتی – چگونه با استفاده از شکلات ذوب شده و یک قاشق پلاستیکی تزیینات کیک لاله زیبا درست کنیم! یک آموزش جدید توسط همکار ما ارین گاردنر.
روش قدیمی شکلات-قاشق-گلبرگ سال ها در جعبه های ابزار سرآشپزهای شیرینی پزی به یک دلیل زندگی می کرد – خیلی خوب است! مجسمه سازی گلبرگ های خمیر آدامس به صبر و تمرین بی پایان نیاز دارد. لوله کشی باترکریم شکوفه نیاز به یک دست ثابت دارد، و حدس می زنید، تمرین بیشتر. ساخت گلبرگ های لاله شکلاتی به هیچ یک از اینها نیاز ندارد. این یک طراحی سریع و کم تلاش است که سریعتر از آنچه تصور می کنید جمع می شود و نتایج واقعا خیره کننده ای را به همراه دارد. لاله ها نیز گل های مورد علاقه من هستند، بنابراین اساساً هر چیزی است که می توانم در یک کیک بخواهم.
اگر نمیتوانید از “دو لب” او سیر شوید یا این ایده را در پشت ذهن خود ثبت کنید، این طرح را برای عزیزتان بسازید (یا پینترست) برای تعطیلات بهاری در راه است. روز مادر، عید پاک، عروس و حمام نوزاد، همگی فرصتهای ایدهآلی برای این شکوفههای ساده و خوشمزه هستند. این یکی از تکنیک های مورد علاقه من از کتاب من است، ارین کیک می پزد، زیرا بسیار همه کاره است.
فیلم آموزش کیک لاله شکلاتی
طرز تهیه کیک لاله شکلاتی
آموزشی توسط ارین گاردنر
تدارکات:
- کیک لایهای با کرم کرهای صورتی کمرنگ با سوپهای روستایی (من از کیک گرد ۸ اینچی استفاده کردم.)
- حدود یک فنجان کره اضافی برای اضافه کردن گل و برگ
- پوشش شکلات در صورتی روشن، سفید، سبز تیرهو سبز روشن
- برس رنگ کوچک
- قاشق های پلاستیکی
- نی های پلاستیکی معمولی
- قیچی
- کیسه های لوله کشی یا مخروط های کاغذی
- کاغذ پوست یا استات شفاف
گلبرگ های لاله را درست کنید
شکلات روکش صورتی و سفید را در کاسه های جداگانه ذوب کنید. از یک برس رنگ کوچک برای رنگ آمیزی آب نبات های صورتی در چاه قاشق استفاده کنید. رنگ را اضافه کنید تا بیشتر به سمت پایه قاشق متمرکز شود. این کار را با هر تعداد قاشقی که نیاز دارید تکرار کنید. من از ۱۵ گلبرگ روی کیکم استفاده کردم، اما همیشه بیشتر از چیزی که نیاز دارید درست کنید. شکستگی اجتناب ناپذیر است و موارد اضافی را می توان دوباره ذوب کرد یا آن را خرد کرد. قاشق ها را کنار بگذارید یا در یخچال بگذارید تا شکلات کاملا سفت شود، فقط چند دقیقه.
از یک قاشق دیگر برای پر کردن چاه یک قاشق رنگ شده با شکلات سفید آب شده استفاده کنید. قاشق را بچرخانید تا مطمئن شوید که کل چاه کاملاً پوشانده شده است. شکلات اضافی را دوباره داخل کاسه بزنید. لبه های قاشق را پاک کنید و آن را کنار بگذارید یا در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود، حدود ۱۰ دقیقه. این کار را با بقیه قاشق ها تکرار کنید.
ساقه ها را بسازید
اگر نی های شما خمیده است، قسمت بالای نی را درست زیر قسمت خمیده جدا کنید. قسمت باقی مانده از نی را از وسط نصف کنید. شما با دو قطعه بلند و فنجانی باقی خواهید ماند. با نی های بیشتری تکرار کنید. هر نی دو ساقه می سازد. ساقه ها را روی یک ورقه کوکی، سمت فنجانی به سمت بالا بچینید.
