کیک آفتابگردان – چگونه با استفاده از شکلات ذوب شده و چاقو تزیینات کیک آفتابگردان زیبا درست کنیم.
یک آموزش جدید توسط همکار ما ارین گاردنر.
من عشق گل های شکلاتی (نیوز فلش) و من عشق آفتابگردان با این حال، من هرگز عاشق درست کردن گل آفتابگردان شکلاتی یا استفاده از آنها برای تزئین کیک نبودم. شکل گل تخت همیشه محدود کننده به نظر می رسید. گزینههای من این بود که یا گل را مستقیماً روی کنار کیک بچسبانم یا آن را صاف در بالای آن قرار دهم که شبیه نوعی سلاح شکلاتی آیندهنگر باشد. نه آن همه IMHO زیبا.
با کیک های پاییزی درست در گوشه گوشه، می دانستم که زمان آن رسیده است که با این معضل روبه رو شوم. قطعاً خیلی وقت پیش باید به ذهنم خطور می کرد که گل را با یک طرف صاف که به عنوان پایه عمل می کند جمع کنم تا راحت تر روی کیک قرار بگیرد. دارم به خودم لگد میزنم که زودتر به این فکر نکردم! این تکنیک مونتاژ نه تنها برای گل های آفتابگردان، بلکه به معنای واقعی کلمه برای هر گل شکلاتی که می خواهید صاف بنشینید کار می کند. تغییر دهنده ی بازی! من نمی توانم صبر کنم تا به شما نشان دهم چگونه این را درست کنید کیک آفتابگردان!
کیک آفتابگردان شکلاتی
آموزشی توسط ارین گاردنر
تدارکات:
- ۱ فنجان شکلات با روکش زرد (یا شکلات رنگی که تمپر شده است)
- ۶ دیسک از شکلات با پوشش نارنجی
- هر کدام ۱/۲ فنجان سبز تیره، لیمو سبز، و سیاه روکش شکلات
- چاقوی جفت
- کاغذ پوستی
- فویل آلومینیومی سنگین
- قیچی
- برس رنگ کوچک
- مقوای کوچک
- کاسه کوچک
- ۱/۴ فنجان از جیمی سیاه می پاشد
- کیک گرد ۶ اینچی با خامه معمولی تمام شده است
- تقریباً ۱/۲ فنجان از هر کدام باترکریم سبز و آبی
- صفحه گردان
- یخ صاف تر یا کفگیر یخی مستقیم بزرگ
گلبرگ های آفتابگردان را درست کنید
شکلات روکش زرد و نارنجی را در همان کاسه ضد حرارت ذوب کنید. رنگ ها را هم بزنید تا ترکیب شوند.
یک اینچ یا بیشتر از یک طرف صاف از چاقوی جفت را در شکلات ذوب شده فرو کنید. قسمت روکش شده چاقو را روی لبه یک ورق کاغذ روغنی قرار دهید. شکلات را روی کاغذ بمالید و چاقو را به سمت پایین بکشید و دور کنید.
تیغه چاقو را تمیز کنید و این کار را تکرار کنید تا گلبرگ های بیشتری بسازید. من حدود ۲ دوجین یا بیشتر در گل تمام شده خود استفاده کردم. بسته به میزان سیری که دوست دارید آفتابگردان خود را بیشتر یا کمتر کنید.
به عقب برگردید و فرآیند غوطه وری و لکه گیری را تکرار کنید تا لایه دوم شکلات به هر گلبرگ اضافه شود. این به تقویت گلبرگ ها و افزودن ابعاد بیشتر کمک می کند. قبل از درست کردن گل، حدود ۱۰ دقیقه، گلبرگ ها را کنار بگذارید تا کاملا خشک شوند. اگر دستهایتان گرم است، گلبرگها را در یخچال بچینید تا زمان کار بیشتری برای خود بخرید. در صورت نیاز این کار را در هر مرحله از فرآیند انجام دهید.
