اکنون تنها سه هفته تا آخرین کنفرانس جهانی شیرینی‌پزیمان فاصله داریم، با پیش‌بینی‌هایی که پیرامون این رویداد ادامه دارد، زیرا در حال میزبانی رویدادی هستیم که برخی از درخشان‌ترین و بهترین پیشرفت‌ها را در این بخش به نمایش می‌گذارد.

در یک یادداشت شخصی، از همه کسانی که تا کنون برای شرکت ثبت‌نام کرده‌اند تشکر می‌کنیم – اگر قبلاً این کار را نکرده‌اید، از شما می‌خواهم این کار را ظرف هفته آینده انجام دهید تا از جایگاه خود در آنچه در حال شکل‌گیری است اطمینان حاصل کنید. یکی دیگر از مناسبت های ویژه، با میزبانی این رویداد در مرکز کنوانسیون هاروگیت، یورکشایر، در ۵ اکتبر. می توانید با این لینک مستقیم در اینجا ثبت نام کنید.

به طور مشابه، از همه کسانی که برای جوایز جهانی شیرینی‌پزی ما جوایزی را ثبت کردند، تشکر می‌کنیم، که چیزی شبیه به هجوم ورودی‌ها را درست قبل از مهلت ما تجربه کردند، که واقعاً منظره بسیار خوش‌آمدی بود. از کسب‌وکارهای مستقل کوچک‌تر گرفته تا شرکت‌های بزرگ، دیدن گستردگی نامزدهای امسال، که هیئت داوران ما را با آزمونی واقعی در تشخیص برندگان مربوطه از یک حوزه برجسته مواجه کرده‌اند، بسیار خوشحال کننده بود.

با توجه به موضوعات کنفرانس جهانی شیرینی‌پزی امسال که حول محور انعطاف‌پذیری کسب‌وکار، پایداری و نوآوری است، آن ورودی‌های متنوع برای جوایز امسال واقعاً نشان‌دهنده صنعتی بود که به وضوح به توانایی‌های خود اطمینان دارد، بنابراین برای همه کسانی که در این سال شرکت کردند موفق باشید.

بنابراین، در نکته پایانی، در مورد خود کنفرانس، ما واقعا امیدواریم که ماه آینده هر چه بیشتر شما را در Harrogate برای رویداد خود ببینیم، که تعدادی از جنبه‌های این بخش را در کانون توجه قرار خواهد داد. از پیشرفت‌های تجهیزات، عرضه محصولات نهایی و مواد تشکیل‌دهنده گرفته تا سیاست‌های گسترده‌تر، فناوری و مسائل زنجیره تامین، مانند بخش مهم کاکائو، مطمئناً نکات جذاب زیادی را ارائه می‌کند.

همچنین از همه کسانی که در طول روز صحبت می کنند، از جمله نمایندگانی از Nestle، Cargill، Caobisco، Ferrero، MacIntyre Chocolate Systems، Ritter Sport، هیئت کاکائو غنا، York Cocoa House، FMCG Gurus، Fairtrade، Cama Packaging، Luker Chocolate، سپاسگزاریم. Plamil، GNT، Baker Perkins، Sweetdreams و Farmforce، مجموعه ای بسیار قوی را برای این سال نشان می دهند. در اینجا امیدواریم از آن لذت ببرید.

نیل بارستون، سردبیر، تولید شیرینی

در تماس باشید (ایمیل محافظت شده) یا از طریق شبکه های اجتماعی: @laserstudio_ir





برگرفته و ترجمه از confectioneryproduction
منتشر شده در لیزراستودیو در ۲۰۲۳-۱۲-۲۳ ۱۶:۳۲:۱۳
عناوین بصورت هشتگ: #کنفرانس #جهانی #قنادی #تنها #سه #هفته #باقی #مانده #است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *