کیک دونات غول پیکر! با یک آموزش گام به گام ساده توسط همکاران ما، مری و برندا ماهر از کیکگرلز، نحوه درست کردن این کیک دونات غولپیکر با روکش پاشیده و دوستداشتنی را بیاموزید.
بنابراین، من فکر می کنم کاملاً مطمئن است که بگوییم همه یک دونات خوب را دوست دارند. آنها نه تنها چرخ های کوچک شیرین و خوشمزه ای هستند، بلکه پوشیده از لعاب های رنگارنگ و پاشیده شده اند، آنها فقط فریاد سرگرم کننده ای می دهند. و خوب، تنها چیزی که بهتر از دونات است، یک است کیک دونات غول پیکر. از آنجایی که بارها و بارها کیک ورقهای را دیدهایم، این بهروزرسانی عالی برای جشن تولد بهترین دوست، یک شب خواب یا تولد ماهانه دفتر است.
بهترین بخش این است که نه تنها ساختن آن آسان است، بلکه سفارشی کردن آن نیز واقعاً آسان است. فراستینگ را به شکلات تغییر دهید و لعاب سفید را اضافه کنید، اسپرینکل ها را به نئون تغییر دهید، گلوله های براق، گلیتر یا آدامس را اضافه کنید و هر بار کیک متفاوتی خواهید داشت. شما می توانید مورد علاقه خود را از ابتدا استفاده کنید دستور پخت کیک برای داخل، اما شما به یک کلاسیک خوب نیاز دارید دستور تهیه باترکرم آمریکایی برای بیرون به منظور به دست آوردن یک پرداخت نسبتا صاف. هنگامی که فوندانت خود را به بالا اضافه کردید، می خواهید آن را با لاک خوراکی ما رنگ کنید تا قبل از اینکه دونات خود را با پاشیدن و بدون پاشیدن دوش دهید، آن درخشش “لعاب” را به دست آورید. نگران نباشید، ما در آموزش زیر به شما نشان خواهیم داد که چگونه.
کیک دونات
آموزشی توسط Cakegirls
تدارکات:
تابه ۱۰ اینچی به شکل دونات
رنگ های خوراکی خمیر ژل، (صورتی، قهوه ای، زرد)
۸ اونس وان فوندانت صورتی
کوئینز پاستلی کانفتی
سفید غیر پریل
۱ قاشق غذاخوری شربت ذرت
۱ قاشق غذاخوری ودکا یا عصاره شفاف
قلم مو
دستور کیک مورد نظر خود را در قالب کیک دوناتی شکل بپزید. حتما قبل از اضافه کردن مایه کیک را کاملا چرب و آردپاشی کنید تا کیک به راحتی بیرون بیاید. پس از خنک شدن، آن را در پلاستیک بپیچید و در فریزر قرار دهید تا برای لایه مایه سفت شود. کیک را در فریزر بگذارید تا کاملا سفت شود … حدود ۲ ساعت یا بیشتر.
در حالی که کیک در حال سرد شدن است، باترکریم خود را فراست کنید. ۱/۴ از دسته باترکرم خود را صورتی تند رنگ کنید، باقیمانده باترکرم را به رنگ خرمایی در آورید (ما از خمیر ژل قهوه ای + زرد استفاده کردیم).
کیک خود را از وسط نصف کنید. از یک قاشق برای حفر کردن یک سنگر در وسط کیک به عرض حدود ۱ اینچ استفاده کنید. ما سنگر را «خراش» نکردیم، از یک قاشق برای بیرون کشیدن سنگر استفاده کردیم، که کار را کمی آسانتر کرد.
آیسینگ صورتی را به داخل سنگر وارد کنید. سپس، از پشت قاشق استفاده کنید تا مایه کیک را در داخل سنگر فشار دهید تا مطمئن شوید که واقعاً در آنجا چسبیده و آغشته شده است. (به ما اعتماد کنید، بار اول این کار را به درستی انجام ندادیم و وقتی کیک برگردانده شد، فیلینگ از بین رفت…اوه!)
کیک های خود را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا کیک داخل سنگر سفت شود. سپس نیمه بالایی را روی نیمه پایینی برگردانید (ما فقط این را بال زدیم و از دستان خود برای برگرداندن آن استفاده کردیم)
دونات را در یک لایه نازک یخ بریزید تا خرده های آن ببندد. سپس روی دونات را سخاوتمندانه با مایه برنزه بپوشانید.
کیک را در یخچال قرار دهید تا کیک سفت شود (۱۵ دقیقه یا بیشتر)، کفگیر خود را در آب داغ فرو کنید، اضافی آن را تکان دهید و کیک را به بهترین شکل ممکن صاف کنید. این لازم نیست کامل باشد، در واقع اگر کمی روستایی باشد بیشتر شبیه یک دونات سرخ شده است.
در حالی که روی مرحله بعدی کار می کنید، کیک خود را در یخچال قرار دهید. با استفاده از یک مداد شکل ماهیتابه خود را روی کاغذ موم یا کاغذ پوستی ترسیم کنید، این به شما راهنمایی می کند که چقدر باید فوندانت را “لعاب” درست کنید. قالب را برش دهید.
فوندانت خود را بزرگتر از قالب باز کنید و به جای برش مستقیم دور حلقه، امواج دور لبه شابلون را برش دهید که وقتی فوندانت روی آن قرار می گیرد مانند قطره چکانی به نظر می رسد. اگر مانند ما لبه های زبری دارید، از انگشت خود برای صاف و نرم کردن آنها استفاده کنید.
کیک خود را از یخچال خارج کرده و فوندانت را بلند کرده و روی آن قرار دهید.
برای اینکه فوندانت واقعاً شبیه لعاب باشد، یک لایه لاک خوراکی رنگ کردیم. یک قاشق غذاخوری شربت ذرت را با یک قاشق غذاخوری ودکا (یا الکل بسیار قوی) مخلوط کنید. برای زدن لعاب از قلم مو استفاده کنید. فوراً اسپرینکل ها را روی آن اضافه کنید تا بچسبند و اجازه دهید کیک خشک شود تا لاک در لمس خشک شود.
وویلا! شما در حال حاضر یک کیک دونات غول پیکر. لذت ببرید!
دستور العمل های بیشتر دونات برای امتحان کردن:
- کیک دونات پاپ
- دونات سیب پخته شده
- دونات دانه خشخاش لیمو
(تگها برای ترجمه t)diy plus
برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۴ ۰۳:۰۸:۵۰
عناوین بصورت هشتگ: #کیک #دونات #غول #پیکر