برگ ها را درست کنید
کیک را آماده کنید
طراحی کیک تمام شده شما کاملاً به شما بستگی دارد – مثل همیشه! اما برای پایانی شبیه به چیزی که گل آفتابگردانم را روی آن گذاشتم، دونه های کوچک باترکرم آبی را در اطراف ۳/۴ بالای کیک خود و باترکرم سبز را در اطراف ته آن اضافه کنید. کیک را روی میز گردان خود بچرخانید در حالی که تیغه یک کفگیر بزرگ یا خراش نیمکتی را در کنار کیک نگه داشته اید. عروسک ها را صاف کرده و آغشته کنید تا یک رنگ آبرنگ ایجاد کنید. اگر به اطلاعات بیشتری نیاز دارید، قسمت باترکرم را بررسی کنید این آموزش برای عکس و جزئیات بیشتر
گل آفتابگردان را جمع کنید
گلبرگ ها را با دقت از روی کاغذ روغنی جدا کنید. کاغذ را بردارید و آن را به عقب و دور از گلبرگ ها خم کنید تا به رها شدن آنها کمک کنید. فویل آلومینیومی را از پشت برگ ها جدا کنید. از پایه برگ شروع کنید و به سمت نوک آن حرکت کنید.
یک کاسه کوچک را با فویل بپوشانید. یکی از لبه ها را بلند کنید و یک تکه مقوای کوچک را داخل کاسه بکشید تا یکی از طرفین صاف شود. این ترفندی است که باعث می شود گل شما به صورت عمودی روی کیک بنشیند! یک گودال به اندازه نیم دلار در مرکز کاسه بریزید.
یک لایه از گلبرگ ها را به گودال شکلات اضافه کنید و آنها را در کناره های کاسه قرار دهید و با مقوا به سمت کناره های آن قرار بگیرید. این ناحیه جایی است که گل صاف روی کیک قرار می گیرد.
مقدار کمتری شکلات زرد را با قاشق روی مرکز گل بریزید و یک لایه دیگر از گلبرگ ها اضافه کنید. همه چیز را حدود ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خشک شود.
اسپری های سیاه را روی یک تکه کاغذ روغنی بریزید. کاغذ را روی آبپاش ها تا کنید و با استفاده از نوک انگشتان و پاشنه دست آنها را له کنید. مقداری را له کنید تا گرد و غبار شوند و تکه های ریز باقی بگذارید.
شکلات روکش سیاه را ذوب کرده و یک گلدان به اندازه نیم دلار در مرکز گل بریزید. لبه های گودال را با آبپاش های له شده بپاشید. با نوک چاقو، پاشش ها را داخل شکلات فشار دهید و مرکز آن را در صورت نیاز شکل دهید.
قبل از قالب گیری گل را کنار بگذارید تا کاملا خشک شود.
آستر فویل را از کاسه بلند کنید. یک دست را زیر گل قرار دهید تا ثابت شود و با دست دیگر فویل را جدا کنید. گل را در مرکز ضخیم تر نگه دارید تا از شکستن گلبرگ ها جلوگیری کنید. اگر گلبرگ را شکستید، گلبرگ دیگری را با فرو بردن ته گلبرگ در شکلات ذوب شده و کشیدن آن در جای خود اضافه کنید.
گل و برگ تمام شده را می توان از قبل درست کرد و در یک ظرف دربسته در دمای اتاق تا سه ماه نگهداری کرد. گل را روی یک کیک تازه سرد شده با کره قرار دهید. مال من بدون هیچ کمکی به خوبی برای من نشست، اما با خیال راحت پشت آن یک تکه باترکرم اضافه کنید یا آن را با سایر عناصری که روی کیک استفاده می کنید، تقویت کنید. برگ ها را در اطراف گل بلغزانید و در صورت نیاز با کره بچسبانید.
کیک های گل بیشتر برای امتحان:
- کیک لاله شکلاتی
- نرگس شکلاتی
- کیک گل شکلاتی
- کیک گل شکلاتی سفید
- کیک تخمه آفتابگردان شکلاتی
(تگها برای ترجمه کیک
برگرفته و ترجمه از thecakeblog
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۳ ۱۴:۲۳:۲۵
عناوین بصورت هشتگ: #کیک #آفتابگردان