شکلات روکش سبز تیره را در یک کاسه کوچک ذوب کنید. یک کیسه لوله یا مخروط کاغذی را با چند قاشق غذاخوری شکلات پر کنید و یک سوراخ کوچک در نوک کیسه ایجاد کنید. قالب های نی را با آب نبات آب شده پر کنید. نی های پر شده را کنار بگذارید یا در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شوند، حدود ۱۰ دقیقه.
برگ ها را درست کنید
شکلات روکش سبز روشن را در یک کاسه کوچک ذوب کنید. در صورت نیاز، شکلات روکش سبز تیره را دوباره ذوب کنید. با استفاده از روکش شکلات سبز روشن، طرح کلی یک برگ را با قلم مو بسیار نازک روی یک تکه کاغذ روغنی یا استات شفاف بکشید. اگر احساس میکنید که برای دنبال کردن به یک طرح کلی نیاز دارید، ابتدا یک برگ اصلی در پشت کاغذ بکشید که روی آن کار میکنید. این کار را تکرار کنید تا به تعداد برگ هایی که نیاز دارید درست کنید. اولین مورد احتمالاً تا زمانی که چند برگ را رنگ کنید خشک می شود. لایه بعدی را تا زمانی که لایه اول خشک نشده است شروع نکنید وگرنه لکه دار می شود. شکل برگ سبز تیره ضخیم تری را روی لایه نازک سبز روشن رنگ کنید. این کار را تکرار کنید تا بقیه برگ ها تمام شود. همه آنها را کنار بگذارید یا در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شوند، حدود ۱۰ دقیقه. برگ ها را روی لبه های ورقه کوکی بگذارید تا خشک شود تا اگر دوست دارید به برگ های شما شکل بدهد.
همه چیز را با هم قرار دهید
همه تکه های خود را از قالب خارج کنید و روی یک ورقه کوکی بگذارید تا زمانی که برای کیک آماده شوید. گلبرگ ها باید با کمی فشار ملایم از قاشق ها بیرون بروند. نی ها را با احتیاط از ساقه ها جدا کنید و حتی با دقت بیشتری کاغذ روغنی یا استات را از برگ ها جدا کنید. مواد را روی یک صفحه یا بشقاب کوکی کنار بگذارید تا زمانی که کیک را تمام کنید. توصیه می شود آنها را تا یک هفته آماده کنید و در یک ظرف در بسته در دمای اتاق نگهداری کنید.
یک کیسه لوله کشی را با یک یا چند فنجان خامه اضافی پر کنید. نوک کیسه را برش دهید تا دهانه ای به اندازه یک سکه برش دهید. یک حبه به اندازه انگور را روی کیکی که دوست دارید اولین گل کوچک شاد زندگی کند، بچکانید. روی عروسک را با دو گلبرگ کنار هم قرار دهید. یک نقطه کوچک از کرم کره را در جایی که دو گلبرگ به هم می رسند به سمت پایه گلبرگ ها لوله کنید. گلبرگ سوم را روی جایی که دو گلبرگ اول به هم می رسند قرار دهید.
یکی از ساقه های شکلات را زیر گلبرگ ها بلغزانید. تپه های کوچکی از باترکریم را در جایی که می خواهید برگ ها را قرار دهید لوله کنید و به آرامی در جای خود قرار دهید. این روند گل را تکرار کنید تا دسته گل شما کامل شود. اگر نظرتان عوض شد نگران نباشید. فقط تکه های کیک را با دقت بردارید و دوباره شروع کنید. کل این فرآیند و طراحی بسیار بخشنده است.
کیک های گل شکلاتی بیشتر برای امتحان:
- نرگس شکلاتی
- کیک گل شکلاتی
- کیک گل شکلاتی سفید
- بسته بندی گل شکلاتی
- کیک آفتابگردان شکلاتی
(تگها برای ترجمه t)ساخت
برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۳ ۱۴:۲۶:۱۴
عناوین بصورت هشتگ: #کیک #لاله #شکلاتی