کیک ضربهای قلم مو – نحوه درست کردن کیک پر الهام گرفته از کالاباسا با استفاده از آب نبات و ابزارهای روزمره. یک آموزش جدید توسط همکار ما، ارین گاردنر!
طراح کیک روسی کدو حلوایی اخیراً با کیک های براش معروف اینستاگرامی خود، جدیدترین روند کیک را روشن کرده است. اگر میخواهید برای خودتان نگاهی به کار او بیندازید، با عبارت «کیک قلم مو» جستجو نکنید. به نظر می رسد این همان چیزی است که کیکرهای آمریکایی تصمیم گرفته اند این ظاهر را بنامند. او آنها را به عنوان برچسب گذاری می کند #کیک_پر_کالاباسا. فرقی نمی کند که آنها را ضربه قلم مو یا پر بنامید، در هر صورت، آنها فوق العاده هستند!
از قلمموهای شکلاتی استفاده کنید تا به یک کیک ساده تک طبقه یا چند طبقه جذاب ببخشید، یا کیکهای کوچکتری بسازید تا از آن به عنوان رویه کیک استفاده کنید. این تزیینات شکلاتی مدرن خیره کننده به خودی خود بیانیه ای را ایجاد می کند، اما افزودن کمی “شکلات پاشیده” روی سطح کیک به لذت رنگ آمیزی می افزاید. این سبک از کیک یک کیک عروسی جسورانه و مدرن در رنگهای پاستلی یا کمرنگ است. در رنگ های روشن، کیک تولد مناسبی برای بچه ها در تمام سنین است.
کیک قلم مو، کیک با نام مستعار
آموزشی توسط ارین گاردنر
تدارکات:
- کیک ۲ طبقه با خامه سفید تمام شده است
- باترکرم سفید اضافی
- آب نبات ویلتون در صورتی روشن، رنگ زرد، لیمو سبز، فیروزه، و اسطوخودوس (یا شکلات سفید رنگ شده و گرم شده)
- قاشق
- کاغذ روغنی (یا استات شفاف)
- برس رنگ پهن ۱ ½ اینچ
- قیچی
- برس رنگ بزرگ
- روزنامه یا جعبه (اختیاری)
- کیسه لوله کشی
در حین تحقیق در مورد روند کیک قلم مو، به این نتیجه رسیدم که ضربه های قلم مو با انتهای پایه گرد را ترجیح می دهم. چیزی در مورد لبه گرد کمک می کند تا طراحی هدفمندتر به نظر برسد و کمتر شبیه به یک دسته از لکه های تصادفی باشد. برای رسیدن به ظاهر، از یک قیچی تیز برای گرد کردن لبه های یک برس رنگ ارزان استفاده کردم. قبل از برش، موهای برس رنگ خود را کمی مرطوب کنید. موهای خیس به هم چسبیده می مانند و برش دادن آنها را به شکل دلخواه آسان تر می کند.
یکی از رنگ های روکش شکلات را در یک کاسه کوچک ضد حرارت ذوب کنید. یک قاشق از شکلات ذوب شده را روی یک تکه کاغذ روغنی بریزید. قطر گودال شما باید کمی بزرگتر از عرض قلم مو باشد.
از قلم مو با لبه گرد استفاده کنید تا به آرامی شکلات را روی کاغذ روغنی پخش کنید. قلم مو را درست از لبه بیرونی گودال شروع کنید، به طوری که قلم موی شما با یک پایه زیبا و گرد باقی بماند. برای رسیدن به شکل دلخواه خود، برس را در صورت نیاز روی آن بزنید. طول قلم موی تمام شده شما باید بیشتر از ارتفاع یک طبقه از کیک شما باشد. ضربه های قلم مو باید نازک باشند، اما نه آنقدر نازک که کاغذ روغنی را از میان آن ببینید. اگر قلم مو را خیلی نازک کردید، کمی شکلات آب شده بیشتر اضافه کنید و دوباره قلم مو را از داخل آن بکشید.
این کار را تکرار کنید تا در هر رنگ ۳-۴ ضربه قلم مو بزنید. همه آنها را قبل از استفاده، حدود ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا کاملا سفت شوند.
من در نهایت فقط از ۱۳ ضربه قلم مو استفاده کردم، اما خیلی بیشتر از این کار کردم. در صورتی که وقتی میخواهید آن را روی کیک قرار دهید، یکی از آنها شکسته شود، داشتن اضافی مفید است. با این نوع طراحی آزاد، تا زمانی که کیک را تزئین نکنید، هرگز نمی توانید بگویید که در نهایت چند عدد از آن استفاده خواهید کرد. ضربه های قلم مو که استفاده نمی شوند را می توان دوباره ذوب کرد و برای پروژه های دیگر ذخیره کرد.
کیک خود را روی سطحی قرار دهید که به راحتی تمیز شود، روی روزنامه ها یا داخل یک جعبه باز که طرف آن قرار گرفته است. برس برش نخورده را به یکی از رنگ های شکلات روکش ذوب شده آغشته کنید. موهای قلم مو را تکان دهید تا سطح کیک پاشیده شود. با رنگ های دیگر تکرار کنید.
ضربه های قلم مو را از روی کاغذ روغنی بردارید و آنها را از انتهای چربی بمالید تا دم آن شکسته نشود. در صورت نیاز از یک کاردک افست یا یک چاقوی کوچک برای بلند کردن آنها از روی کاغذ استفاده کنید.
یک کیسه لوله کشی را با حدود یک فنجان از باقی مانده کره خامه پر کنید. یک قلم مو را برگردانید و یک حبه به اندازه یک سکه از باترکرم را روی انتهای چربی قلم مو بزنید.
به نظرم سادهترین کار این است که اولین ضربهی قلم را به لایهی پایینی کیک اضافه کنم، در حالی که دم آن روی لبهی بالایی کیک قرار گرفته است. من چند مورد دیگر را در آن سطح اضافه کردم، سپس جلوی آن قلم موها را با مقدار بیشتری پر کردم. آن ردیف را طوری قرار دهید که لبه گرد پایینی صاف روی صفحه کیک قرار گیرد.
طرح را با پر کردن لایه بالایی به همین ترتیب به پایان برسانید. اولین لایه قلم مو را با دم آنها به بالای کیک اضافه کنید. ردیف بعدی قلم موها را طوری قرار دهید که لبه های گرد در بالای لایه زیر قرار گیرند.
(برچسبها برای ترجمه
برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۳ ۱۴:۳۵:۲۶
عناوین بصورت هشتگ: #کیک #قلم #مو